-

Originally Posted by
temelreisim
Vayyy bu işi çok iyi öğrenmişsiniz, size üstad diyebilirmiyim)))
8.80 lerde boşluk bırakmıştı, geçen sene, darısı başına , ordan geri alırsın artık.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugun yaptigi acigi napacaz acik var diye ben 6.30 sattim 5.75 den geri alir 8.80 bosluga kadar tutarim o zaman [emoji2] Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
kafeci
Bugun yaptigi acigi napacaz acik var diye ben 6.30 sattim 5.75 den geri alir 8.80 bosluga kadar tutarim o zaman [emoji2] Ytd.
GT-I8190 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vurdu gol oldu
-
Hatta direk niye kapatsın ki, 6.30dan verdiklerini 6 dan alır onları geri 6.20den verir. 5.90a düşer 6.10 yapar vs. Ytd. Anlık hareketlerle plan yapmayın. Inşallah ben yanılırım..
-
Anlaşılmayan konu hisselerin çoğu zaten ciddi pirimliydi açıkladığı karlar onlar için satış fırsatı oldu. Menderes, kutpo ve gentaşı ayrı tutuyorum. Bu 3 hisse pirimsizdi ve açıkladıkları muhteşem karlar ile ralliye başladılar.
Kutpo 3. çeyrekte bu bilançoyu açıklıyorsa arkası gelir bunun demedi deme sonra.
-
Enerji ve maden şirketini satın aldı yeni, daha onun yansımaları yok bilançoda.
-
Finans yatırım satışı olmasaydı tavandı hisse. 265 bin lot sattı şimdiye kadar kaldı 100 bini onuda verdi mi hisse rahatlar.
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Enerji ve maden şirketini satın aldı yeni, daha onun yansımaları yok bilançoda.

Ben epeydir takip edemedim şirketi, starbucks işi ne oldu?
Bilginiz var mı
-
oooo forum dolmuş 3 ayda yapılan yorum 2 günde yapılmış maşallah bazı yatırımcı arkadaşları 3-4 ay önceden tanıyorum diğerleri al- satçı sanırım herkese bol kazançlar bu arada birazcık kendimle gurur duydum 3. çeyrek kar tahminim hakkında yıllık enflasyon farkını koysaydım birebir oturtuyormuşum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri