Aslında forumdaşlar arasında esnaf arkadaşlar vardır.Onları da anlıyorum da nihai olarak ne kadar sıkı tedbir işlerinin o kadar erken dönemde düzelmesi demek.Maalesef bu paradoksu yaşıyoruz bu ara, yaşamamız da şart.
Virüsten korunalım derken başka sorunlara yol açmamak lazım .. Sürekli diyorum yine diyeyim “65 yaş üzeri insanların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde en azında 1-2 saat çıkmalarına izin verilmeli” , 45 gündür dışarı adım atmıyorlar bu sağlıkları içinde psikolojileri içinde ciddi bir sorun .. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm bulurlar ..
Biz bu durumu yaşıyoruz , annem 45 gündür tek başına ve dışarı 1 adım atmadı .. 45 gündür sabah, öğle , akşam tek başına yemek yiyor tek başına oturuyor , telefon dışında sohbet imkanı yok , biz eve giremiyoruz kapıdan ihtiyaçlarını görüp 2-3 dk konuşup gidiyoruz ... Buna mutlaka çözüm bulunmalı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reha hocam asıl amerika saatli bomba, görün bakın oralarda filmleri aratmayacak ne olaylar çıkacak yakında.O joker filmi boşuna çevrilmedi boşuna oscar almadı ,şimdiye kadar en düşük bütçeli resimli roman filmlerinden biriydi neticede.Ama mesajı çok önemliydi verdiler oscarı))))))))
Yahu bu 6.9999999 geyiği ne kadar daha sürecek, bunlar sarayin tapusuna kadar satacak galiba
Ben İmamoğuldan bayramda toplu taşımayı ücretsiz yapmasını istiyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Gerekse tüm Türkiyede sokağa çıkma yasağı olsa, bunlar yine işi çarşafa dolarlar!
Ahaliye ekmek bile dağıtamazlar, o nedenlen olmaz diyorum nokta.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri