http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
bu siteye resmi olarak yazmasý gerekir mahkeme sonucunu o zaman anlarýz iflas mý etti yoksa etmedi mi
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
bu siteye resmi olarak yazmasý gerekir mahkeme sonucunu o zaman anlarýz iflas mý etti yoksa etmedi mi
ben hala inanmýyorum iflas ettiðine dünyanýn en büyük jeneratör fabrikasýný batýrmazlar bence
Arkadaþlar bizim yayýnladýðýmýz mahkeme belgelerinde sorun yok Murat doðan garantisi ile en doðru þekilde yayýnlandý gerekçeli iflas nedenini bekliyorum daha sonra istinat temize bir avkuatta yardým alýp itiraz edeceðim. Tüm yatýrýmcýlarýn bilgisine arz ederim
bu olay ABD nin herhangi bir þehrinde dünyanýn en büyük üretim tesisi olsa þuraya yazýyorum ABD hükümeti iktidarý onu kurtarýrdý bizde niye korumacýlýk yok kolay deðil herhalde bir marka yaratmak bir devi yarATMAK onu büyütmek nerden baksan 200 milyon dolar zararý var devletin bu batýþ gerçekleþtiði an biz bu paralarý sokakta mý buluyoruz da böyle firmalarýn batýþlarýna izin veriyoruz
benim burdan teklifim gelin kurtarýn bu þirketi bizim hisseler yine deðersiz olsun sorun deðil yine borsada olmasýn hatta bizde olan hisseleri geçersiz saysýnlar ama dünya devi þirketi batýrmasýnlar o kadar emeðe o kadar iþ gücüne yazýk ekonomi büyümesi bu þekil olmaz batýrarak bir yere varýlmaz
Senin borsada olan þirketin GENYH jeneratörü 60 Ay vade ile satýn aldýn ancak 1 TL ödemedik þimdik sana soruyorum jeneratör bizim mi ? Yýllarca bizim diye bize etmediklerini býrakmadýlar bizim peþinde olduðumuz þey öncelikle sermayemiz daha sonra o sermayemiz ile kazandýðýmýz kar ve temettü þimdik jeneratör iflas edince verdiðimiz sermayede 0 oldu . Malüm geçmiþ yýllar karýmýz da yok oldu . Acý ama gerçek bu kabullenmek gerek koskoca bir hiçmiþiz .☹
ben neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz ben böyle bir dünya devi fabrikanýn batýþýna göz yumulmamasý gerektiðini söylüyorum ben iþin para kýsmýný söylemiyorum hatta ne diyorum bizim elimizde ki hisseleri geçersiz saysýnlar diyorum ama fabrika batmasýn onu diyorum yazýktýr 200 milyon dolar ülke ekonomisi zarar edecek marka ve dünya çapýnda üretim aðýnýn türkiye ayaðýný batýrmýþ olmakla bu ülke kazanamaz aksine kaybeder o yüzden koruma olmalý böyle üreten fabrikalarýmýzý korumazsak o zaman hep ABD gibi ülkelere muhtaç kalýrýz her zaman
Bence bu þirket baþtan beri böyleydi.2012 2013 gazete haberlerine bakýn milyar dolarlýk ciro hedefleri. Iso 5000 e girmeler. Dünyanýn en büyüðü olma hedefleri.Açýklanan bilançolar 500 milyon özsermaye.Buna güvenerek tüm birikimini yatýr ve gerçeðin acýmasýz yüzü. Büyük ders oldu.Yatýrým tavsiyesi deðildir.
dostum fABRÝKA BATTI DÝYE ÜZÜLMENE GEREK YOK SEN GÝDEN PARALARINA ÜZÜL
genpower jeneratör yani müjdat uslu batýyor(sözde)
yer yarýlýp fabrika içine girmiyor.
ileride icra yolu ile satýþa çýkar birisi müjdat uslunun adýna ihaleye girer ucuz fiata alýr baþka bir isim altýnda üretime devam eder.
Yer Ýmleri