-

Originally Posted by
SADIKTAN
garan 7.20 dırencıne takıldı agam yalnız halk son yarım saat garanı yakalaycam der gibi duriii
evet ağam dirence takıldı assolist..
endekste 91400 aşamazsa coşku yarım kalır

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
-

Originally Posted by
SADIKTAN
91.55X dedik ama pala menzile 160puan kala vermış yanııltmıs beni....
Garan 7.20direncine takılmış 2.kez yaksana pala bir sey deneyeceğim de...
Hayırlıu işler ağalar son 1saat ekran ızleyecem..
Ulan 7.20 yaktı ama alış 7.20 yakmadı bir kademe için inatlastık kapanışta çorba parasından olduk
10 kademe geri geldi an itibariyle 

Elinde garan olupda günün en yükseğinden garanını satar var mı yorumdan sonra yazında mutlu olam bari....
-
-
Emirdağlı agam Barboros agam nakıtınız çoksa gram altında gözüme hoş görüniyyyyy
Goldtrf 19.50 an itibariyle... En son bu sevıyeleri 17ağustosta bist 84 dip yaptığı zaman görmüştü...
Borsada 84bın beklıyorum hisse almam diyenlere duyurulur......
Tabi al sat tut sıkıştır tavsiyesi yoktur dıyelım...
-

Originally Posted by
SADIKTAN
Emirdağlı agam Barboros agam nakıtınız çoksa gram altında gözüme hoş görüniyyyyy
Goldtrf 19.50 an itibariyle... En son bu sevıyeleri 17ağustosta bist 84 dip yaptığı zaman görmüştü...
kozaa dan gömdüler... altın lafı duymak istemiyerum
-

Originally Posted by
SADIKTAN
eyvallah ağam saolasın dediklerin mantıklı dolar almaktansa altın daha mantıklı heleki gldtr daha mantıklı...
ben şimdilik kendi kurduğum strateji kapsamında gsdho toplamaya devam ediyorum dolar pozisyonu rasyolar vs nedeniyle bakalım bu sefer hiç sapmadan programıma devam edecem nasip olursa artık doğrumu yapıyorum yanlışmı artık zaman gösterecek bakalım inşallah kaybedenlerden olmam

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
SADIKTAN
Ulan 7.20 yaktı ama alış 7.20 yakmadı bir kademe için inatlastık kapanışta çorba parasından olduk
10 kademe geri geldi an itibariyle

Elinde garan olupda günün en yükseğinden garanını satar var mı yorumdan sonra yazında mutlu olam bari....
üstadım ben 7.17 den verdim, cuma 6.95'den aldıydım, yetti bana.
Mısırı bulunca püskülsüzünü aramamak lazım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri