Sayfa 223/1024 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar blutwurst aslında çok spesifik ve yöresel bir lezzet. Genelde Alp dağlarının eteklerinde ve soğuk iklimlerde tüketilen içki ile uyumlu bir yiyecek. Yani Türkiye gelenek görenek ve adabı muaşeretine uygun olması düşünülemez. Ayrıca sağlık konusunda doktorlar ne diyorsa ona dikkat etmek gerekir. Kurban bayramı arifesindeyiz, ya bu kan niye israf oluyor bir kaba biriktirip bundan da sucuk yapayım demek tabii ki türk kültürüne uymaz.
    Türk kültüründe kan toprağa akar. Hatta ette de bu nedenle kesim şekli dahi yabancı ülkelerle farklılıklar gösterir.
    mezbahalarda toprağa gitmiyor. aslında pazar bulunabilse kan da toplanıp ürün haline getirilip ihraç edilebilir. kısıtlı kaynakları kullanmak lazım. salyangoz kurba ihraç ediyoruz kan sosisi de ihraç ederiz.

2.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Dolardan gelen parayı moka bağladınız beyler
    Doktorum sen doları marki papazi sucugu bosgec
    Millet kaç gündür
    Viop24 topikte kan ağlıyor kan
    Ağlama sebebide kendi düşen ağlamaz değil
    Volatil piyasada kaç kez teminat bedeli değişmiş / artış yönlü
    Millet hesabı eski teminattan yapınca tabi yenen MC lardan ne ocaklar söndü
    Demekki neymiş her tür paranoyak duruma her an hazır nazır olmak lazımmış
    Direk yatırım kollama tavsiyesidir bu direk

3.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    mezbahalarda toprağa gitmiyor. aslında pazar bulunabilse kan da toplanıp ürün haline getirilip ihraç edilebilir. kısıtlı kaynakları kullanmak lazım. salyangoz kurba ihraç ediyoruz kan sosisi de ihraç ederiz.
    Orda kedi köpek maması hammaddesi oluyo galiba
    Yav ölmüş esekten nal cikartiyonuz yav :-)

4.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    geçen gün de muhabbeti oldu, bu piyasada ruroda sıkıntı yok dolar bulmak zor olabiliyor muhabbeti vardı böyle bi durumda bu sıkışıklığın ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulamak lazım. gerçek bir sıkıntıda euro vs de zor olmalıydı... bakalım bayramda ne olacak. bayram hediyesi papazı gönderecek miyiz yoksa sarı pipi tvit mi atacak göreceğiz...
    Ben swift ücreti ödememek için hem de bakalım teslim edebilecekler mi diye elden taşıyayım dedim, dolarların fiziki teslimatı 4 iş günü sürdü. Gelen dolarlar arasında 2001 yılı basımları dahi vardı, karmakarışık istiflemişler, TCMB damgalıydı paketleyen adamların imza ve isimleri yer alıyordu.

Bundan önce yine elden taşımada tamamı en son tedavüle çıkan dolarlar olarak 1 iş günü içinde gelmişti.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Ben swift ücreti ödememek için hem de bakalım teslim edebilecekler mi diye elden taşıyayım dedim, dolarların fiziki teslimatı 4 iş günü sürdü. Gelen dolarlar arasında 2001 yılı basımları dahi vardı, karmakarışık istiflemişler, TCMB damgalıydı paketleyen adamların imza ve isimleri yer alıyordu.

Bundan önce yine elden taşımada tamamı en son tedavüle çıkan dolarlar olarak 1 iş günü içinde gelmişti.
    çok yüksek meblaysa bu karmaşada çok çok fazla gelmedi bana 4 gün. ben farlı bankalardan 4000lik meblaları gider gitmez çektim. finans ing garanti, bakiyeler için ertesi gün yine gittim verdiler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar blutwurst aslında çok spesifik ve yöresel bir lezzet. Genelde Alp dağlarının eteklerinde ve soğuk iklimlerde tüketilen içki ile uyumlu bir yiyecek. Yani Türkiye gelenek görenek ve adabı muaşeretine uygun olması düşünülemez. Ayrıca sağlık konusunda doktorlar ne diyorsa ona dikkat etmek gerekir. Kurban bayramı arifesindeyiz, ya bu kan niye israf oluyor bir kaba biriktirip bundan da sucuk yapayım demek tabii ki türk kültürüne uymaz.
    Türk kültüründe kan toprağa akar. Hatta ette de bu nedenle kesim şekli dahi yabancı ülkelerle farklılıklar gösterir.
    kan canlılarda besin ve atıkları taşıdığı için sağlığa zararlı. Yani onu süzecek ve temizleyecek böbrekler dışında hiçbir malzeme yok
    Yani ısıtmak falan vb bir etki etmez içindeki atık metabolitleri her türlü alırsınız. Hayvan sepsis değilse mikrop kapmazsınız ama karaciğerinizi alkol almaktan çok daha fazla yorar. Sürekli yerseniz siroza kadar gider. ŞAnslı değilseniz dalağınız da gider. Birden aşırı yersenizde muhtemelen pankreatit olursunuz ve ağır ağır diyabete doğru yol alırsınız.
    Ytd

Beklediğim yükseliş olmadı kapanış sonrasına bakacağız

Sayfa 223/1024 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •