Garanti 86 TL mkk creti alm bizim doktorcumuzdan
Bu kadar yksek deil mi
Garanti 86 TL mkk creti alm bizim doktorcumuzdan
Bu kadar yksek deil mi
Yd 373
ysu 63,49
Hesap Bakm creti:
0,00735 TL (0,007 TL + % 5 BSMV )(Yatrm fonu, DIBSve SBA) Saklama bakiyelerinin gnlk piyasa deeri 100 TL ve zeri olan hesaplardan BSMV dahil gnlk 0,00735 TL hesap bakm creti alnr.Saklama bakiyesi piyasa deerinin hesaplamasnda MKK€™nn belirledii esaslar geerlidir.Saklama bakiyeleri Aylk olarak tahsil edilir. (Piyasa deeri hesaplamasnda yatrm fonu pay fiyat olarak ilan edilen son fiyat kullanlr.)
ALIM / SATIM lem cretleri
Yatrm Fonu ; (ye ii ilem ) lem says * 0.015 TL + %5 BSMV cret alnr‚
Yatrm Fonu ; (yeler aras ilem ) lem says * 0.15 TL + %5 BSMV cret alnr‚
SBA ; Kayt Says * 0.02 TL + %5 BSMV cret alnr
DIBS ; (ye ii ilem ) lem says * 0.015 TL + %5 BSMV cret alnrAlm satm ilemini gerekletiren yenin ihra ile ayni kurum olmas halinde ye ii ilem creti alnr.
ALIM / SATIM lem cretleri aylk olarak tahsil edilir
Saklama cretleri
A Tipi yatrm fonlar iin-(Pay Adedi * Pay Fiyat ) *% 0.005 komisyon (yllk)+ %5 BSMV cret alnr
B Tipi yatrm fonlar iin-( Pay Adedi * Pay Fiyat ) * % 0.01 (yllk) + %5 BSMV cret alnr
DIBS ve SBA Anapara iin -( Nominal Deer * % 0.01 (yllk) )+ %5 BSMV cret alnr
DIBS ve SBA Kuponlar iin -( Nominal Deer * % 0.001 (yllk) )+ %5 BSMV cret alnr Saklama creti gnlk bakiyeler zerinden hesaplanarak aylk olarak tahsil edilir.
Yatrm fonu pay fiyat olarak ilan edilen son fiyat kullanlr.
Kafeyi sizler istediniz ald hatta ismide deitirildi , ka kez uyardm bu balk ok faydal bir balk konu d paylamlar yapmayalim diye ama uyardikca dikkate alnmad devam edildi , bir kez daha yazaym bu balkta konu d paylamlar ltfen yapmayn , kafe balnda rahat rahat yazisabilirsiniz. yi akamlar .
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
birka gn ncesine kadar her akam gpg getirileri paylalr ve ounlukla da hakl serzeniler olurdu. Anlalan sabrlar tkendi, bir zamanlarn en popler fonu, gzden de gnlden de dt.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer mleri