Kardesim kocaman tebrik ederim aciga koyayim diye dusunurken hepsi fincsn kulp dedin tobo dedin ipten aldin beni yakin stopda yapsak 8-10kademe girecekti sag ol var ol..
Bugün pazarda benim gibi eski borsaci bayan vardı onun ile karşılaştım nbr falan dedim ..aman dedi borsayı bıraktım 25 gün oldu dedi hayırdır dedim meğersem kısmı felç geçirmiş stres ten ama bu bayan 5 veya 7 ev satıp borsaya yatiranlardi bende biraz espri yaptım .. pazarda da olsam dedim cepten takip ediyorum dedim .. haydi bi baktım oda cepten takip ediyor güya bıraktı :kahkah: borsa aşkı bitmez ben 1991 den beri içindeyim
KOZAA 60 DK
ertan abi bu sefer sana güzel bir grafik göstereyim 5,40 üzerinde gayet güzel duruyor ..
ayrıca günlüktede mumlardaki formasyon bu sefer al vermiş...
[IMG]http://i66.tinypic.com/2mm7968.jpg[/IMG]
ASELS- 60 DK
dün sormuştun bende saatlikte çift tepe var bundan kurtulması için 26,00 üzerine atmalı demiştim oda kırmamış atmış...
işte bu minvalde al sana çıkış formasyonu tobo ....
hedef fiyatı 27,18 yarı hedef fiyatı 26,48 hayırlı olsun gerçekleşir inşallah
[IMG]http://i63.tinypic.com/mry5i8.jpg[/IMG]
:) Kismi felc gecirmis borsayi bırakmış pazarda cepten bakiyor horoz ölür gözü coplukte kalir hesabi..
Ya hepimiz oyleyiz bagimlilik resmen toplantiya giriyorum ayip olmasin diye masa altından bakiyorum :)
Bazen sirf birakayim diye tum nakiti arsaya baglayim diyorum ama olmuyor ahh ahh
Yarın garanda ayılar ve boğalar meydan savaşına şahit olacağız.Asagi yukarı ciddi oynakliklar olur zannedersem.Syn sadiktan ustam varken haddimize değil amma eğer boğalar boynuzu sert vurursa bist yönü iyiden iyiye yukarı döner.Ky de psikoloji kalmadı zaten.Tam piyasa yapicilarin istedigi psikoloji .Yon tayini kestirebilmek cok zor piyasa.Umarim satırını kaybeden pala bulamaz onii.Sahsi gorusum bugun garanda olusan bar onemli.Endeksi pesine takip suruklemeye devam edebilecek mi bakalim.Herkese bol kazanclar.YTD
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadık ustam, ben açığa alış satış yapmıyorum, Garanların hepsini 7,53 den verdim, yarın inşallah 7,40 7,35 lerden geri alacam, inşallah basıp gitmez yukarı, açılışta bi 7,57 yapar da ordan geri gelebilir, gelmezde uçup giderse yukardan almak zorunda bırakırsa lot kaybedecem, endeksinde yarın 93,3xx var gibi, ama akşama da eksi kapatası var.
Sayın Emirdağlı vakıfbank hakkındada iki kelam etseniz, bugünkü hareket güzeldi, yarın için beklentiniz nedir? Ayrıca bilanço tarihini 1 Kasım olarak biliyordum ama bilginiz var mı? Teşekkürler şimdiden
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VAKBN -günlük
10 numara 5 yıldız ....
ana düşen trendi kırdıktan sonra mavi yükselen bir trend verdi yukarı o trend tıkır tıkır çalışıyor az kalsın bozuluyorduki neyseki trende geri döndü hedef artık trend tepesi ....
bugün tam 50 üssel ort 3,67 de kapatmış üzerinde stressiz izlenir hedefleri 4,05-4,23-4,70 olur...
altında mavi trend dibi 3,48 üzerinde kaldıkça yine sorun yok eğer onu kırarsa ana düşen 3,37 üzerinde yine bozulmaz altı stop olur
[IMG]http://i64.tinypic.com/w0jg92.jpg[/IMG]
Sayın Emirdağlı size zahmet ISCTR de bakabilir misiniz? Teşekkürler
THYAO GÜNLÜK...
