Sayfa 222/470 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Ayrıca Mesut bey bu foruma MeKeUlu nicki ile üyedir. Değerli yatırımcı kardeşler..
    Gec artik onu.

Plan nedir bu durumda?

Ne kadar kactan elinde kalanlar?

ünal Guest
    Merak etme. Elinde kalanlara onu kurtaracak teklif var. Beni kurtaracak teklif yok. Benim narıma kendini yakıyor. Dost yani. Var olsun. En son 5 milyon basıp yeni bir hareket yapma kararı almak üzere. Müjdatsiz genyh ve Müjdatsiz jeneratör işi de aklımıza düşmüyor değil. Kol kesmeyecegiz yol keseceğiz.

ünal Guest
    Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?

4. Arkadaşlar sizlere bir kaç ham duyum söylğyeceğim... Yazdıklarım gen hisseleri bağlamında değildir. Genpower in geleceği müjdatın mutlak kontrolünde değilmiş. Jeneratör titan larının Üst taraflarda kıyasıya bir rekabeti ve kavgası veya kulisleri yaşanmaktaymış... 2.5 Jeneratör şirketi batırılması ve pazar paylarını ele geçirme kavgası içindelermiş.. Yetkili kurumlar (artık hangi kurumlarsa) tekelleşmeyi engellemek ve yurt dışında genpower in etkinliğinden dolayı firmanın yaşatılmasını istiyorlarmış... Hatta bana anlatan şaka yollu, keşke bu adamda bylok çıksada yönetime el koyulsa diye düşünenler varmış.... Istinaf davayı yargıtaya taşımadan olumlu karar içinde olabilirmiş... Çünkü bazı alacaklılarda ilk derece makemenin kararınınbozulması yönünde grüş bildirebilirlermiş.... Tüm bu yazdıklarım ham anlatımlardır.... Bir de, kapa bildirim dışında tek hesaplarda, 300 binden fazla hesabinda bulunan sayısı 3 ten fazla değilmiş.... Bunu dememin sebebi patronda bulunan mal hesabı için... Neticede bizim yazdıklarımız mini minnacık şeylermiş.... Asıl kavga müjdatında dışında da olduğu mahfillerde.. Slmlar

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizlere bir kaç ham duyum söylğyeceğim... Yazdıklarım gen hisseleri bağlamında değildir. Genpower in geleceği müjdatın mutlak kontrolünde değilmiş. Jeneratör titan larının Üst taraflarda kıyasıya bir rekabeti ve kavgası veya kulisleri yaşanmaktaymış... 2.5 Jeneratör şirketi batırılması ve pazar paylarını ele geçirme kavgası içindelermiş.. Yetkili kurumlar (artık hangi kurumlarsa) tekelleşmeyi engellemek ve yurt dışında genpower in etkinliğinden dolayı firmanın yaşatılmasını istiyorlarmış... Hatta bana anlatan şaka yollu, keşke bu adamda bylok çıksada yönetime el koyulsa diye düşünenler varmış.... Istinaf davayı yargıtaya taşımadan olumlu karar içinde olabilirmiş... Çünkü bazı alacaklılarda ilk derece makemenin kararınınbozulması yönünde grüş bildirebilirlermiş.... Tüm bu yazdıklarım ham anlatımlardır.... Bir de, kapa bildirim dışında tek hesaplarda, 300 binden fazla hesabinda bulunan sayısı 3 ten fazla değilmiş.... Bunu dememin sebebi patronda bulunan mal hesabı için... Neticede bizim yazdıklarımız mini minnacık şeylermiş.... Asıl kavga müjdatında dışında da olduğu mahfillerde.. Slmlar
    Abi adam iletişim özürlü. Şu 3 senede, devletin ihracat yapanı omzunda taşıdığı günlerde, kendini ifade edemedi. Pazarda kavga filan yok. Mal üretebilsem, pazar sıkıntım yok diyor Müjdat. Adam hammadde alamıyor. Alabilse ürettiği kadarı satacak. Adam dünyanın en büyük jeneratör firması denyo dan sipariş aldı üretemedi. Şu denyo hikayeleri vardı bir aralar. İşte tam o aralar. Mal üretmek için VOLVO dan motor alacaksın. Gelecek yıl motor almak için bu yıl sipariş girip, peşinat yatırıyorsun. Sıraya giriyorsun. Malı teslim almadan ödemeleri bitiriyorsun. Genpower da kaliteden ödün vermemek için VOLVO kullanıyor büyük oranda. Bu gün 1000 sipariş gelse motor yok. Önce motor alacaksın ki satasın. Onun üzerine oyun filan oynandığı yok. O habire entrika peşinde. İşini yapsa, kimse tutamaz. Ama beleş 5 kuruşun derdine düşüp, helal 5 milyonu kaybediyor hep. Selamlar.

Sn. Mahulli,

Mujdat'in imtiyazli hisseleri iflastan dolayi dustu mu diyorsun yani? Sonucta adamda hisse olmasina gerek yok, sirketin yonetimini elinde tutan imtiyazli hisseleri var.

Merak etme. Elinde kalanlara onu kurtaracak teklif var. Beni kurtaracak teklif yok. Benim narıma kendini yakıyor. Dost yani. Var olsun. En son 5 milyon basıp yeni bir hareket yapma kararı almak üzere. Müjdatsiz genyh ve Müjdatsiz jeneratör işi de aklımıza düşmüyor değil. Kol kesmeyecegiz yol keseceğiz.
    Onunkini sormuyorum. Sende ne kadar var, kac maliyet?

Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?
    En azindan Murat burda birseyler yapmaya calisiyor.

Siz ne yapiyorsunuz burda magdur olmus yatirimcilari icin? "Plan nedir?"'den kastim bu.

Sayfa 222/470 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •