Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle yaþamýný yitirdi.
Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüðü hastanede 70 yaþýnda yaþamýný yitirdi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/prof...itirdi-1800744
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle yaþamýný yitirdi.
Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüðü hastanede 70 yaþýnda yaþamýný yitirdi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/prof...itirdi-1800744
bugün fonlarda stopaj indirimini faiz arttýrmýyoruz olarak okumak mý lazým acaba
Arjantin de koronavirüse karþý yeni tedavi.
Arjantin Ulusal Ýlaç, Gýda ve Saðlýk Teknoloji Ýdaresi (ANMAT), atlarýn ürettiði antikorlara dayanan ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisinde etkili olduðu belirtilen, hiperimmün at serumu nun Covid-19 u sert ve orta þiddette geçiren hastalarda kullanýmýna onay verdi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/arja...tedavi-1800758
Aslýnda iyi bir noktaya deðindiniz. Eðer halký aldýklarý ürünlerin dolar ile deðerlenmediðine buna Türkler olarak kattýðýmýz katma deðer olduðuna bununda Türk lirasý ile belirlendiðine inandýrmazsanýz dolar aþký bitmez. Bu arada dolarýn düþük olduðu dönemdeki tüketim aþkýda zaten dolarizasyonun sonucu deðil mi ? Dolar bu kadar etkin olmasa düþük dolarla bu kadar tüketim olur muydu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Geçmiþ olsun ama 65 yaþ üstünü gönüllü kabul etmiyorlar.
Zaten aþý çýksýn tartýþma baþlayacak diyelim ki x ülkesi aþý þartý getirdi. Hemen ihracatçýlar diyecek ki bize öncelik verilsin. Yök zaten talep etmiþ. Bana kalýrsa 65 yaþ üstü ve kritik hastalar dýþýnda önce saðlýk çalýþanlarý, devamýnda polis, market, banka, kargo çalýþanlarý þeklinde gitmesi gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Whatsapýnda günde 10 tane akp paylaþýmý yapan çalýþanýmýn annesi hasekiye kaldýrýldý bi sorun için. Doktor direk ameliyat demiþ. Emme 5k nýzý alýrýz demiþler . Þimdi sövüyo devletin hastanesinde para mý verilir diye ..devlet hastanelerinde eski sistem pýçak parasý geri döndü. Ablamdanda ufacýk iþlem için 3000 istemiþlerdi.
Tekrar diyorum tamamlayýcý yaptýrmayan çok piþman olacak önümüzde ki dönem.
Bu arada kanser tedavisinde öyle proflarla tanýþtým ki göðüs,meme, akciðer vb ihtyacý olan mesaj atabilir. Hastane bezmialem.1 doktor birþey olsa yanýmýzda 5 tane diðer prof u arýyor ortak görüþüyolar vs vs hayret ettim.hele bi tanesi whatsapp grubu gibi hastane grubu kurmuþ. 30 tane prof ile ortak karar alýyor tedavi onayý için.
Asgari ücrette vergiyi kaldýrmayanlar, özel muayenehanelerde faturasýz alýnan paralarý takip etmiyorlar. Þikayet var sitesinden tutun, ekþi sözlüðe kadar herkes yazmýþ. Misal ; ben cildiye profesörünü þikayet ettiðim halde sadece uyarý yapýldý.
Ankara nýn göbeðinde nex level diye bir lüks bina da ( Aþtiye yakýn ) 5. katta muayenehanesi olan Göz dr. profesör aslen gazi üniversitesi öðretim üyesidir. Ama orada özel hasta bakmýyor. Muayenehaneye giden hasta 1000 tl. ücret ödüyor.Fatura yok. Evet dalýnda çok deðerli, sayýlý profesör..... Bu ülkede profesör tekelinin kýrýlmasý için her branþta yýllýk 2 asistan yerine en az 10 asistan kadrosu açýlmalý. Daha fazla uzman yetiþtirilmeli. Bu fakir vatandaþlarýn çaresizliði fýrsata dönüþmemeli.
Yer Ýmleri