hareketli ortalamalarını ve desteklerini kırıp sert düşmüş ...
ancak artık bolingerin dibinde tepki gelmeye başlamış mum grafikte bugüm hamile boğa formasyonu oluşmuş yarın 14,60 üzeri kapanış formasyon al verir 13,85 altı formasyon stop-çöp olur
14,60 üzerinde ise tepkinin devamında 15,77 ye kadar bir çıkış mümkün olabilir 16,09-16,35-16,66 diğer dirençleri
14 ,60 altında 14,03-13,92ve 13,85 stop dur
[IMG]http://i64.tinypic.com/2s82yx2.jpg[/IMG]
Sayın Emirdağlı, keşke sizin gibi grafik okuyabilip hareket edebilsem, sandıktan ve siz çok başarılısınız, sizin seviyemize, gelmek için ne yapmam gerekiyor? Bu işin sırrı ve eğitimi nedir? Teşekkürler şimdiden.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ISCTR GÜNLÜK..
son 2 aydır 3,87-4,44 yatay trend den çıkmayı bir türlü başaramadı siyaset vs derken...
4,44 ü bir kırsa düşen 4,73 denemesi yapacak...
şimdi 4,25-4,44-4,66-,4,73 dirençleri
4,10-3,92-3,87-3,66 destekleri
[IMG]http://i66.tinypic.com/29vjhb6.jpg[/IMG]
estagfirullah işin sırrı çok basit internette you tubede ücretsiz teknik analiz eğitimleri var çok değil 3-4 ayda öğrenirsin istersen
bende o şekil öğrendim ilk başta sıkıcı gelir karmaşık gelir aslında bisiklete binmek yüzmek gibi öğrendikten sonra çok basitmiş dersin öğrenincede çok zevklidir grafik çizmek vs
internetten öğrenmeye başla yavaş yavaş trend nedir mesela diye bunlar için paralı eğitimlere gerek yok
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...to-aciklamasi/
Arkadaslar aksam 22:00 de boyle bir aciklama geldi. Bu haberin bir etkisi olabilir mi?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamun aleyküm hayırlı cumalar kazancınız daim olur inşaallah ....
Ahmet Mergen Grafik paylaşmış .....
http://i63.tinypic.com/hwiygx.jpg
günaydınn dostlar.. istisna ülkeler arasında bakalım biz varmıyız..8 ülke var 3 ü belli... ilk seize girersek eyvallah ama almazlarsa o zmana tuttuk gibi ya hadi hayırlısı..
Güzel soru...
BORSA= ALGIYLA OYNAMA SANATIDIR.. Önce düne dönelim...
Pala açılışta doları 5.64kenn korkuyla mılletın malını çalmaya çalısıyordu akkız eksi %2di...
Kardesiniz çıktı 90.55x de hefef 91.77Xdedi korku varken akabinde 91.77X 80puan kala burada kar satışları gelir
ve 2.ortalama rakamım 90.82X ye dokunup oradan tekrar 91.77X efsane olur Garan 7.24 geçerse havai fişekler patlar....
Pala halk garan ve bisti 3ünü de noktaya dokundur destek aldı yeniden 91.77x...
Bizim yatırımcımızın en buyuk hatası işte burada amacın vurkaçsa malı desteke alacak direncte çakacaksın...
Baktınki direnc gecildi satmadın artık o direnç senin kardan stop nokta olacak donuste verip karı cebe alacaksın...
Dün 1500puan yukarı sonra 1000puan aşağı tekrar 1000puan yukarı 4500puanlık marjı burada harfi harfiyen canlı yayında
yazdım... Sadece %7-8 hayvanı alış beklemiyordum orada yanıldım..
Şimdi dün 7.10destekte malı almayan 7.24 gecılınce trene atlamayan bakıyorsun 7.50 gelirse dalarım dıyor iste bu algıyla
oynama sanatıdır... Dün değil önceki akşam kapanışta tepkiye oynayacağım yazdım herkes korkarken mal alacaksın 6.95de
7.10da 7.24de mal alamayanlar 7.50de sıraya beklıyor... korku varken al çosku varken sat özü bu...
Gelelim 84bine bu benım uzun vade al unut rakamım.. Bu rakam dısında asla uzun vadecı olmam..
Bu rakamları görmek ıcınde 88 altı kapanışlar görmek gerek... Bu rakamı ağzım açık beklemeyecem her gun yıne 20-30 kademe
pesinde koşarak yapacağim... Grafık acıayım rakamlar uzerınden konusalım..
Bist için 91.77X rakamı destek....
93.33X rakamını hatırlarsanız ara direnç.... 94.31Xise kilit rakam....
Ne zamanki 94.31X üzerinde günlük kapanışlar gelir o zaman işte arkana yaslan stressiz izler deriz...
günaydın hayırlı cumalar
XU100 60 DK...
saatlikte çift tepe formasyonu vardı yarı hedef fiyatına ulaştı ...bunun geçersiz olması için endeks 92000 üzeri olması gerekir demiştim
92000 üzerinde çift tepe formasyon geçersizdir... ayrıca indikatör dün son saatte ala geçti...
ayrıva dün çizdiğim fincan+kulp formasyonu 92000 üzerinde hedefi 93380 dir burası aynı zamanda 100 üssele takabülr eder 93888
diğer dirençler 94030 ve 94546 dır
destekjler 92037 90600 90196 dır
[IMG]http://i68.tinypic.com/r9h6rq.jpg[/IMG]
günaydın hayırlı kazançlar ve hayırlı cumalar
bügün kü endeks yorumu nedir
bu arada dünkü 5 dk lıkta endeks +garan+akbnk+halkb deki tobo+fincan+kulp lar gerçekleşti
endeks 93380 lerdi garan 5,57 idi halkb 6,55 di akbnk 7,11 idi hedefleri
Gunaydın guzel ınsan...
Pıyasa yaptırımlardan muaf olacağımızı fiyatlıyor Reisin Trumpla görüşmesindeki iyi sinyaller piyasayı roketledi
yaptıırm cıkarsa diren kan gölü olur..
93.178den döndü 93.33X ara direncle takıbe devam...
93.33x gecılmezse 91.7XXe takıp
Direnç ve destekler takipte dostlar. Arcelikten 300tl karla kurtuldum. Boştayım. Duşta aldim ;)))
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
assolist 7,44 altına kaymazsa burada güzel bir flama-bayrak olabilir
:kahkah: Allah daha çok versin serdar mira sen bugun dısarı cıkarsanız haber verın bır sey deneyeceğim...
Bu başlığı şu anda 54 kişi okumaktadır. (18 üye ve 36 ziyaretçi)
18kişi aktif 36kişi çalıların arkasından izliyor.. Topik başlığında hisse adı geçmemesine rağmen üstelik pek kimse tarafından bılınmemesıne rağmen
rayting yüksek... Çoğunluk günlükçü göynekçi mi yoksa malda zararla bekleyenler mi acep
endeks +assolist+bankalarda bayrak-flama çalışmaları devam etmektedir....:ss::ss::ss:
Sadıl usta ben burdayım dışarı çıkmıyorum, bu arada Dün 7.53 den verdiğim garanları 7.55 den almak zorunda kaldım, düşsede gam yemem 7.80 lerden satmadığım garanları 8.30 dan aşağı satmayacağım
hocam gerçekten çok haklısınız grafik okuyabilmek veri ekranınız varsa farklı formüllerleri edepte ederek insanların üstesinden gelemiyeceği hiç bir şey yok yeter ki azimli olmak inanmak
şahsen ben çokta kafam çalışmaz 53 yaşından sonra henüz yolun başındayım ama öğrendikce insanın hevesi daha artıyor
geçmişteki yaptığım işlemlere gözleri kapalı bir insanın yaptıklarına benzetiyorum
sizinde belirttiğiniz gibi internette farklı forum ve sitelerde mevcut ben ismini açıktan veremiyorum gönül verdiğim bir foruma aklınıza ne gelirse alıntılamaya gayret ediyorum merak edenlere teşekür ederim ...