Miktar yüksek olmalı bence üstadım.
Yoksa kimse bu kadar kırpamaz.
Üstadım 2 Milyonluk fon sattınız 10 TL kesildi. Yerine 2 Milyonluk fon aldınız 10 TL daha kesildi. 10 kere yaparsanız bu işlemi 200 TL yapar. 4 Milyon olursa 5 kere yapmanız yeterli.
Üstadım 2 Milyonluk fon sattınız 10 TL kesildi. Yerine 2 Milyonluk fon aldınız 10 TL daha kesildi. 10 kere yaparsanız bu işlemi 200 TL yapar. 4 Milyon olursa 5 kere yapmanız yeterli.
Üstad bizim gün içinde onlarca fon al satı yapmamız lazım ki bu mümkün değil. Maksimum yapılabilecek sayı zaten 20 gibi. Şahsen bende 5 lira bile kesinti yok.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Mustafa bu kesintileri iş bankasında satım sırasında hangi aşamada görüyoruz. Memorex yazmasa hiç dikkat edeceğimiz yok. Ama etmek gerekiyormuş
hay bin kunduz !!
nokta atışı tespit yaptın az daha mkk yetkililerine içimi(!) boşaltacaktım, tşk.
En iyisi banka ile pazarlık yapmak veya banka değiştirmek.
Yer İmleri