Sayfa 224/1000 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bayramda sokağa çıkma yasağı olsun ama, otobanları da ücretsiz yapsınlar.

reha gaya çatlasın, tavşanlıda otoban bile yok diye.
    Kütahya yolumuz otoban gibidir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Aslında forumdaşlar arasında esnaf arkadaşlar vardır.Onları da anlıyorum da nihai olarak ne kadar sıkı tedbir işlerinin o kadar erken dönemde düzelmesi demek.Maalesef bu paradoksu yaşıyoruz bu ara, yaşamamız da şart.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Abi tedbiri elden bırakmayalım ama bayramda sokağa çıkma yasağı cidden olmaz
    Ben de olmaz diyorum, sadece olsa iyi olur tarafındayım, hem de tüm Türkiyede.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Virüsten korunalım derken başka sorunlara yol açmamak lazım .. Sürekli diyorum yine diyeyim “65 yaş üzeri insanların sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde en azında 1-2 saat çıkmalarına izin verilmeli” , 45 gündür dışarı adım atmıyorlar bu sağlıkları içinde psikolojileri içinde ciddi bir sorun .. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm bulurlar ..

Biz bu durumu yaşıyoruz , annem 45 gündür tek başına ve dışarı 1 adım atmadı .. 45 gündür sabah, öğle , akşam tek başına yemek yiyor tek başına oturuyor , telefon dışında sohbet imkanı yok , biz eve giremiyoruz kapıdan ihtiyaçlarını görüp 2-3 dk konuşup gidiyoruz ... Buna mutlaka çözüm bulunmalı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sn. Hkm yazdığı gibi, sosyal patlamalar olabilir Dünyada, Brezilyadan ben şahsen bekliyorum.
    Reha hocam asıl amerika saatli bomba, görün bakın oralarda filmleri aratmayacak ne olaylar çıkacak yakında.O joker filmi boşuna çevrilmedi boşuna oscar almadı ,şimdiye kadar en düşük bütçeli resimli roman filmlerinden biriydi neticede.Ama mesajı çok önemliydi verdiler oscarı))))))))

6. Yahu bu 6.9999999 geyiği ne kadar daha sürecek, bunlar sarayin tapusuna kadar satacak galiba

7. Ben İmamoğuldan bayramda toplu taşımayı ücretsiz yapmasını istiyorum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Gerekse tüm Türkiyede sokağa çıkma yasağı olsa, bunlar yine işi çarşafa dolarlar!

Ahaliye ekmek bile dağıtamazlar, o nedenlen olmaz diyorum nokta.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 224/1000 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •