Sayfa 225/996 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında yaşamını yitirdi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/prof...itirdi-1800744

2. bugün fonlarda stopaj indirimini faiz arttırmıyoruz olarak okumak mı lazım acaba

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında yaşamını yitirdi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/prof...itirdi-1800744

dğün cafede yazmıştım entübe edildi diye
    adam düzelmiş hatta video yayınlamıştı aman dikkat edin ben yakalandım atlattım diye üzerinden 20 gün geçmeden fenalaştı entübe edildi
    bir halt olacağı yok.

4. Arjantin de koronavirüse karşı yeni tedavi.

Arjantin Ulusal İlaç, Gıda ve Sağlık Teknoloji İdaresi (ANMAT), atların ürettiği antikorlara dayanan ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisinde etkili olduğu belirtilen, hiperimmün at serumu nun Covid-19 u sert ve orta şiddette geçiren hastalarda kullanımına onay verdi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/arja...tedavi-1800758

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Günaydın,yok hepiniz yanlış anlamışsınız,yemek masasında toplu yemek yasak,paket servis olacak...

Ayrıca bir arkadaş Reha Bey in enflasyon yorumuna ;dolarla işiniz yoksa sıkıntı yok yazmış????? ben ciddi ciddi ironi yaptığını düşünüyorum,çünkü herhangi bir hisse forumuna yazabilen her Türk Vatandaşı,don lastiğinin bile dolarla alındığını,dolardaki ani artışların direk marketlerde inmeyen zamlar demek olduğunu bilir.....
    Aslında iyi bir noktaya değindiniz. Eğer halkı aldıkları ürünlerin dolar ile değerlenmediğine buna Türkler olarak kattığımız katma değer olduğuna bununda Türk lirası ile belirlendiğine inandırmazsanız dolar aşkı bitmez. Bu arada doların düşük olduğu dönemdeki tüketim aşkıda zaten dolarizasyonun sonucu değil mi ? Dolar bu kadar etkin olmasa düşük dolarla bu kadar tüketim olur muydu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    babam sağlık ocağına gitömiş sistemde gelin grip aşınızı olun diyor. gitmişki grip aşısı vurulacak tüm aşrtları taşıyonuz ama piyasada yok demişler (75 yaş baypasslı şeker tansiyon ve prostat kanseri var buna rağmen aşı olamıyor) o da doktora O ZAMAN BENİ GELECEK VİRÜS AŞISI İÇİN GÖNÜLLÜ YAZIN DEMİŞ BELKİ BÖYLE VURULURUM DİYE
    Geçmiş olsun ama 65 yaş üstünü gönüllü kabul etmiyorlar.
    Zaten aşı çıksın tartışma başlayacak diyelim ki x ülkesi aşı şartı getirdi. Hemen ihracatçılar diyecek ki bize öncelik verilsin. Yök zaten talep etmiş. Bana kalırsa 65 yaş üstü ve kritik hastalar dışında önce sağlık çalışanları, devamında polis, market, banka, kargo çalışanları şeklinde gitmesi gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Whatsapında günde 10 tane akp paylaşımı yapan çalışanımın annesi hasekiye kaldırıldı bi sorun için. Doktor direk ameliyat demiş. Emme 5k nızı alırız demişler . Şimdi sövüyo devletin hastanesinde para mı verilir diye ..devlet hastanelerinde eski sistem pıçak parası geri döndü. Ablamdanda ufacık işlem için 3000 istemişlerdi.

Tekrar diyorum tamamlayıcı yaptırmayan çok pişman olacak önümüzde ki dönem.

Bu arada kanser tedavisinde öyle proflarla tanıştım ki göğüs,meme, akciğer vb ihtyacı olan mesaj atabilir. Hastane bezmialem.1 doktor birşey olsa yanımızda 5 tane diğer prof u arıyor ortak görüşüyolar vs vs hayret ettim.hele bi tanesi whatsapp grubu gibi hastane grubu kurmuş. 30 tane prof ile ortak karar alıyor tedavi onayı için.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Whatsapında günde 10 tane akp paylaşımı yapan çalışanımın annesi hasekiye kaldırıldı bi sorun için. Doktor direk ameliyat demiş. Emme 5k nızı alırız demişler . Şimdi sövüyo devletin hastanesinde para mı verilir diye ..devlet hastanelerinde eski sistem pıçak parası geri döndü. Ablamdanda ufacık işlem için 3000 istemişlerdi.

Tekrar diyorum tamamlayıcı yaptırmayan çok pişman olacak önümüzde ki dönem.

Asgari ücrette vergiyi kaldırmayanlar, özel muayenehanelerde faturasız alınan paraları takip etmiyorlar. Şikayet var sitesinden tutun, ekşi sözlüğe kadar herkes yazmış. Misal ; ben cildiye profesörünü şikayet ettiğim halde sadece uyarı yapıldı.

Ankara nın göbeğinde nex level diye bir lüks bina da ( Aştiye yakın ) 5. katta muayenehanesi olan Göz dr. profesör aslen gazi üniversitesi öğretim üyesidir. Ama orada özel hasta bakmıyor. Muayenehaneye giden hasta 1000 tl. ücret ödüyor.Fatura yok. Evet dalında çok değerli, sayılı profesör..... Bu ülkede profesör tekelinin kırılması için her branşta yıllık 2 asistan yerine en az 10 asistan kadrosu açılmalı. Daha fazla uzman yetiştirilmeli. Bu fakir vatandaşların çaresizliği fırsata dönüşmemeli.

Sayfa 225/996 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •