Bugun yaptigi acigi napacaz acik var diye ben 6.30 sattim 5.75 den geri alir 8.80 bosluga kadar tutarim o zaman [emoji2] Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugun yaptigi acigi napacaz acik var diye ben 6.30 sattim 5.75 den geri alir 8.80 bosluga kadar tutarim o zaman [emoji2] Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta direk niye kapatsın ki, 6.30dan verdiklerini 6 dan alır onları geri 6.20den verir. 5.90a düşer 6.10 yapar vs. Ytd. Anlık hareketlerle plan yapmayın. Inşallah ben yanılırım..
Anlaşılmayan konu hisselerin çoğu zaten ciddi pirimliydi açıkladığı karlar onlar için satış fırsatı oldu. Menderes, kutpo ve gentaşı ayrı tutuyorum. Bu 3 hisse pirimsizdi ve açıkladıkları muhteşem karlar ile ralliye başladılar.
Kutpo 3. çeyrekte bu bilançoyu açıklıyorsa arkası gelir bunun demedi deme sonra.:wave:
Enerji ve maden şirketini satın aldı yeni, daha onun yansımaları yok bilançoda.:yahoo:
Finans yatırım satışı olmasaydı tavandı hisse. 265 bin lot sattı şimdiye kadar kaldı 100 bini onuda verdi mi hisse rahatlar.
oooo forum dolmuş 3 ayda yapılan yorum 2 günde yapılmış maşallah bazı yatırımcı arkadaşları 3-4 ay önceden tanıyorum diğerleri al- satçı sanırım herkese bol kazançlar bu arada birazcık kendimle gurur duydum 3. çeyrek kar tahminim hakkında yıllık enflasyon farkını koysaydım birebir oturtuyormuşum :)
Bilmiyorum dostum, aşağıda ki haberi buldum sadece..
İngiliz The Guardian gazetesinde yer alan habere göre ise, Starbucks firması logosundan yazıları çıkaracak ve ilham perisi resmi markanın yüzü olacak. İngiltere'den başlayarak Starbucks'da kullanılan ağır beyaz kupa tarzı bardakların yerini de daha hafif porselen fincanlar alacak.
http://www.enerjigunlugu.net/icerik/...kdan-onay.html
Kayıtlı sermaye tavanı için sene sonunda bu satın almadan dolayı büyük ihtimal ile bedelsiz sermaye artırımı bekliyorum. Sonuçta 39 milyon sermayeli bir şirket 40 milyona yeni bir şirket satın aldı. %700 halihazırda bedelsiz var üzerinde kutponun.
Nafi Güral babadan da yeni bir hisse alışı bekliyorum.:ok:
https://www.dunya.com/sirketler/baka...-haberi-329200
Maşallah hükümet ile patronun arası aya iyiymiş.:ok:
1kasimda yazmıştım Rabbim utandırmadı.Fakat borsada kısa süreliğine ayrıldıgim için bugün sadece takip ettim fakat kısa zamanda uzun vadeli rabbim izin verirse kutpo jants ve erbos alaçam ama öncelik tabiki kutpo...Hissede olan kardeşlerimin kazancının artması dileğiyle
Günlük takası alabilir miyiz.
Kim ne yapmış acaba
Yaklasik 140 bin aciga satis var...bakalim onlari mi? bizi mi dusunecekler?
kütahya porselen kiraz enerjiyi satın alarak rüzgar enerjisi maliyeti en düşük elektrik üretimi ve maden sektöründeki yatırımlarıyla karlılığını çok daha artırabileceği enerji sektöründeki yatırımlarıyla çok farklı kulvarlarda çok farklı fiyatlarda görebileceğimiz şirket son bilançodan sonra 9,50 zirvesini test adebilir asıl beklentinin 50 Mw kurulu güce sahip rüzgar enerjisi şirketinin de karlılığa etkisiyle yıl sonu 45-50 gibi bir gelebilir buda hisse fiyatını nereye götürür siz düşünün emsal hisseler 10-15 bandında işlem görüyor
Malı ky ye verdikten sonra düşürürler
8 aydir bekliyor olmasaydim...Cuma satardim...ama 8 ayda dokuz dogurunca el gitmiyor satmaya...bu hisseyi bu bilanco ile tekrar asagilara verirlerse cok alan olur...hem sermayeye yakin guzel bir kar..hem endekste dusmus hic prim yapmamis bir hisse....beklentiler var..."bence yukari asagi yaparak hisseyi orta vadeli surecte 10 lu rakkamlara atacaklar..tabii endekse cok buyuk satis gelir felan orasi baska...
Maharaj Kardeş,
Ben zaten çok az yazıyorum, KP hissem yok. Takip ediyorum eğer FK düzelirse, karlılık düzenlilik gösterirse ve temettü verirse bakarım yeniden.
KP de olay çok, seansta bile % 5 yukarı aşağı yapmış. Kazandırır da çok can da yakar.
Genelde bilgi eksikliği yada anlamsızmesaj olunca ikaz ediyorum. Örneğin sizin res ruhsat işine bir de maden konusu ilave etmeniz yada 1 yıllık haberi yeni gibi yazmanız
Gerçi artık yazmayacağım bu konuları da, insanlar böyle pembe haberlerle mutlu.
Fiyat çıkarken hisse yoksa hayıflanırsınız, kardan zarar olur. Düşerken hisse varsa cepten gider acıtır.
Unutmayalım kar ve temettüden kaynaklanmayan spekülatif işlerde kazanan kadar kaybeden vardır, çoğu zamanda KY’ cıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sevgili khan07, bence sizin kastınız var kutpo’ya. Bilanço öncesi burda bir sürü olumsuz yazı yazdınız aynı olumsuz tutumunaza muhteşem gelen son çeyrek karından sonra dahi sürdüyorsunuz. Ben sizin iyi niyetinizden şüphelenmeye başladım. Burda bilanço öncesi sizin yazdıklarınzdan etkilenip bir çok insan hisse sattı veya alamadıysa vebali boynunuza olur. Hissenin speğiseniz yazdıklarınızın sizin için bir anlamı olabilir ama benim için hiç bir değeri yok!!!
Kütahya Porselen’in faaliyet karındaki olumlu ivmelenme devam ediyor. Kütahya Porselen 3Ç17’de 15 milyon TL net kar rakamı açıkladı. Geçen sene bu rakam sadece 9 milyon TL idi. Satışlarının hemen hemen yarısı ihracat olan şirketin güçlü dolar ve artan satış hacmi sayesinde cirosunu yıllık bazda %50 arttırdığı gözüküyor. Doğalgaz fiyatlarındaki yatay seyir, TL bazlı işçilik ve diğer maliyetler ve üretimde verimlilik artışı sayesinde FAVÖK marjını aynı dönemde %12’den %16.4’e çıkardığını düşündüğümüz şirket FAVÖK rakamını da ikiye katlayarak 16 milyon TL’ye taşımış. Şirketin operasyonel karlılığındaki olumlu ivmenin yarınki hisse performansını olumlu etkilemesini bekliyoruz. Son iki çeyrekte görülen pozitif trend devam ettiği takdirde şirketin mevcut piyasa değerinin FD/FAVÖK bazında 5.4, F/K bazında 6.5’e işaret ettiği çarpanları da makul sayılabilir.
süper bilançodan sonra şirket raporları gelmeye başladı
Forum şenlenmiş, KUTPO bilançoyu düzeltti ky cının neşesi geri geldi. 1 yıldır zarar da bekleyen bir çok arkadaş var. Bekleyemeyip zararına çıkan var. Bu bilanço ile biraz kendini toparlayacağa benziyor. Hisseye alıcı geldikçe yukarı daha hızlı ivmelenecektir. KUTPO endekse ters hareket etmeyi sever..
Kendi adima ben kutpoda kilitlendim,dustukce maliyeti dusurmek icin aldim duseduse 6.70maliyete dustum.sayin kazancli vardi burada bir zamanlar kendisinin iyi bir takipcisi idim. Kendisi sayesinde ciddi kagitlar bilgiler karlar elde ettim. Ama kendisi 2017yilinda birakiyorum dedi ve kutpo da bataga battim su an hala 10000tl zarardayim. Bana kagittan cikildiginda kar yada zarar ediliri o ogretti o yuzden 6.70i gorene kadar burdayim sonrasinda bir daha da girmem yatirima... umarim 6.70i ben gorurum sizlerde 16.70 i ama bence daha cok beklicez birlikte...
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zararda olan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda zarralarını çıkarırlar herkes kazansın bekleyende kazansın bu bilanço ile yılbaşındaki bilanço daha çok önem kazandı
ytd degildri
bilançodan sonra deniz yatırımın şirket analizi cironun yarısı ihracat bu çeyrekte de dövizdeki artiş karlılığı olumlu etkiler 50 MW kurulu güce sahip rüzgar enerjisi etkisiyle yıl sonu 45-50 trl kar bu çeyreğin en flaş bilançosu cuma yabancının tekrar alıma geçmesi herşeyi anlatıyor
küçük bir karşılaştırma yapayım sektörler farklı ama alcatel 38 trl sermaye 6 trl zarar 8 tl kutpo 38 sermaye 28 trl kar 6 tl özsermaye ve borçluluk olarakta alcatelden daha iyi durumda su yolunu bulur
Beğendiğim temel analizci sn. aLLoFFs zu görüyorum altta, demek ki son çeyrek karı ve gelecekte taşıdığı potansiyeli onunda radarına girmiş durumda.
Şişşş sessizlik iyidir. Çok dillenmesin. Benim bile dikkatimden kaçmış enerji işi))) hepimiz fincanda porselende kalmışız...
Porselen li kütpo benim hesabımda 11-12 maksimum fiyat çıkıyor. Lakin enerji santralli kütpo çok farklı. Daha aracı kurumlar bile uyanamamış. Enerji işi tatlıdır, ağa kar ı görünce gerisi gelir.
Odaşa da insanlar uyanınca atı alan üsküdarı geçmişti. Aracı kurumlar yabancılar geldiğinde bizde üsküdarı geçeriz. Enerji işinin doğasında bedelli bedelsiz vardır, Res proje işi 126 milyon tl şirket sermayesi 38 milyon tl alınan şirket 38 milyon tl. Daha çok sular akar)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
teknik grafiği spekülatör çizer, temel bilançoyu da patron çizer. Ya ormana götürürler ya da diskoya)))
Arsa ve Araziler ANTALYA ARSA 918.575 918.575
Arsa ve Araziler BÖLCEK (PAFTA:21K4 , ADA:46, PARSEL:14) 170.000 170.000
Arsa ve Araziler BÖLCEK (PAFTA:21K4 , ADA:47, PARSEL:9) 200.000 200.000
Arsa ve Araziler BÖLCEK (PAFTA:21L4 , ADA:5, PARSEL:1) 180.000 180.000
Arsa ve Araziler YILDIRIM BEYAZIT MAH.(PAFTA:17O2, ADA:1235, PARSEL:3) 1.000.000 1.000.000
Arsa ve Araziler OKÇU (PAFTA:21J2, ADA:62, PARSEL:1) 600.000 600.000
Arsa ve Araziler YONCALI (PAFTA:12, PARSEL:1133) 50.000 50.000
Arsa ve Araziler YONCALI (PAFTA:12, PARSEL:1132) 50.000 50.000
Arsa ve Araziler YONCALI (PAFTA:12, PARSEL:1130) 50.000 50.000
Arsa ve Araziler YONCALI (PAFTA:12, PARSEL:1134) 46.425 46.425
Arsa ve Araziler FINDIK BAHÇESİ(ORDU GÜLYALI) 450.000 450.000
Arsa ve Araziler FINDIK BAHÇESİ(ORDU GÜLYALI) 650.000 650.000
Arsa ve Araziler TARLA(KÜTAHYA MERKEZ) 400.000 400.000
Arsa ve Araziler TARLA(KÜTAHYA MERKEZ) - 350.000
Arsa ve Araziler ARSA(KÜTAHYA MERKEZ) 178.200 178.200
Ara Toplam 4.943.200 5.293.200
Binalar KİRALIK BİNA 2.883.508 2.883.508
Binalar BAHÇELİ BODRUMLU 2 KATLI KAGİR DÜKKAN 600.000 600.000
Binalar AVLULU KAGİR VE KERPİÇ EV 200.000 200.000
Binalar AVLULU KAGİR VE KERPİÇ EV 200.000 200.000
Binalar AVLULU KERPİÇ EV 450.000 450.000
Binalar TEK KATLI BAHÇELİ BETONARME İŞYERİ 2.500.000 2.500.000
Binalar AVLULU KAGİR VE KERPİÇ KERESTE İMALATHANESİ 1.600.000 1.600.000
Binalar AVLULU KERESTE İMALATHANESİ1.400.000 1.400.000
arsa, arazilerden bahsetmediniz :) :) :) :)
Ben ve arkadaşlarım bilerek aldıkta ne oldu? biz satana kadar süründü ve değer kayıp etti. şimdi birden ruyadan uyandı.Türkiye borsası. BOL KAZANÇLAR .