Iyi geceler herkese.
Iyi geceler herkese.
😀😀😀
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müjdat Uslu Icg Holdingi Enver Çevik ve Hasan Özsoy'dan satýn aldý.
Endeks Türev Yatýrým Menkul de Artý Yatýrým Holding'in pasif durumdaki iþtiraki. Artý yatýrýmýn patronu Mehmed Nurettin Çevik bugün imtiyazlý hisseleri sattý. Yani Artý Yatýrým satýldý. B grubu büyük hissedar Hüseyin Yaltýrýk da yaklaþýk 710bin hissesini sattýðýný bildirdi.
Hasan Özsoy için Finans Yatýrým dedin. Merakla bekliyorum MKU ile baðlantýsý çýkacak mý diye...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : mesud; 11-01-2018 saat: 23:55.
Enver kayýtlý malý sattý. Bir patron, hele Enver, tüm malý kayýtta tutar mý. Adamýn o dönem 2-3 aracý kurumu vardý. Hasan Özsoy malý devretti. Bir sonraki takasta finans 0 görürsün Mesud.![]()
Evet, ben de bi türlü göremedim MKU'nun 250bin virman olayýný.
Neyse çýksýn ortaya. Þüphe kalmasýn. Bakalým ne çýkacak? Nereye varabilecez?
Bu arada, Deniz4837 ve Murat Doðan nerde?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : mesud; 12-01-2018 saat: 00:54.
2016 dan beri buralardayýz.
yazdýklarýmýz genel itibarý hep ayný yönde. ve tutuyorda. sevenimiz, güvenenimiz de var...düþmanýmýz da var, bu forum yüzünden.( adýna dava açýlýp susturulmak istenen tek yazar benim......týrý výrý gerçi. ezerim.)
deðiþik rumuzlarla gidip gelenlerle karýþtýrmayýn beni......
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...46919294/detay
fazla abartmayýn þu fabrikayý. arsasý 30 milyon eder. pazarlýk sünnettir.
uyuyodum güzel kardeþim. yaz, konuþ, ona buna cevap ver....nereye kadar.
zaten bi çok kiþide telefonum var...forumlarda paylaþmýþlýðým çoktur. kimseden korkumuz yok.....
boþa harcayacak vaktimiz hiç yok.......hisse alým satýmýyla ise HÝÇ ÝÞÝMÝZ YOK.....
YÝNE YAZALIM....0 533 422 33 54.......( YÜZDE 90 CEVAP VERMEM...SÝZ YÝNEDE DENEYÝN ÞANSINIZI)
Yer Ýmleri