Sayfa 224/996 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Ampul ülkede olmayan aşının vergisini yüzde 1 olarak belirlemiş.Çin aşısı bedava halka yapılacakmış.(Maske muhabbeti geldi aklıma) Diğer aşılar eczanede satılacakmış. Bu durumda rus sputnik v, pfizer, modern, oxford-zeneca bunlar tr ye gelirse eczanede satılacak diye anladım.Pfizer aşısı için soğuk hava düzenini kuramazlar,moderna aşısı ise gümrüğüydü zartı zurtu 100 usdye gelir buraya. Yani oxford-zeneca ve sputnik v ye kaldık gibi.EE putin in sırıttığını şimdiden görebiliyorum bu durumda.
    Diğer aşılarda , aşıyı bulandan daha çok para kazanılır yine. Adamlar boşuna demiyor diplomaya, liyakate gerek yok diye .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Diğer aşılarda , aşıyı bulandan daha çok para kazanılır yine. Adamlar boşuna demiyor diplomaya, liyakate gerek yok diye .
    Ben gazetecileri çok takdir ediyorum. her gün biri test için gönüllü oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. gecen gün şu fox da bilim kurulundan biri var diye çağla şikelin programına gözüm çartı.Çağla şikel vs çin aşısı gönüllüsymüş. Ya benim çevremde , öğrencilerimde filan hiç gönüllü yok, bu gönüllüleri kim nasıl belirliyor.Magazin dünyasından olmak kriter mi? Güya hipokrat yeminli doktorlar yapıyor bu seçimleri de.

gecen gün şu fox da bilim kurulundan biri var diye çağla şikelin programına gözüm çartı.Çağla şikel vs çin aşısı gönüllüsymüş. Ya benim çevremde , öğrencilerimde filan hiç gönüllü yok, bu gönüllüleri kim nasıl belirliyor.Magazin dünyasından olmak kriter mi? Güya hipokrat yeminli doktorlar yapıyor bu seçimleri de.
    Güzel yalama kriteri var, o kriterin ayrıntısına maalesef giremeyeceğim, saksofoncu Clintona bakabilirsiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Güzel yalama kriteri var, o kriterin ayrıntısına maalesef giremeyeceğim, saksofoncu Clintona bakabilirsiniz.
    Saksofoncu derken Mudurum ?

6. https://twitter.com/search?q=%22Bek%...ertical=trends

Cumhuriyet şehitlerinin ruhu şad olsun. Torunlarına anlatılmalı, unutturulmamalı. Tarihini unutanlar tarih konusu olurlar.

gecen gün şu fox da bilim kurulundan biri var diye çağla şikelin programına gözüm çartı.Çağla şikel vs çin aşısı gönüllüsymüş. Ya benim çevremde , öğrencilerimde filan hiç gönüllü yok, bu gönüllüleri kim nasıl belirliyor.Magazin dünyasından olmak kriter mi? Güya hipokrat yeminli doktorlar yapıyor bu seçimleri de.
    babam sağlık ocağına gitömiş sistemde gelin grip aşınızı olun diyor. gitmişki grip aşısı vurulacak tüm aşrtları taşıyonuz ama piyasada yok demişler (75 yaş baypasslı şeker tansiyon ve prostat kanseri var buna rağmen aşı olamıyor) o da doktora O ZAMAN BENİ GELECEK VİRÜS AŞISI İÇİN GÖNÜLLÜ YAZIN DEMİŞ BELKİ BÖYLE VURULURUM DİYE
    bir halt olacağı yok.

8. 11 yıldır yurtdışında yaşayan Genç Parti Kurucusu Cem Uzan, iktidarın seçimlerle gitmeyeceğini öne sürerek, Bugün iktidarın koalisyonla bile yüzde 40 ı bulma ihtimali yok.

Bunu herkes gibi iktidar da biliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaybedeceği bir seçime gitmez.

2023 te 5 sene doluyor. O gün seçim olmadığını varsayın. Bir kararname yayımlarlar, iki sene ertelerler... İtiraz merciiniz neresi ?

Belediye seçimlerini iptal ettiren Yüksek Seçim Kurulu mu? Bu tarz iktidarlar seçime gelir, seçimle gitmezler.

Seçimle gideceklerine inanmıyorum dedi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/genc...itladi-1800690

Sayfa 224/996 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •