Sayfa 206/445 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Tobo mobo derken akşama topomuza koymasınlarda
    açık emri girdim ama olmadı pala koydurtmadı bana

o da tam noktada 6.26

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    açık emri girdim ama olmadı pala koydurtmadı bana

o da tam noktada 6.26
    Seni açıkcı seni

3. Gram altın, euro artı, dolar eksi bu ne yaww

4.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Seni açıkcı seni
    garan 7.10
    halk 6.26
    bist 90.86X üçü de noktadan destek aldı son 2 saat destek alırsa sorun yok
    almazsa koyarım gelişine

5.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Az önce size attığım grafikteki 2ortlama rakam 90.86Xa dokunduk....
    garanda aynı anda tam noktada 7.10 gunun devamında bu ıkı rakam altında kalırsa stres baskı devam....

Buradan tekrar destek alır 2. bir 91.77X denemesi süper olur
    Altında pala tekrar aşşağı tam noktadayız...
    Seni gerçekten tebrik ediyorum.En Son sana yazdığım da tatile çıkacağım demiştin. Anne tarafından hemsehrim.Bu kadar nokta atışı tutturulmaz yahuuu.Bu algoritmaları bile alt ediyorsun ya.Robotlar bile saygıyla eğilme önünde. Ve ben sana saygı duyuyorum.Pek benim işlem tarıma uyması da sayende küçük trade ler yapıyorum. Lütfen yorumlarınızı devam edin.Sayin Emirdağ li grafiklerini eksik etme.En azından kendiminkiyle kıyaslama yapabiliyorum.yanlisimiz varsa duzeltip sizin gozunuzle bakıyoruz. Yoksa da teyit etmiş oluyoruz.Saygilar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku

Yukardaki kırmızı okla gösterdiğim seviye koğuşşşş tikkatttt kar satışı gelebilir diye sizi uyardığım yer pala 80puan taktı... (91.77X)

Sonra alttakı 2. indikatöre doğru 800puanlık bir çekilme oldu... Alttaki indikatör rakamını yaklasınca net olarak yazacağım..

Pala eğer 2.indikötöre kadar dokunup tekrar yukarı gıderse efsane olur yok 2.indikatör altına sarkarsa nıyetı bozar...

Benım burada yazdığım rakamların hıcbırı ıskembe ı kubradan attığım değil farklı farklı ortalamalarımla bakıp yazdığım rakamlar..

Benım vurkac yaparken bir ortlamada alıp diğerinde çakıyorum... Sabah negatif hava varken ıcıme boğa kaçtı

derkende 2.ortalamayı hedef olarak yazdım.. 2ortalamamında altındaydık fakat 2.ye yaklasın en yakın yerden malı caktım..
    Palacan aşağıdaki kırmızı okla gösterdiğim oka dokundu ve desteğini aldı nakış nakış işliyor

Aga01 hemserim çok tesekkur ederım sızlere faydamız dokunuyorsa hayır duanızı da alıyorsak daha buyuk kazanç yoktur...

Sag olun var olun...

garan yenıden 720
    724 gectı gectı gecmedi bum bum bum
    açık için kollanacak 2seviye 7.24 bist 91.77X geçerse rahat açık bulasma 2.kez takılırsa sakat... direncleri ıyı gözlemek lazım

7. 92,500 hayırlı olsun derim ben ( umut )

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Emirdağli agam garan dikenli bölgeyi geçemedi 7.21den döndü 7.12 kadar verdıler an ıtıbarıyle garan 7.24 gecerse
    anca o zaman bi havai fişek etkisi yapar yoksa gayfe ıcırmez...
    7.10değip güç alsa ıyı olur
    7.10 altı fılm basa sarar
    sen ne guzelsın be garan 7.21den 7.10a oradan tekrar 723
    7.24 artık kader anı gıbı bir şey olacak havai fişekler mi hazırlanacak yoksa bam bam bam mı karar anı

7.24 yakarsa hızla 91.77Xe bist kader anı rakama

Sayfa 206/445 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •