Ah be şu karikatür paylaşımı telif hakkı zamazingosu olmasaydı bir karikatür paylaşasım var,eski arkadaşlar bilir...:hah:
Printable View
Ah be şu karikatür paylaşımı telif hakkı zamazingosu olmasaydı bir karikatür paylaşasım var,eski arkadaşlar bilir...:hah:
7.45 altında bir hafta kalsın kafamı kırarım :oleyo:
https://i.hizliresim.com/fOeOp8.png
Valla ben genç arkadaşlara basitçe ipin ne zaman kopacağını anlatayım, madeni 5 gaymeler basılır kağıt 500 gaymeler piyasaya çıkarsa da.nanın kuyruğu kopmaya başlamıştır.
Kağıt 1 dolar gayme hâlâ var, bizim 1 liralık kaat para kaç yıl tedavülde kaldı?
1 Kuruşu geçtim, yeni 200 kaat lira yaklaşık 150 dolar gayme ediyordu bugün 25 dolar gayme alamıyor, gerçek enflasyonun tarifi budur.
putin reis görevden sonra başkanların dokunulmazlıgı ile ilgili yasayı imzalamış kendine dokundurtmayacakmış
birilerinin aklına karpuz kabugu düşermi yakında :oleyo:
Haaa... Bir de Mursi ilen Menderes var...
https://i.hizliresim.com/siq1xp.jpg
Dün gece itibari ile yatağımı salona taşıdım artık X faaliyeti yok, yengeniz mutfakta ben oturma odasında yemek yiyeceğiz, haberleşme ise telefonlan olacak, Allahtan böyle sağlık bakanımız var yoksa halimiz nice olurdu?
Sağlık Bakanlığı: Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17:00’de toplanacak. Toplantı sonrası Sağlı Bakanı açıklama yapacak
Yok saat 9'dan sonra koridora çıkmak yasaklanacak.
Günaydın,yok hepiniz yanlış anlamışsınız,yemek masasında toplu yemek yasak,paket servis olacak...:oleyo:
Ayrıca bir arkadaş Reha Bey in enflasyon yorumuna ;dolarla işiniz yoksa sıkıntı yok yazmış????? ben ciddi ciddi ironi yaptığını düşünüyorum,çünkü herhangi bir hisse forumuna yazabilen her Türk Vatandaşı,don lastiğinin bile dolarla alındığını,dolardaki ani artışların direk marketlerde inmeyen zamlar demek olduğunu bilir.....:kahkah:
Reha abi hanımdan izin kağıdı alırsan tüm yasaklardan muafsın. Yoksa işin zor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ampul ülkede olmayan aşının vergisini yüzde 1 olarak belirlemiş.Çin aşısı bedava halka yapılacakmış.(Maske muhabbeti geldi aklıma) Diğer aşılar eczanede satılacakmış. Bu durumda rus sputnik v, pfizer, modern, oxford-zeneca bunlar tr ye gelirse eczanede satılacak diye anladım.Pfizer aşısı için soğuk hava düzenini kuramazlar,moderna aşısı ise gümrüğüydü zartı zurtu 100 usdye gelir buraya. Yani oxford-zeneca ve sputnik v ye kaldık gibi.EE putin in sırıttığını şimdiden görebiliyorum bu durumda.
gecen gün şu fox da bilim kurulundan biri var diye çağla şikelin programına gözüm çartı.Çağla şikel vs çin aşısı gönüllüsymüş. Ya benim çevremde , öğrencilerimde filan hiç gönüllü yok, bu gönüllüleri kim nasıl belirliyor.Magazin dünyasından olmak kriter mi? Güya hipokrat yeminli doktorlar yapıyor bu seçimleri de.
https://twitter.com/search?q=%22Bek%...ertical=trends
Cumhuriyet şehitlerinin ruhu şad olsun. Torunlarına anlatılmalı, unutturulmamalı. Tarihini unutanlar tarih konusu olurlar.
babam sağlık ocağına gitömiş sistemde gelin grip aşınızı olun diyor. gitmişki grip aşısı vurulacak tüm aşrtları taşıyonuz ama piyasada yok demişler (75 yaş baypasslı şeker tansiyon ve prostat kanseri var buna rağmen aşı olamıyor) o da doktora O ZAMAN BENİ GELECEK VİRÜS AŞISI İÇİN GÖNÜLLÜ YAZIN DEMİŞ BELKİ BÖYLE VURULURUM DİYE:)
11 yıldır yurtdışında yaşayan Genç Parti Kurucusu Cem Uzan, iktidarın seçimlerle gitmeyeceğini öne sürerek, Bugün iktidarın koalisyonla bile yüzde 40 ı bulma ihtimali yok.
Bunu herkes gibi iktidar da biliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kaybedeceği bir seçime gitmez.
2023 te 5 sene doluyor. O gün seçim olmadığını varsayın. Bir kararname yayımlarlar, iki sene ertelerler... İtiraz merciiniz neresi ?
Belediye seçimlerini iptal ettiren Yüksek Seçim Kurulu mu? Bu tarz iktidarlar seçime gelir, seçimle gitmezler.
Seçimle gideceklerine inanmıyorum dedi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/genc...itladi-1800690
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında yaşamını yitirdi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/prof...itirdi-1800744
bugün fonlarda stopaj indirimini faiz arttırmıyoruz olarak okumak mı lazım acaba
Arjantin de koronavirüse karşı yeni tedavi.
Arjantin Ulusal İlaç, Gıda ve Sağlık Teknoloji İdaresi (ANMAT), atların ürettiği antikorlara dayanan ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisinde etkili olduğu belirtilen, hiperimmün at serumu nun Covid-19 u sert ve orta şiddette geçiren hastalarda kullanımına onay verdi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/arja...tedavi-1800758
Aslında iyi bir noktaya değindiniz. Eğer halkı aldıkları ürünlerin dolar ile değerlenmediğine buna Türkler olarak kattığımız katma değer olduğuna bununda Türk lirası ile belirlendiğine inandırmazsanız dolar aşkı bitmez. Bu arada doların düşük olduğu dönemdeki tüketim aşkıda zaten dolarizasyonun sonucu değil mi ? Dolar bu kadar etkin olmasa düşük dolarla bu kadar tüketim olur muydu ?
Geçmiş olsun ama 65 yaş üstünü gönüllü kabul etmiyorlar.
Zaten aşı çıksın tartışma başlayacak diyelim ki x ülkesi aşı şartı getirdi. Hemen ihracatçılar diyecek ki bize öncelik verilsin. Yök zaten talep etmiş. Bana kalırsa 65 yaş üstü ve kritik hastalar dışında önce sağlık çalışanları, devamında polis, market, banka, kargo çalışanları şeklinde gitmesi gerekiyor.
Whatsapında günde 10 tane akp paylaşımı yapan çalışanımın annesi hasekiye kaldırıldı bi sorun için. Doktor direk ameliyat demiş. Emme 5k nızı alırız demişler . Şimdi sövüyo devletin hastanesinde para mı verilir diye ..devlet hastanelerinde eski sistem pıçak parası geri döndü. Ablamdanda ufacık işlem için 3000 istemişlerdi.
Tekrar diyorum tamamlayıcı yaptırmayan çok pişman olacak önümüzde ki dönem.
Bu arada kanser tedavisinde öyle proflarla tanıştım ki göğüs,meme, akciğer vb ihtyacı olan mesaj atabilir. Hastane bezmialem.1 doktor birşey olsa yanımızda 5 tane diğer prof u arıyor ortak görüşüyolar vs vs hayret ettim.hele bi tanesi whatsapp grubu gibi hastane grubu kurmuş. 30 tane prof ile ortak karar alıyor tedavi onayı için.
Asgari ücrette vergiyi kaldırmayanlar, özel muayenehanelerde faturasız alınan paraları takip etmiyorlar. Şikayet var sitesinden tutun, ekşi sözlüğe kadar herkes yazmış. Misal ; ben cildiye profesörünü şikayet ettiğim halde sadece uyarı yapıldı.
Ankara nın göbeğinde nex level diye bir lüks bina da ( Aştiye yakın ) 5. katta muayenehanesi olan Göz dr. profesör aslen gazi üniversitesi öğretim üyesidir. Ama orada özel hasta bakmıyor. Muayenehaneye giden hasta 1000 tl. ücret ödüyor.Fatura yok. Evet dalında çok değerli, sayılı profesör..... Bu ülkede profesör tekelinin kırılması için her branşta yıllık 2 asistan yerine en az 10 asistan kadrosu açılmalı. Daha fazla uzman yetiştirilmeli. Bu fakir vatandaşların çaresizliği fırsata dönüşmemeli.