Mahvolduk..zarar tonla ne yapacağız peki
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mahvolduk..zarar tonla ne yapacağız peki
Tabandan alamadık, tavandan satamadık.
Tavanda bekleyen 54 bin 200 lot
44 e gelseydi donumu satıp alacaktım ama gelmedi....
Forumdaşlarım için hayırlısı olsun da,biz başka yerden de yeriz ekmeğimizi....
Saygılar/Başarılar.....
x 2 de yapsa ben satmayacağım kagitlardan birisi cocuklara ayırdım nereye düşerse düşsün ben ne dusunecem patron dusunsun umurun değil istedi kadar zarar yazsin no panik
49.00 seviyesindeki desteğini kırma ve altına sarkarak stop çalıştırma olasılığı yüksek.. bu hareket sonrası olası sert hareketlere de hazırlıklı olmakta yarar var.. uzun vade işlem yapanlar mesajımı dikkate almasın..
Iyi verdim ellerine ama degil mi? :)
Bolunme sonrasi tekrar bakariz, degerlendiririz.
arka sayfada 49.70 alınanlar 55.90 ve çevresinden iade edildi.. malsız çulsuz yakın izlemede..
bunun nedeni alttaki grafikte kahvenin mürdüm kanal dışına çıkamaması... kahve yukarı,yükseliş - kırmızı aşağı, yükseliş , tam tersi kahve aşağı, düşüş, kırmızı yukar,ı düşüş.. kısaca 2 renk ters olarak çalışır.. şu an 2 renkte mürdüm kanal içinde ve dışarı çıkma olasılıkları var.. eğer kırmızı mürdüm kanal dışına çıkarsa beyaz kanala kadar gidebilme olasılığı aktif olur.. eğer kırmızı mürdüm kanalın üst bandında döner ve kahve mürdüm kanala çarpıp yukarı döner ve üst kanalı kırarsa kahvenin beyaz kanala kadar gidebilme olasılığı aktif olur.. iyi çalışmalar...
https://resmim.net/cdn/2024/10/13/mIVoLk.png
1. Temettü verilmedi
2. Bilinçli olarak bedelsiz iptal ettirildi. (Başvuru sonrası şirket birleşmesi yaparak)
3. Bedelsizin verilmesi 6 ay uzatıldı
4. Tahta yapıcı Piramit devre dışı bırakıldı.
Büyük operasyon yapılıyor ama sonumuz hayır olsun.
Herkes izliyor...
Oyun buyuk...
http://share.matriksdata.com/shareMa...10141220347441
Kucuk yatirimci ekmek yiyemez burada.
Isin icinde is var...
Hakikaten ben acemşahin yorum yapmasını çok isterdim. En zor zamanda burada olsa bir iki kelam etse ne güzel olurdu be 📱... saygılar
Biz battık zaten...acilen cankurtaran lazım..acemilerin şıhı kurtarırsa..
Boşta kaldım... Bakayım dedim buralara
Yaklaşık 6-7 aydır yazmasakta arkamızdan yine konuşanlar küfür alay binbir ucuz söylem.
Aldı tuttu sattı ..diyenlerde cok olmuş..
Küfür ve alay etmesine rağmen yinede görüşlerimizi merak edenlerde olmuş.
Borsa geneli için bir şey diyemem lakin bugünler satma değil alma vakti.
Tınaztepe için bilançolar güzelleşerek geliyor ...Açıklanan kar rakamı gayrimenkul degerlemesinden geliyor diyerek küçümseyenler olmuş... Gayrimenkul yatırım ortaklığı ile hizmet sektöründeki bir şirketin gayrimenkule dayalı hak ve gelirleri farklıdır gyolarda nakit dönüşüm hızı çok yavasken Tınaztepe de oldukça hızlı. Cok uzak olmayan gelecekte o degerlemeler nakite dönüşecek ayrıca İzmir bucadaki özelleştirmeden alınan şu an inşaatı devam eden projeye yakın 15 dönümlük arsa cevre ve üniversite alanına gelen yeni imarlsda bugünkü ederi degeri Tınaztepe nin piyasa değerinden fazla.
Otel AVM nin hastaneye dönüşümü gelirlerive ciroyu oldukça büyültecek.
Türki cumhuriyetleri ile zengin Arap devletleri ile olan akademik ve ticari ilişkiler de gelişiyor.
Zengin Arap devletlerinin ülke yatırım fonlarına ait veya ait olacak Devlet şehir hastanelerinin yönetilmesi de işletilmesi de gerekli. Bu acıdan bilanco varlıklarında gözükmese de Tınaztepe üniversitesi büyük bir silah.
Hükümetin orta vadeli programının gelişme ve gelir ayaklarından önemli bir kısmı da sağlık ve sağlık turizmine dayanıyor. Bu alandaki ve yapay zekanın sağlık hizmetlerinde uygulanması önemli işler.
Bazı sektör ler vardır uluslararası global tröstlerin alanıdır.. Sağlıkta bunların en başında geleni yerel şirketlerin fazla palazlanmasına müsade etmezler.. Sayarlar Uçak dolusu dolarları ederinin 5 katına 19 katına satın alırlar.
Sonuc olarak ben 355 te de burada olacagım 555 te de... Şu anki fiyat gelecek için büyük fırsatlar barındıyor.
Kim almış satmış beni bağlamıyor...
Genel konjuktörde savaş tehditli ortam var... Savaşlarda gıda ve sağlık en az silah kadar önemlidir. İşte gıdada pınar sütüm işte sağlıkta Tınaztepemiz var.
Herkese bol kazançlar dilerim kalın sağlıcakla
Sn acemşah tekrar gelmiş inanın çok sevindim...Benim bildiğim acemşah al sat tut demez ben öyle bildim ve bilmeye de devam edeceğim.
Ancak hiç olmazsa iki ayda bir buralara lütfen uğrayın, hakkınızda boş konuşanlari boş verin!
Vakit ayırıp yazdığınız için kendi adıma teşekkür ederim
maalesef her şeyde olduğu gibi celladına aşık bir milletiz. acem 70'ten verdiği malları 40 tan almaya aldırmaya gelmiş. yanına botlarını da getirmiş hoş geldin çekiyorlar. arkadaşlar insanlarla alay etmeyin 1 sene oldu ve fiyat geçen seneni altında. bu operasyonu yapan kişi ta kendisi..
şu günde bile yeşil yakamıyor hisse can çekişiyor. daha ne kadar aşağı verecekler allah bilir.
arka sayfadaki grafikte kırmızının mürdüm kanalı yukarı kestiğini söylememe sanırım gerek yok.. buna rağmen az olmak kaydı ile dün ve bu gün saat 47.92 de dükkanı açtım... şimdilik ne gelen ne de giden var.. ya senet gider yada ben
NOT; acemşahın mal alması satması beni zerre kadar ilgilendirmez.. umrumda da değil
ancak temeldeki düşünçe ve paylaşımlarını dikkate alırım..
Bayram değil seyran değil acemşah 6 ay sonra niye gelmiş acaba :whistling: Belki de operasyon bitti yavaştan tekrar yukarı sürecekler bekleyip görecez.
Patron gruplarla anlaşıp ky nin elinde ki 10 milyon lota göz dikti herhalde ama çok yanlış yolda 1 ayda yüzde 25 eridi şirketin değeri.
sağlık sektöründe olduğu için takip ediyorum.. sanırım buna da sıra gelecek.. ancak anlaşma açık ya o gide yada ben..
dünkü 47.32 ile bir dip oluşturdu.. bu günde aynı seviyeden kapadı.. hala teknikçileri nasıl döverim peşinde.. tekrar 50.00 üzerinde daha rahat nefes alacak..
https://resmim.net/cdn/2024/10/15/mLps0K.png
Sen neyin kafasını yaşıyorsun be birader. Bu acemşah dediğin adam da sıradan birisi. Hisselerin ne zaman yükseleceğini bilse adam zengin olur. Herif sadece yorumlama yapıyor. Ben kendisi tanıdığımdan beri adel tutuyor. 10 sene olmuş. Evveliyatını bilmiyorum sen düşün. O yüzden insanları boş yere suçlamayı bırak.
Acem ve müridleri elinde kalan son malları 40 liradan mı vermeye gelmiş bu piyasada kime satacaksınız ulan 30 lira yakındır
ocak ayında yazmışız pahalı diye. bir de acemden cevap gelmiş. pehh. hala inanan varmı buna.
Ne alaka?savaşta da hastaneleri bombalıyorlar..Filistin de yapmadılar mı