................niye ki?
Printable View
Ben de ihtimal vermiyorum bayram için sokağa çıkma yasağına, sadece ulaşım yasakları devam eder diye düşünüyorum.
:yes: :yes:
Ramazan bayramında sokağa çıkma yasağını kimse uygulamaz bu imkansız ,ciddi tepki gelir ki zaten insanları o kadar uzun bir süre aralıksız evde tutamazsiniz .. İnsanlari virüsten korumak icin başka olumsuzluklara yol açıca şeyler yapılmamalı .. Ben böyle kesin konuşmayı sevmem ama bana göre şu verilerle bayram boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanması ihtimali 0 .. Ramazan sonuna kadar hafta sonu yasaklara devam yapılacak uygulama bu .. Ha bayrama doğru inanılmaz bir salgın oluşur Allah korusun günde 500-600 vefat yaşarız günlük vaka sayıları sapıtır gider o zaman olabilir ama bu şu an ki şartlarda imkansız
Ulaşım yasağı olmazsa, yaşlı anamı babamı görecem deyen, yola dökülür.
Haaa... Bana kalsa, ahaliyi tüm Turkiyede 11 gün içeri tıkardım!
Bayram görüntülerini görünce, bana hak vereceksiniz.
ÇAGDAŞ ÇAGDAŞ şu an forumda
Üye
Duhul
Dec 2019
Gönderi
229
Güneysu kardeşim beni topikten kovabilirsin çünkü topik amacını kaybetmiş burası amacından çıkmış adamların hisse ile ilgili paylaşımlara tahamüllü yok bunu defalarca sizede söyledim özelden tehdit ediyorlar paylaşım yapma diye bunuda seninle paylaştım ama hala burda emek verip birseyler yapmaya çalışan üyeye ceza veriyorsun tmm anladık sende hisse almışsın ve zarar etmişsin ondan ekgyo hissesine sinirlisin topiği itibarsızlaştırmaya çalışanlara mükafat veriyorsun benim topikten alacağım hiçbir bilgi yok sağlıcakla kal topyekün birbirinizin moralini bozun birlikte demoralize olun ne deyim yok 3 hakkın yokmuş neyin derdindesin bumudur yönetici olmak bizlerde yönetici oldugmuz siteler var son derece yapıcıyız sitemize emek veren üyelerimize sürekli emekleri için teşekkür ediyoruz sizlerin emek veren üyeyi bir dövmediğiniz kaldı bumudur yönetici olmak
güneysu buldu gecenin kahramanını
İnsanları eve tıktıkça yasak bitmesinde insanlarda çok daha fazla dışarı çıkma isteği oluyor. Kademeli rahatlatmak şart
Keza bayram alışverişi denen olay bile milyonlarca tl gelir demek. Ben bayram öncesi bile yasak kalkacağını düşünüyorum
Her gün -2000 vaka iyileşse yeni vakaya oranla 20 günde vaka sayımız 15-20 binleredüşecek ki bu da normalleşme demek
Yahu şu anda İstanbul’da ailelerinin bir birine ziyarete gitmelerinde bir yasak var mi ? Yada İnsanlarin birbirinin evine gidip iftar yapmasında bir engel var mi ? İnsanlar kendi isteğiyle gitmiyor ama isteyen gidebilir mi ? Gider .. aynı şey Ramazan bayramında da geçerli ..
Sn egeli diyelim hükümet ekonomik nedenlerle sistemi tedricen açtı.Önlemleri gevşetti,bence yanlış ama hastalık seyri benim düşündüğümden çok daha iyi gidiyor hükümet erken davranmak isteyebilir.Benim bildiğim parası olan kesimin canı da tatlıdır.O kesim para derdi olmadığından önlemleri gevşetmeyecek para harcamaya hemen başlamayacak,AVM ler dolmayacak restoranlar müşteri bulamayacak,sinemalar,oteller falan onları yazmıyorum bile.Ekonomide corona korkusu en az 6 ay daha sistemi kitler.Dayanamayacak çok insan var.Bizde isyan geleneği pek yoktur,ama dünyada amerika başta olmak üzere joker filminin son sahnesi benzeri şeyler çok görülecek ,bence önümüzdeki iki üç yıl çok sıkıntılı.Bu gelen 1929 buhranı benzer bir şey.
Mustafa bey evde bunaldı, illa çıkacak bayramda.:oleyo:
Bayramda sokağa çıkma yasağı olsun ama, otobanları da ücretsiz yapsınlar. :he:
reha gaya çatlasın, tavşanlıda otoban bile yok diye. :oleyo:
Sn. Hkm yazdığı gibi, sosyal patlamalar olabilir Dünyada, Brezilyadan ben şahsen bekliyorum.
Avrupa’da sokağa çıkma hiç yasak olmayan ülkeler binimum ülkeler uyguladı bayramda sokağa çıkma yasağını .
Madem yasak olmayacak bayram namazıda kılınır camilerde sanırım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aslında forumdaşlar arasında esnaf arkadaşlar vardır.Onları da anlıyorum da nihai olarak ne kadar sıkı tedbir işlerinin o kadar erken dönemde düzelmesi demek.Maalesef bu paradoksu yaşıyoruz bu ara, yaşamamız da şart.
Virüsten korunalım derken başka sorunlara yol açmamak lazım .. Sürekli diyorum yine diyeyim “65 yaş üzeri insanların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde en azında 1-2 saat çıkmalarına izin verilmeli” , 45 gündür dışarı adım atmıyorlar bu sağlıkları içinde psikolojileri içinde ciddi bir sorun .. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm bulurlar ..
Biz bu durumu yaşıyoruz , annem 45 gündür tek başına ve dışarı 1 adım atmadı .. 45 gündür sabah, öğle , akşam tek başına yemek yiyor tek başına oturuyor , telefon dışında sohbet imkanı yok , biz eve giremiyoruz kapıdan ihtiyaçlarını görüp 2-3 dk konuşup gidiyoruz ... Buna mutlaka çözüm bulunmalı
Reha hocam asıl amerika saatli bomba, görün bakın oralarda filmleri aratmayacak ne olaylar çıkacak yakında.O joker filmi boşuna çevrilmedi boşuna oscar almadı ,şimdiye kadar en düşük bütçeli resimli roman filmlerinden biriydi neticede.Ama mesajı çok önemliydi verdiler oscarı:)))))))))
Yahu bu 6.9999999 geyiği ne kadar daha sürecek, bunlar sarayin tapusuna kadar satacak galiba
Ben İmamoğuldan bayramda toplu taşımayı ücretsiz yapmasını istiyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Gerekse tüm Türkiyede sokağa çıkma yasağı olsa, bunlar yine işi çarşafa dolarlar!
Ahaliye ekmek bile dağıtamazlar, o nedenlen olmaz diyorum nokta.
Aynı fikirdeyiz.
Bizim insanımız devlete isyan etmez. Ama sandıktada affetmez.
Ekonomi zor bir dönemden geçerken daha ağır bir krizin içine düştük. En basit örnek volkswagen yatırımı heyecanla bekleniyordu. Şimdi bir süreliğine yalan oldu. Tüm sürecin tek artısı doğu akdeniz konusunun en az 2 yıl rafa kaldırılması oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi