Sayfa 222/1000 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben de ihtimal vermiyorum bayram için sokağa çıkma yasağına, sadece ulaşım yasakları devam eder diye düşünüyorum.
    Bizans’ta yasak olmayıp toplu taşıma ve araçlarla gidilip maile bayramlaşma serbest mi olur diyorsunuz

Ulaşım yasağı olmazsa, yaşlı anamı babamı görecem deyen, yola dökülür.

Haaa... Bana kalsa, ahaliyi tüm Turkiyede 11 gün içeri tıkardım!

Bayram görüntülerini görünce, bana hak vereceksiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Belki saat 14'e kadar fırın ve marketlerin açık olduğu türde yasak olabilir, ama bence de zor ihtimal...
    Mart basından beri zaten insanlar kısıtlı halde kimse Ramazan bayramında fırın ve marketin açık olup olmayacağını umursamaz .. Şehirlerarası ulaşım yasak olabilir ama sokağa çıkma yasağı bayramda olmaz . Cumhurbaşkanı’da buna sıcak bakmaz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ÇAGDAŞ ÇAGDAŞ şu an forumda
    Üye

Duhul
    Dec 2019
    Gönderi
    229

Güneysu kardeşim beni topikten kovabilirsin çünkü topik amacını kaybetmiş burası amacından çıkmış adamların hisse ile ilgili paylaşımlara tahamüllü yok bunu defalarca sizede söyledim özelden tehdit ediyorlar paylaşım yapma diye bunuda seninle paylaştım ama hala burda emek verip birseyler yapmaya çalışan üyeye ceza veriyorsun tmm anladık sende hisse almışsın ve zarar etmişsin ondan ekgyo hissesine sinirlisin topiği itibarsızlaştırmaya çalışanlara mükafat veriyorsun benim topikten alacağım hiçbir bilgi yok sağlıcakla kal topyekün birbirinizin moralini bozun birlikte demoralize olun ne deyim yok 3 hakkın yokmuş neyin derdindesin bumudur yönetici olmak bizlerde yönetici oldugmuz siteler var son derece yapıcıyız sitemize emek veren üyelerimize sürekli emekleri için teşekkür ediyoruz sizlerin emek veren üyeyi bir dövmediğiniz kaldı bumudur yönetici olmak
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

güneysu buldu gecenin kahramanını
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. İnsanları eve tıktıkça yasak bitmesinde insanlarda çok daha fazla dışarı çıkma isteği oluyor. Kademeli rahatlatmak şart
    Keza bayram alışverişi denen olay bile milyonlarca tl gelir demek. Ben bayram öncesi bile yasak kalkacağını düşünüyorum
    Her gün -2000 vaka iyileşse yeni vakaya oranla 20 günde vaka sayımız 15-20 binleredüşecek ki bu da normalleşme demek

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bizans’ta yasak olmayıp toplu taşıma ve araçlarla gidilip maile bayramlaşma serbest mi olur diyorsunuz
    Evet öyle düşünüyorum, fakat taraftarı değilim bizim milleti tanırım, sitsen durmazlar yerlerinde.

Sadece, şehirler arası ulaşım yasağı devam eder.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yahu şu anda İstanbul’da ailelerinin bir birine ziyarete gitmelerinde bir yasak var mi ? Yada İnsanlarin birbirinin evine gidip iftar yapmasında bir engel var mi ? İnsanlar kendi isteğiyle gitmiyor ama isteyen gidebilir mi ? Gider .. aynı şey Ramazan bayramında da geçerli ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 222/1000 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •