gecen gün þu fox da bilim kurulundan biri var diye çaðla þikelin programýna gözüm çartý.Çaðla þikel vs çin aþýsý gönüllüsymüþ. Ya benim çevremde , öðrencilerimde filan hiç gönüllü yok, bu gönüllüleri kim nasýl belirliyor.Magazin dünyasýndan olmak kriter mi? Güya hipokrat yeminli doktorlar yapýyor bu seçimleri de.
https://twitter.com/search?q=%22Bek%...ertical=trends
Cumhuriyet þehitlerinin ruhu þad olsun. Torunlarýna anlatýlmalý, unutturulmamalý. Tarihini unutanlar tarih konusu olurlar.
babam saðlýk ocaðýna gitömiþ sistemde gelin grip aþýnýzý olun diyor. gitmiþki grip aþýsý vurulacak tüm aþrtlarý taþýyonuz ama piyasada yok demiþler (75 yaþ baypasslý þeker tansiyon ve prostat kanseri var buna raðmen aþý olamýyor) o da doktora O ZAMAN BENÝ GELECEK VÝRÜS AÞISI ÝÇÝN GÖNÜLLÜ YAZIN DEMÝÞ BELKÝ BÖYLE VURULURUM DÝYE![]()
bir halt olacaðý yok.
11 yýldýr yurtdýþýnda yaþayan Genç Parti Kurucusu Cem Uzan, iktidarýn seçimlerle gitmeyeceðini öne sürerek, Bugün iktidarýn koalisyonla bile yüzde 40 ý bulma ihtimali yok.
Bunu herkes gibi iktidar da biliyor.
Cumhurbaþkaný Erdoðan kaybedeceði bir seçime gitmez.
2023 te 5 sene doluyor. O gün seçim olmadýðýný varsayýn. Bir kararname yayýmlarlar, iki sene ertelerler... Ýtiraz merciiniz neresi ?
Belediye seçimlerini iptal ettiren Yüksek Seçim Kurulu mu? Bu tarz iktidarlar seçime gelir, seçimle gitmezler.
Seçimle gideceklerine inanmýyorum dedi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/genc...itladi-1800690
Yer Ýmleri