Sayfa 223/275 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273 ... SonSon
Arama sonucu : 2195 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Isin icinde is var...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Onu bunu bilmem de gavura vurur gibi vuruyorlar son 3-5 gündür

Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Ya birileri patronu köşeye sıkıştırdı. Elinde ki 8 milyon lota çökmek istiyorlar. Ya da hepsi işin içinde ve ky nin elindeki benim tahminim 10 milyon civarı lotu almaya çalışıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isin icinde is var...
    Acemşahın şu tablo karşısında ki yorumlarını gerçekten merak ediyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Kütahyalı Yazıyı Oku
    Acemşahın şu tablo karşısında ki yorumlarını gerçekten merak ediyorum
    O arkadaş değer yatırımcısı, düşüş umurunda olmamış olabilir.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    O arkadaş değer yatırımcısı, düşüş umurunda olmamış olabilir.
    ASUZU hissesinde 6 yil yatayda iken hisse bekleyebilmis cok muhterem bir yatirimcidir.
    Burada ona satasanlar bu gercegi bilmiyorlar tabii ki.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Hakikaten ben acemşahin yorum yapmasını çok isterdim. En zor zamanda burada olsa bir iki kelam etse ne güzel olurdu be 📱... saygılar

7. Biz battık zaten...acilen cankurtaran lazım..acemilerin şıhı kurtarırsa..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Boşta kaldım... Bakayım dedim buralara
    Yaklaşık 6-7 aydır yazmasakta arkamızdan yine konuşanlar küfür alay binbir ucuz söylem.
    Aldı tuttu sattı ..diyenlerde cok olmuş..

Küfür ve alay etmesine rağmen yinede görüşlerimizi merak edenlerde olmuş.

Borsa geneli için bir şey diyemem lakin bugünler satma değil alma vakti.
    Tınaztepe için bilançolar güzelleşerek geliyor ...Açıklanan kar rakamı gayrimenkul degerlemesinden geliyor diyerek küçümseyenler olmuş... Gayrimenkul yatırım ortaklığı ile hizmet sektöründeki bir şirketin gayrimenkule dayalı hak ve gelirleri farklıdır gyolarda nakit dönüşüm hızı çok yavasken Tınaztepe de oldukça hızlı. Cok uzak olmayan gelecekte o degerlemeler nakite dönüşecek ayrıca İzmir bucadaki özelleştirmeden alınan şu an inşaatı devam eden projeye yakın 15 dönümlük arsa cevre ve üniversite alanına gelen yeni imarlsda bugünkü ederi degeri Tınaztepe nin piyasa değerinden fazla.
    Otel AVM nin hastaneye dönüşümü gelirlerive ciroyu oldukça büyültecek.
    Türki cumhuriyetleri ile zengin Arap devletleri ile olan akademik ve ticari ilişkiler de gelişiyor.
    Zengin Arap devletlerinin ülke yatırım fonlarına ait veya ait olacak Devlet şehir hastanelerinin yönetilmesi de işletilmesi de gerekli. Bu acıdan bilanco varlıklarında gözükmese de Tınaztepe üniversitesi büyük bir silah.
    Hükümetin orta vadeli programının gelişme ve gelir ayaklarından önemli bir kısmı da sağlık ve sağlık turizmine dayanıyor. Bu alandaki ve yapay zekanın sağlık hizmetlerinde uygulanması önemli işler.
    Bazı sektör ler vardır uluslararası global tröstlerin alanıdır.. Sağlıkta bunların en başında geleni yerel şirketlerin fazla palazlanmasına müsade etmezler.. Sayarlar Uçak dolusu dolarları ederinin 5 katına 19 katına satın alırlar.
    Sonuc olarak ben 355 te de burada olacagım 555 te de... Şu anki fiyat gelecek için büyük fırsatlar barındıyor.
    Kim almış satmış beni bağlamıyor...

Genel konjuktörde savaş tehditli ortam var... Savaşlarda gıda ve sağlık en az silah kadar önemlidir. İşte gıdada pınar sütüm işte sağlıkta Tınaztepemiz var.
    Herkese bol kazançlar dilerim kalın sağlıcakla
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 223/275 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •