Elimizde pataladı mı yani hisseler? Hiç mi umut yok?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Elimizde pataladı mı yani hisseler? Hiç mi umut yok?
Halkb maliyetini ve hisseleri artırmışsın.
Sustuk sustuk. Mesuda gostermissin zenginmissin. Biz züğürt olduğumuz için bizi susturdun.
Cok buyutuldu bu MKU. Keske o zaman forumda olsaydim da karsit tez olustursaydim.
Sen sevebilirsin, sorun yok. Ben burdaki yatirimcilara yaptirilandan dolayi sevmedim.
Madem cok kankasiniz, 250 bin lotu ona kim virmanlamis ogren bizim adimiza.
Bu islem:
Alıntı:
ılk takasinda gorunen, 11.08.2014 tarihinde 28 fiyattan 250,000 lot. Yani bir yerden yollanmis ona.
6 ay o hisseler orda kipirdamadan duruyor. Tek lot alim satim yok Finans'tan.
03.02.2015 tarihinde 4 fiyattan 250,000 lot baska yere virmanlanmis
Tam tersine. Sanki MKU birseymis gibi bana o kadar laf edildi burada. Daha 2 sayfa once "10 bin liralik ukala" demedin mi bana unal?
Mesud'a tabi gosteririm. Marka'da patron Deniz'e attigi "60 bin lira istedi" iftirasini bana da atabilirdi.
--
Pardon Unal, ironiyi anlamamisim.
Ayrıca Mesut bey bu foruma MeKeUlu nicki ile üyedir. Değerli yatırımcı kardeşler..
Merak etme. Elinde kalanlara onu kurtaracak teklif var. Beni kurtaracak teklif yok. Benim narıma kendini yakıyor. Dost yani. Var olsun. En son 5 milyon basıp yeni bir hareket yapma kararı almak üzere. Müjdatsiz genyh ve Müjdatsiz jeneratör işi de aklımıza düşmüyor değil. Kol kesmeyecegiz yol keseceğiz. :)
Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?
Arkadaşlar sizlere bir kaç ham duyum söylğyeceğim... Yazdıklarım gen hisseleri bağlamında değildir. Genpower in geleceği müjdatın mutlak kontrolünde değilmiş. Jeneratör titan larının Üst taraflarda kıyasıya bir rekabeti ve kavgası veya kulisleri yaşanmaktaymış... 2.5 Jeneratör şirketi batırılması ve pazar paylarını ele geçirme kavgası içindelermiş.. Yetkili kurumlar (artık hangi kurumlarsa) tekelleşmeyi engellemek ve yurt dışında genpower in etkinliğinden dolayı firmanın yaşatılmasını istiyorlarmış... Hatta bana anlatan şaka yollu, keşke bu adamda bylok çıksada yönetime el koyulsa diye düşünenler varmış.... Istinaf davayı yargıtaya taşımadan olumlu karar içinde olabilirmiş... Çünkü bazı alacaklılarda ilk derece makemenin kararınınbozulması yönünde grüş bildirebilirlermiş.... Tüm bu yazdıklarım ham anlatımlardır.... Bir de, kapa bildirim dışında tek hesaplarda, 300 binden fazla hesabinda bulunan sayısı 3 ten fazla değilmiş.... Bunu dememin sebebi patronda bulunan mal hesabı için... Neticede bizim yazdıklarımız mini minnacık şeylermiş.... Asıl kavga müjdatında dışında da olduğu mahfillerde.. Slmlar
Abi adam iletişim özürlü. Şu 3 senede, devletin ihracat yapanı omzunda taşıdığı günlerde, kendini ifade edemedi. Pazarda kavga filan yok. Mal üretebilsem, pazar sıkıntım yok diyor Müjdat. Adam hammadde alamıyor. Alabilse ürettiği kadarı satacak. Adam dünyanın en büyük jeneratör firması denyo dan sipariş aldı üretemedi. Şu denyo hikayeleri vardı bir aralar. İşte tam o aralar. Mal üretmek için VOLVO dan motor alacaksın. Gelecek yıl motor almak için bu yıl sipariş girip, peşinat yatırıyorsun. Sıraya giriyorsun. Malı teslim almadan ödemeleri bitiriyorsun. Genpower da kaliteden ödün vermemek için VOLVO kullanıyor büyük oranda. Bu gün 1000 sipariş gelse motor yok. Önce motor alacaksın ki satasın. Onun üzerine oyun filan oynandığı yok. O habire entrika peşinde. İşini yapsa, kimse tutamaz. Ama beleş 5 kuruşun derdine düşüp, helal 5 milyonu kaybediyor hep. Selamlar.
Sn. Mahulli,
Mujdat'in imtiyazli hisseleri iflastan dolayi dustu mu diyorsun yani? Sonucta adamda hisse olmasina gerek yok, sirketin yonetimini elinde tutan imtiyazli hisseleri var.
Müjdat kardeşimin (!) telefonunda hisse net hep açık. An be an okuyor. Planları burada yazıp da, tedbir mi aldıralım? Var elbet planımız. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var misali. Kainatın en büyük gücü arkamızda evvel Allah. Endişe yok. Benim maliyet 6 tl den başlar. Maliyet düşürdük biraz ama. Tabi 10 kuruşlara gelince alacak para kalmadı. :) Olsun. Bazan her şerde bir hayır da ararız biz. Murat bey. Yatırımcının dostu. Kurtarıcı. Keşke her kot dışı senette olası adam. O gümrük memuru oldu. Girenden çıkandan gümrük vergisi tahsil ediyor. Ama biz her an gümrük birliğine girmek üzereyiz. :) Müjdatın hisseleri iflasla düşmez. Bak konuya hakim değilsin. İflas eden grup şirketi genpower jeneratör. Adamın genyh da 20 tl a grubu hissesi var. Dolayısı ile genyh yı yönetiyor. Genyh nın genpower jeneratörde a grubundan tut, 91.7 b grubu hisseye kadar hakimiyeti var. Genpower jeneratörün genel kurulunda bir başına genyh adına genel kurul oluşturup kendini yönetici atıyor. Eee gengayrimenkulun %100 ü Prıl ın %100 ü genpower holdingin a grubu 100.000 hissesi. Tam ballı börek. O a grubu ona fayda etmeyecek. Var 3-5 girişim. Hayırlısı ile muradımız tez olacak. :) Mağdur olmuş yatırımcılara gelince. Biz kefeni yırtınca, aynı kefenin içinden onlar da otomatikmen çıkıyor zaten. Biz kendimiz için yırtınırken dolayısı ile onlar için de sonuç alıyor olacağız. Haa gel vatandaş senin için çabamız var. *****n kızlık soyadı yazılı mektup yolla. And iç. Çay iç. Üstüne de şu kadar para yolla demeyince, hali ile ulan bunlar Müjdata mı çalışıyor denilebilir. Haklıdırlar. Bizim millet kendisini yolmayanı sevmez. :) Ye Te De
Peki sagol Unal.
Birincisi Murat'in burda yarattigi sirke en fazla karsi cikan bendim. Ama adamin emeginin de bir sekilde karsiliginin verilmesi lazim. Kendi safiniza cekmeniz o kadar zor muydu?
20 tane A Grubu hissesi onemli degil. Onlarin oranlari onemli sirketin tuzugunde.
B Grubu hisseleri hic onemli degil. Bosu bosuna B Grubunu niye sayip duruyorsunuz anlamadim. O imtiyazli hisseler ile sirketin kontrolu olan Patronu mu devre disi birakarak cozum ureteceksiniz?
Maliyet kac ve toplam lot ne kadar. Daha once forumlarda yazmistin bunlari, arattirip buldurma simdi. Yazmayacaksan ne kadar para gomdun buraya onu yaz.
666 niye ısrar ile senet miktarıma ve gömdüğüm paraya taktın? Mku 1 milyon gömdü. Servetinin 6 da 1 ini. Meteak 4 bin gömdü. Servetinin tümünü. Nedir senin ölçü? Genel kurulda b grubu önemli. A grubu yönetimde aday gösterme ve 1 e 1milyon oy hakkı var yönetim seçiminde. İbrada yok oy hakkı. Ana sözleşme yasaya aykırı zaten. 1 a grubu senedin azami 15 oy hakkı olabilir yasal olarak. Selamlar
Benim bir olcum yok, umurumda da degil. Ama sen herkesin lotunu sayiyorsun da kendi lotunu sorunca niye delleniyorsun?
Ben burda MKU haric, senin de onun da baskasinin da parasinin gitmesine sevinemem bu sahtekara.
Ama ortada gercekler var:
1. Yapilmamasi gereken inatlasmayi yaptiniz, patron size takti.
2. Patron 2013 senesinden beri herkeze takti.
3. Sirket iflas etti.
Oyunda Patronun 3 artisi var, sizin 2 eksiniz var. Elinizdeki lotlar ve para onemli degil. Ileri goruslu olsaydiniz bu duruma dusmezdiniz zaten, simdi yazdiginizin niye onemi olsun ki?
"Patronu altedeceginiz" hikayeniz... hikaye. 10 sene harcarsiniz, yine hikaye kalir. Mantikli olani oturup adamla birlikte bir cozum uretmeye calismak degil mi?
Evet, bu işin yolu patron ile olmaktan geçiyor...
Adam milyon dolarlar harcamış bu aşmaya gelmiş. Elinizde birkaç B grubu hisse var diye şirket sizin olur mu sizce? Hayal kuruyorsunuz.
Ben olaya şöyle bakıyorum. Ortada geçmişi olan bir şirket var. Durumu malum. Patron bizi bu şirkete öyle veya böyle ortak etti. Ve ben sadece hisse aldım. Şirketi patron kurdu, çabaladı, geliştirdi, işler rayından çıksa da kefaleti de kendi verdi, benden para da istemedi, durumu düzeltmek için uğraşıyor veya havlu attı... İş bitti ise beni de batırır, işleri düzletir de bizim ortaklığımızı da devam ettirirse o zaman bana faydası olur.
İşlerin düzelmesi için şikayette bulundum. Ama şirketin lehine olacak şekilde beyan verdim. Asla patronu karalayıcı tek söz etmedim. Hatta kendisinin, şirketin ve bizim zarara uğratıldığımızı beyan ettim. Müsebbibi olarak patronu göstermedim. Niye göstereyim??? Şimdi araştırma komisyonunda. Umarım hak yerini bulur.
Yönetimi ele geçirme planlarını bırakın artık. Hayal kuruyorsunuz gibime geliyor...
Türk ceza kanununun bazı maddelerinden hüküm giyenler, halka açık şirketlerde yönetici olamazlar. İmtiyaz kullanamazlar. Ben paramı kaptırdığım adama üstüne bir de yalakalık mı yapacağım. Hadi oradan be.
Kopruyu gecene kadar bazen Ayiya Dayi demek mantikli olmaz mi?
Hadi size bir kiyak yapayim.
Suttursunu arayin. 6.5 milyon lotu piyasaya gecirirken elinde birseyler kalmistir elbet grubun. Bunlari da alirsiniz.
Sütoğlanda tek lot kalmadı. Hem aracı kurum hareketlerinden, hem de kap bildiriminden bildiğim kadarı ile. Ayrıca tc kimlik no ile sattım dediği senette 10 lot bile kalsa görülür mkk da. Böylelikle ilave ceza yerdi. Buna yönelik bir yaptırım olmadı.
bu mujdat bey madem burayi okuyor 3 4 sene evvel hersey tam kivamindayken hisse 38 lere kadar taşımış ken hissenin yuzde 99 u sende iken yapsaydin ya be adam 100 lerden operasyonunu elde ettigin nakillede jenaratörü dunyada 1 numara yapardin o gun alan adam bile bugun karda olur du. basina ne geldi o gun cok merak ediyorum. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu olay tek kisi uzerinden yapilmiyor ki 100 bin liralik hacmi olan senette adam hepsini bosaltsin bir gunde.
Adamin grubu var. Bir taraftan basmistir elindekileri dagitmak icin, gecirebildigini gecirmistir, geciremedigini de 30 degisik kisiden almistir. Sonra dagitilmistir onlar.
Olayi o organize ettigi icin bulun sorun, alacagim deyin. Satar size kalanlari, patrona iade etmediklerini.
sayin 666 olaya ne kadar vakifsiniz bilmiyorum ama bu hissede operasyon yapilmadi. yani hic bir zaman patron elindekileri basma isine girmedi. yani bisiler ters gitti ama ne bilemiyorum bir turlu anlamadim. o zaman cevikler le anlasamadi diye düşünmüştüm. ama hala aklim ermio o zaman olanlara.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. manyax, once kendi yazdiklarini bir oku. Aslinda cevap vermissin orda.
Operayson yapmadi diyorsun da... basindan sonuna hepsi operasyon 2013 senesinden beri. Adam her yere gecirdi iste. Kirciya sattim gosterip kredi cekti, sonra ordan gelen sahte belgelerle geri aldigi gosterdigi mallari teminat olrak kullandi... vs. Ortada birsey yok ki. Adam herkese gecirmek icin ise basladi. Ve gecirdi. SPK butun bilancolari yalan diye rapor cikardi. Adam Mustafa Yilmaz YOyu, sonra Artiyi, Artogu, vs... neyi alabilirse almaya calisti insanlara patlatmak icin.
Suttursusu, Feridun... bunlar patron malini satar. 50 tane hissede aynisini yaptilar. Polyannaciligi birakin artik, gercekleri gorun derim.
Bu kadar saibeli islere insanlar nasil olumlu bakabiliyor hayret ediyorum artik gercekten. Umarim hepiniz paranizi kurtarirsiniz ama... yani kotu niyetle baslanan iste bunun olasiligi nedir ki?
Aynen dediğiniz gibi. Ama, o milyon basma olayından sonra taaaa ki bu zamana kadar toplam o kadar işlem olmadı. Aracı kurum yüzdeleri değişmedi. Satıcı x den satınca, eşleşme ile yapılan satışta, aynı kurumdan alıcıyı nasıl oluyor da denk getiriyor? Dağıtım olmadı yani.
http://somebody.net/userupload/gen12.jpg
400 milyon lot islem hacmi var 2015'in ilk yarisinda. Orada piyasaya 5 milyon lotu (5 milyon liracik) geciremeyecekleri saniyorsaniz cok yaniliyorsunuz. Tam altin vurus yerine indirmisler 40'dan 1'e. Orda da dagitmislar cogunu iste 6 ay.
Suttursusu Ocak-Subat-Mayis-Haziran satmis. Daha ne olsun. Ayrica anlasmalari 2012'denmis. Tepeye giderken de biraz, inerken de biraz daha fazla gecirmislerdir.
Şimdi onlarca keredir bir kelam ediyorsun. Geçirmişler. Bak aleni ana avrat küfür kadar ağır bir laf bu. Bu senede sahip olana. Aldanmış, kazıklanmış olabiliriz. Ama bu sana bu kelamı kullanma hakkı vermez. İkincisi de, sen ilkokul okudun mu? Sayı saymayı biliyor musun yani? Genyh toplam 5 yılda 400 değil 40 milyon işlem görmüş mü? Senin şu altın varya. Program. Onu icad edene dava aç sen. Dandik o dandik. Her günün işlem hacmi var bende. Her günün.
Hayir, burda bana insanlarin kanina giren MKU'yu savunuyorsan cok guzel de kulanirim o kelimeyi. Bir sekilde piyasa manipule edilmeye calisildi, elinize yuzunuze bulasti iste. 3 kere tutturmustur baska tahtada, burda da kediye yuklemistir boyle. Herkese kullanmiyoruz.
Dogru diyorsun, aylik 3 milyon lot. 2015'te 30 milyon lot islem gormus. Grafik haftalik, gunluk hesapladim.
Al iste Suttursusu ne allahin gunu bir miktar islem yapiyormus:
http://www.borsagundem.com/static/ph...nal/605253.jpg
En basit mantikla bende 500 bin lot, mku'da 1 milyon lot, Riza'da 500 bin lot... 3 kiside 2 miyon lot etti diye dusunursen... bu 10 milyon lotu koca ulkede piyasaya vermekte zorlanmadigini anlayabilirsin.
2015 ilk yarıda 400 milyon lot derken, şimdi tamamında 30 milyon lot a geldin. Ayda 3 milyon lot da değil. Bak 5. ayda mayıs ve haziranda milyonluk işlemler var. Hatta hazirandaki işlem miktarı 4 milyon vardır. 2015 yılının ikinci yarısında işlem rekoru 135 bin lot. Günlük işlemler genelde 20-30 bin lot. Devam edelim. Biraz da lot ile nominal tutar ayrımını incelersen, daha da düşeceksin. Zaten tüm işlemi mayıs ve haziranda yaptı. Hatta her allahın günü işlem yaptığı ve toplamını en son kap a bildirdiği dönem bu dönem. Ama bir günde 2 milyon lotu sattığı da vuku buldu. Her neyse.O yazdığın gibi 3 kişide 2 milyon lot yok. O farklı bir iş. Yakında kokusu çıkar. :)
Haftalik grafik rakamlarini bolmemisim. Ne farkeder ki? Oturup lot lot saymiyorum, gozatiyorum sadece. Spek isini gormus. Topu topu 10 milyon lot var adamda, 5 senedir satiyor.
Dusunmen gereken kisim 3 kisiye 2 milyon lotu kilitlemesi. Baska birsey ustune kafa yormaya gerek yok.