Ulaþým yasaðý olmazsa, yaþlý anamý babamý görecem deyen, yola dökülür.
Haaa... Bana kalsa, ahaliyi tüm Turkiyede 11 gün içeri týkardým!
Bayram görüntülerini görünce, bana hak vereceksiniz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÇAGDAÞ ÇAGDAÞ þu an forumda
Üye
Duhul
Dec 2019
Gönderi
229
Güneysu kardeþim beni topikten kovabilirsin çünkü topik amacýný kaybetmiþ burasý amacýndan çýkmýþ adamlarýn hisse ile ilgili paylaþýmlara tahamüllü yok bunu defalarca sizede söyledim özelden tehdit ediyorlar paylaþým yapma diye bunuda seninle paylaþtým ama hala burda emek verip birseyler yapmaya çalýþan üyeye ceza veriyorsun tmm anladýk sende hisse almýþsýn ve zarar etmiþsin ondan ekgyo hissesine sinirlisin topiði itibarsýzlaþtýrmaya çalýþanlara mükafat veriyorsun benim topikten alacaðým hiçbir bilgi yok saðlýcakla kal topyekün birbirinizin moralini bozun birlikte demoralize olun ne deyim yok 3 hakkýn yokmuþ neyin derdindesin bumudur yönetici olmak bizlerde yönetici oldugmuz siteler var son derece yapýcýyýz sitemize emek veren üyelerimize sürekli emekleri için teþekkür ediyoruz sizlerin emek veren üyeyi bir dövmediðiniz kaldý bumudur yönetici olmak
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
güneysu buldu gecenin kahramanýný
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Ýnsanlarý eve týktýkça yasak bitmesinde insanlarda çok daha fazla dýþarý çýkma isteði oluyor. Kademeli rahatlatmak þart
Keza bayram alýþveriþi denen olay bile milyonlarca tl gelir demek. Ben bayram öncesi bile yasak kalkacaðýný düþünüyorum
Her gün -2000 vaka iyileþse yeni vakaya oranla 20 günde vaka sayýmýz 15-20 binleredüþecek ki bu da normalleþme demek
Yahu þu anda Ýstanbul’da ailelerinin bir birine ziyarete gitmelerinde bir yasak var mi ? Yada Ýnsanlarin birbirinin evine gidip iftar yapmasýnda bir engel var mi ? Ýnsanlar kendi isteðiyle gitmiyor ama isteyen gidebilir mi ? Gider .. ayný þey Ramazan bayramýnda da geçerli ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri