Hadi size bir kiyak yapayim.
Suttursunu arayin. 6.5 milyon lotu piyasaya gecirirken elinde birseyler kalmistir elbet grubun. Bunlari da alirsiniz.
Hadi size bir kiyak yapayim.
Suttursunu arayin. 6.5 milyon lotu piyasaya gecirirken elinde birseyler kalmistir elbet grubun. Bunlari da alirsiniz.
Sütoğlanda tek lot kalmadı. Hem aracı kurum hareketlerinden, hem de kap bildiriminden bildiğim kadarı ile. Ayrıca tc kimlik no ile sattım dediği senette 10 lot bile kalsa görülür mkk da. Böylelikle ilave ceza yerdi. Buna yönelik bir yaptırım olmadı.
bu mujdat bey madem burayi okuyor 3 4 sene evvel hersey tam kivamindayken hisse 38 lere kadar taşımış ken hissenin yuzde 99 u sende iken yapsaydin ya be adam 100 lerden operasyonunu elde ettigin nakillede jenaratörü dunyada 1 numara yapardin o gun alan adam bile bugun karda olur du. basina ne geldi o gun cok merak ediyorum. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu olay tek kisi uzerinden yapilmiyor ki 100 bin liralik hacmi olan senette adam hepsini bosaltsin bir gunde.
Adamin grubu var. Bir taraftan basmistir elindekileri dagitmak icin, gecirebildigini gecirmistir, geciremedigini de 30 degisik kisiden almistir. Sonra dagitilmistir onlar.
Olayi o organize ettigi icin bulun sorun, alacagim deyin. Satar size kalanlari, patrona iade etmediklerini.
sayin 666 olaya ne kadar vakifsiniz bilmiyorum ama bu hissede operasyon yapilmadi. yani hic bir zaman patron elindekileri basma isine girmedi. yani bisiler ters gitti ama ne bilemiyorum bir turlu anlamadim. o zaman cevikler le anlasamadi diye düşünmüştüm. ama hala aklim ermio o zaman olanlara.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. manyax, once kendi yazdiklarini bir oku. Aslinda cevap vermissin orda.
Operayson yapmadi diyorsun da... basindan sonuna hepsi operasyon 2013 senesinden beri. Adam her yere gecirdi iste. Kirciya sattim gosterip kredi cekti, sonra ordan gelen sahte belgelerle geri aldigi gosterdigi mallari teminat olrak kullandi... vs. Ortada birsey yok ki. Adam herkese gecirmek icin ise basladi. Ve gecirdi. SPK butun bilancolari yalan diye rapor cikardi. Adam Mustafa Yilmaz YOyu, sonra Artiyi, Artogu, vs... neyi alabilirse almaya calisti insanlara patlatmak icin.
Suttursusu, Feridun... bunlar patron malini satar. 50 tane hissede aynisini yaptilar. Polyannaciligi birakin artik, gercekleri gorun derim.
Bu kadar saibeli islere insanlar nasil olumlu bakabiliyor hayret ediyorum artik gercekten. Umarim hepiniz paranizi kurtarirsiniz ama... yani kotu niyetle baslanan iste bunun olasiligi nedir ki?
400 milyon lot islem hacmi var 2015'in ilk yarisinda. Orada piyasaya 5 milyon lotu (5 milyon liracik) geciremeyecekleri saniyorsaniz cok yaniliyorsunuz. Tam altin vurus yerine indirmisler 40'dan 1'e. Orda da dagitmislar cogunu iste 6 ay.
Suttursusu Ocak-Subat-Mayis-Haziran satmis. Daha ne olsun. Ayrica anlasmalari 2012'denmis. Tepeye giderken de biraz, inerken de biraz daha fazla gecirmislerdir.
Yer İmleri