Bi kere onun yapılışını izlediydim Avusturya tv sinden şimdi anlatmiyim millet kurbanda et yiyemez et. O neydi ya. Gerçek korku filmi. Yok abi sporcu herifler blut u cakmasan sen onlar daha fiziki performansli bence geneli bize kiyas
Printable View
her geldiğimde çıkarıyorum. Yurtdısına cıktığım anda siliyorlar ikinci ikameti sistemden. Birde sgk borç çıkarıyor otomatik olarak en üst kalemden. Sonra her geldiğimde onu sildiriyorum geri. Mecburmuş turkiyede ikametin varsa aylık 350lira sağlık sigortası ödemeye. O paradan daha azına özel sigorta bile var.
blutwurst kan sosisiymiş yemek için mide lazım.
https://schallerweber.com/wp-content...of-package.jpgHanım Alman onunda midesi bulanır.!!
Domuz kanı ana malzeme .!!
Domuz yağı.!!
Görünen beyaz parçalar.!
İnce doğranmış soğanla harmanlanmış.!!
arkadaş yenecek bin tane güzel şey var, kan yenirmi yav
Blutwurst dünyanın en sağlıksız gıdalarında top 5'e oynar. Sigara bile daha sağlıklı
Forumdaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz. İyi yapılmış bir blutwurst bana göre ciddi anlamda gurme bir lezzettir.
insan sindirim sistemi kanı sindiremez ki?? doğasına aykırı..
SAMSUNG ÇOK AYIP ETTİ!
http://www.internethaber.com/samsung...122.htm?page=7
Haftaya danaları buzluğa atar,keyfinize bakarsınız..
sindirir sıkıntı yok. ama gerçekten sağlıksız. Sonunda olacak şey dalağınızı kaptırmak oluyor.
Aynı şekilde norveçlilerde bi balığın kanını yiyorlardı hatırlamıyorum.
Her iki popülasyonunda dalaklarını 40yaş öncesi kaybetme oranı komşu popülasyonlara göre %5 fazla ki bu çok ciddi bir rakam.
Pıhtılaşmiş kan serum olur ya
Sucuk muhteviyati o
Kesince onu yani sucugu kan filan akmıyo ya :-)
Domuz yemiyom da. Büfe önünden geçerken yanında yatan diğer sucuklarinda kokusunu bastırıyo o kadar belli
@rxpu
kusura bakma. sadece arkadaş a acikliyim dedim adam şimdi ekmeği kana bana bana yiyon sancakta ondan
mangalda billur güzel olur o da yımırta bu da yımırta...
Dolardan gelen parayı moka bağladınız beyler :kahkah:
Forumdaşlar blutwurst aslında çok spesifik ve yöresel bir lezzet. Genelde Alp dağlarının eteklerinde ve soğuk iklimlerde tüketilen içki ile uyumlu bir yiyecek. Yani Türkiye gelenek görenek ve adabı muaşeretine uygun olması düşünülemez. Ayrıca sağlık konusunda doktorlar ne diyorsa ona dikkat etmek gerekir. Kurban bayramı arifesindeyiz, ya bu kan niye israf oluyor bir kaba biriktirip bundan da sucuk yapayım demek tabii ki türk kültürüne uymaz.
Türk kültüründe kan toprağa akar. Hatta ette de bu nedenle kesim şekli dahi yabancı ülkelerle farklılıklar gösterir.
Doktorum sen doları marki papazi sucugu bosgec
Millet kaç gündür
Viop24 topikte kan ağlıyor kan
Ağlama sebebide kendi düşen ağlamaz değil
Volatil piyasada kaç kez teminat bedeli değişmiş / artış yönlü
Millet hesabı eski teminattan yapınca tabi yenen MC lardan ne ocaklar söndü
Demekki neymiş her tür paranoyak duruma her an hazır nazır olmak lazımmış
Direk yatırım kollama tavsiyesidir bu direk
Ben swift ücreti ödememek için hem de bakalım teslim edebilecekler mi diye elden taşıyayım dedim, dolarların fiziki teslimatı 4 iş günü sürdü. Gelen dolarlar arasında 2001 yılı basımları dahi vardı, karmakarışık istiflemişler, TCMB damgalıydı paketleyen adamların imza ve isimleri yer alıyordu.
Bundan önce yine elden taşımada tamamı en son tedavüle çıkan dolarlar olarak 1 iş günü içinde gelmişti.
bu doğru mu??
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...yarder-geliyor
kan canlılarda besin ve atıkları taşıdığı için sağlığa zararlı. Yani onu süzecek ve temizleyecek böbrekler dışında hiçbir malzeme yok :)
Yani ısıtmak falan vb bir etki etmez içindeki atık metabolitleri her türlü alırsınız. Hayvan sepsis değilse mikrop kapmazsınız ama karaciğerinizi alkol almaktan çok daha fazla yorar. Sürekli yerseniz siroza kadar gider. ŞAnslı değilseniz dalağınız da gider. Birden aşırı yersenizde muhtemelen pankreatit olursunuz ve ağır ağır diyabete doğru yol alırsınız.
:kmk:
Beklediğim yükseliş olmadı kapanış sonrasına bakacağız
5 YILLIK TAHVİL 27,20 maşallah............
Burasi dolar topigimi, yoksa Alaman domuz kani topigimi, aksam yemegi yiyecegiz!
9 günlük bayram tatilinde bizim piyasalar kapalı olacak peki alım -satımlara müdahale edebilirler mi? Olası doların sert hareketleri olursa.
slm üstad popazı sünnet mi edecekler.!!
Kemeraltından sünnetlik almışlar.!!:kahkah:
http://www.tamtarz.com/Uploads/UrunR...u-Bej-0ede.jpg
Londra piyasasında swap faizlerinin son durumunu bilen var mı?
Dün 3.04 olan tüpü, bugün 3.42 den aldım..
Gözünüze dizinize dursun,yatacak yer bulamayasınız.
İki bin kilometre yol yapacaz,vicdansızlar..:oleyo:
Dizel tımofilimle gideyim bari.:kahkah:
Yattan çekerim iki depoluk..:oleyo:
Bugün 17 ağustos betoncular bunu bile unutturdular insanlara
Vatandaşa 15 yıldır krediyle dövizlerde ithal edilen arabaya bindirdiler.!!
ÖTV nin yanı sıra ötevininde KDV sini aldılar.!!!
Deniz bitince yerli otomobil pardon yerli motosiklet yapma kampanyası başlattılar.!!!
Bundan sonra motosiklete binecek.!!
Vatandaş .!!