49.00 seviyesindeki desteğini kırma ve altına sarkarak stop çalıştırma olasılığı yüksek.. bu hareket sonrası olası sert hareketlere de hazırlıklı olmakta yarar var.. uzun vade işlem yapanlar mesajımı dikkate almasın..
49.00 seviyesindeki desteğini kırma ve altına sarkarak stop çalıştırma olasılığı yüksek.. bu hareket sonrası olası sert hareketlere de hazırlıklı olmakta yarar var.. uzun vade işlem yapanlar mesajımı dikkate almasın..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Iyi verdim ellerine ama degil mi?
Bolunme sonrasi tekrar bakariz, degerlendiririz.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
arka sayfada 49.70 alınanlar 55.90 ve çevresinden iade edildi.. malsız çulsuz yakın izlemede..
bunun nedeni alttaki grafikte kahvenin mürdüm kanal dışına çıkamaması... kahve yukarı,yükseliş - kırmızı aşağı, yükseliş , tam tersi kahve aşağı, düşüş, kırmızı yukar,ı düşüş.. kısaca 2 renk ters olarak çalışır.. şu an 2 renkte mürdüm kanal içinde ve dışarı çıkma olasılıkları var.. eğer kırmızı mürdüm kanal dışına çıkarsa beyaz kanala kadar gidebilme olasılığı aktif olur.. eğer kırmızı mürdüm kanalın üst bandında döner ve kahve mürdüm kanala çarpıp yukarı döner ve üst kanalı kırarsa kahvenin beyaz kanala kadar gidebilme olasılığı aktif olur.. iyi çalışmalar...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
1. Temettü verilmedi
2. Bilinçli olarak bedelsiz iptal ettirildi. (Başvuru sonrası şirket birleşmesi yaparak)
3. Bedelsizin verilmesi 6 ay uzatıldı
4. Tahta yapıcı Piramit devre dışı bırakıldı.
Büyük operasyon yapılıyor ama sonumuz hayır olsun.
Herkes izliyor...
Oyun buyuk...
http://share.matriksdata.com/shareMa...10141220347441
Kucuk yatirimci ekmek yiyemez burada.
Yer İmleri