hickimse....hicbirsey....hicbirhubar....BORSANIN EN AZ 12 000 ENDEKSE gitmesini durduramaz dedim....
bunu durdurmak imkansiz....dedim.
Printable View
hickimse....hicbirsey....hicbirhubar....BORSANIN EN AZ 12 000 ENDEKSE gitmesini durduramaz dedim....
bunu durdurmak imkansiz....dedim.
kimseden fayda yok... kendim yabuşturayım bari
bu analiz
https://i.hizliresim.com/l49zgl3.jpg
buda grafikisi.... ve bizim grafiğe tepkimiz
https://i.hizliresim.com/myavuhw.jpg
ve bunlar aynı günü sabahı ben bu ANALİZİ yaptıktan sonra yazılmış ve yapılmış
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=332&p=7051913
çıtak dayu LÖNK demiş... emmi 5 dene pangaya da ŞORT :yahoo:
uleeeemmm İZMİR'in tek analisti, tek meeepe başkanı vardır... oda KUZU EMMİDİR...
değil ÇITAK DAYUDUR :kahkah:
OZAN abi... cevap hakkı doğduğu üçün meşgul ettim sayfayı... dahada yazmam
yazmisim....cok guzel bir cevap vermissin.....
konu....ISLAM ALIMLERI ve tepki.....tepkileri yok....HAZRETI MUHAMMED in dogdugu topraklar isgal altinda....orayi kurtarmak yerine...israel in istedigi seyi....SURIYEYI asad dan kurtarmayi sectiler....KURTARDILARDA....israel hukum suruyor orada....
UC KEZ HACCA GITTIM BEN.....ucununde sebebleri var....
ilk gittigimde 33 yasindaydim....sebebi....
nasil oluyorda....bir colun ortasinda....susuz...issiz...2000 nufusu olan bir koyde MEKKE de dogan....hazreti muhammedin.....bir dini kurmasi....sagliginda onu devlete donusturmesinde....BOYLE BUYUK BIR INSAN....bir politikaci....bir general.....bir hakim....bunu anlamakti.....anladim.
ikinci gidisimde 45 yasindaydim.....sebebi.....
nicin....neden....hangi sebeble....2 milyon insanin cok zahmetli olan bu ise girismesi....MOTIVASYONLARI NEDIR.....KONUSTUM....inceledim anladim.....
ucuncu gidisimde.....bu kendim ucundu....60 yasindaydim....kendimi tanimak istiyordum....
RUHUM....BEDENIM....yasadiklarim.....amacim....ina ndiklarim....inanmadiklarim....olctum bictim....kendimi tanidim....BU GIDISIMDE....gercek bir haci olmustum....HACIYIM BEN.
BU uc gidisimden.....
anladigim tek sey....ozeti....MUTLAK AKIL....yuce rabbimin dogustan once sana ufledigi AKIL....buna MUKAYYET OLURSAN.....bunu sana ufluyene BAGLI kalirsin....bu elinden gitmis....baskalarinin kontrolune gecmisse....SEN DINSIZSIN......ZINDIQSIN....MURTETSIN....ne 5 vakit namaz....ne oruc...ne hac....seni kurtaramaz.
bu yazdiklarinin BORSA ile ilgisi nedir kuzu....
BENI BORSADA ZENGIN EDEN BU YAZDIKLARIMDIR.
BAKIN.....
TRUMP a ragmen.....
POWEL faizleri degistirmedi.....
YOUNG TURK nickimle.....AMRIKI forumlarinda.....DEGISTIRMIYECEK demistim....forumlar yikiliyor suan......nereden biliyorsun bunlari diye....cevap yazacagim....bekliyorum eyice cildirsinlar....
cugabim iki kelime....
ABSOLUTE INTELLECT.
yani.....
MUTLAK AKIL.
EGER.....
mutlak akil.....
yani....rabbimin sen uc aylikken ufledigi akil.....hala sendeyse....
sen.....egilmeyi....bukulmeyi....benzeri davranislari TANIMAZSIN....o duruma dusmezsin....
bilirsin ki....
DOGRU TEKTIR....
ve o DOGRUYU....
ancak.....
ancak.....
ancak....
mutlak akil gorur....CUNKI....o akilla direkt rabbime baglisin.
bizim borsa ucun teknik analiz yazdim.....dedim ki....
BUNA CAN MI DAYANIR FORNASYONU.....icabi....en az 12 000 endeks....
bu teknik analiz....MUTLAK AKIL esaslidir.....tek dogru vardir....BORSADA 2 YILDIR PARA ERIMEKTEDIR....buna can dayanamaz....bu paranin sahaplari.....baska paralarini devreye sokup....BUNU DUZELTECEKLER....batik durumdalar....
Qatar, Saudi Arabia, Egypt **** calls for Hamas to disarm and exit Gaza to end war with Israel
Diyor New York post
Aynı toplantıya bizim dışişleri bakan yardımcısı Nuh yılmaz da katılıp destek vermiş.
Galiba Hamas ı artık direniş örgütü saymıyoruz.
Pozitif:
erzurumlu
Zeki,
Devlet bursu ile ABD'de doktora yapmış.
Emekli makina mühendisi doçent.
termodinamikçi
sizin yaşınız x 3 yaşta.
Negatif:
İnşaatıma bekçi olarak koymam, içer, bütün malzemeleri çaldırır.
kopyacı (ben "kene" dedim, sözümü kopyaladı)
Daha bir çuval dolusu negatifi var.
Lan kuzu sana iki soru sordum, görmezden geldin. Bak, ABD'ye gelirim, seni bulurum.
SORU SU....12000 endekse vardigimizda....uzum ayinda....SATALIM MI....satmiyalim mi...
iki soru da yukarılarda
yenice kardesime yazdigim cevap....MOSHE ile ilgili....sanada cevapti....
geride.....
SURUYE....israele ait bir yer....bu BOP projesinin ilk paragrafi zaten....MOSHE de....BEN de....on yildir bunu yazdik...ASAD devrilince....ISRAEL suriyeyi alir dedik....adamin pasaportunu iptal ettiler....INSAN OLDUGU ICIN....AKLI MUTLAK sahibi oldugu ucun....
ne oldu...ISPANYA aninda vatandaslik verdi...ve pasaport gonderdi....
Yahudilikte öteki dünya kavramı......
Karacı asker bulamıyorlar...
Acaba bir kısmında ahiret inancı yok mu?
Bu durumda bütün analizler değişir.
O'nu da Moşe bilir.
Piyadenin ayak basmadığı yer ...
İsrailin tarihi suikastler ve uzaktan savaş....
Araplar aşiret kültüründen ümmet veya millet kültürüne geçebilmiş değiller...
Onun için de zayıflar.
Ellerinde Kur'an ve Hadisler gibi muhteşem dil kaynağı olduğu halde Fasih Arapça'ya geçebilecekken her biri kendi daracık aşiret şivelerini muhafazada (batılıların da teşvikiyle) ısrarcılar.
Bizim orta asya milletleri de öyle idi..
O'nun için 1917 sonrası Ruslar'a karşı bir varlık gösteremediler.
Rahmetli Zeki Velidi Togan hoca "hatıralar" isimli kitabında çok güzel anlatır. Kendisi o tarihlerde Başkurdistan Cumhurbaşkanı idi.
Herkesin okuması gereken bir eser.
CENNET ve CEHENNEM yok....hazreti musa....on emiri getirmis....ve hersey bu dunyada demis....
buyuk sir bu.....BU NEDENLE....DUNYANIN EN ZENGINLERI ONLAR....DUNYAYI ONLAR YONETIYOR...
AHIRETI....hiristiyanlar ve muslumanlara birakmislar....gidin orada ne pohh yiyorsaniz yeyin....BU DUNYA BIZIM DIYOR DINLERI...
KARA ORDUSU YOK DEMISSIN.....cok ayip....son 15 yilda....CIHADA CIKMIS MUSLUMANLAR....israelin kara ordusudur.....SURIYEDE....LIBYADA....IRAQTA...bu ordu....israelin BOP projesini gerceklestirdi....
benim yazilarimda.....
AKLINIZA SOKULMUS FIKIRLERI....
ariyorsaniz......
BULAMAZSANIZ....
cunki.....
benim AKLIM....MUTLAK AKILDIR....KIRLETILEMEZ.....
https://www.facebook.com/reel/1425442305372473
kuzu şunu iyi dinle....
https://x.com/barisesen/status/1950824666622202280
turzim verileri iyi gelmiş, barışın tvitin altı ağlama duvarı, nasıl olur diyollar, saç baş yoluyollar
12 aylık toplama göre 2025/06 itibariyle turist sayısı %4 artmış, turizm hasılatı 58 milyardan 62 milyar dolara yükselmiş.. aslında otelciler de haklı ağlamakta, zira yabancı turistin kar marjı düşük, otelci esas parayı yerliden kazanıyor, geçirebildiği kadar geçirmeyi marifet bellemişler, nasıl olsa dur diyen yok.. bu nedenle hasılat yüksek kalsa bile net karları düşmüş olmalı, eğer yerli biraz olsun boykot edebildiyse
bozkurt son derece haklı, malum leş tayfa her allahın günü borsa topiğine gelip -yok ona şehit denmez, yok bu islam çok zırva, başörtüsü takanlar aslında ishtar fahişeleriydi, yok ben ateistim sen de ateist ol illa ki, yok senin kitabını bilmem napiim.. heriflerin kimsenin kutsalına en küçük bi saygısı yok, halbuki kendi kutsallarına en küçük bi eleştiri geldiğinde hemen birer faşist orssp çoccuuna dönüşüyorlar
https://i.hizliresim.com/evywykv.png
Cumanız mübarek olsun ağalar.Bunlar öncede vardı şimdide var,kıyamete kadar da olacak.
emmi seninkiler çıtak dayu bizim şemsiyeyi açmasın diye
https://www.ig.com/en/indices
oralarını buralarını yırtıyorlar :yahoo:
temmuz enflasyonu ticaret odası %2.62 olarak açıklamış,
genç yetenek bora fiyatları internetten günlük takip edip günlük bazda web-tüfe açıklıyor, onun hesabına göre temmuz enflasyonu %2.32
pazartesi piyasanın hoşuna gidecek bi enflasyon rakamı gelmeyecek gibi, bazıları çıkıp -faizi indirdin ama enflasyon yükseldi gördün mü falan diyeceklerdir.. bu enflasyon rakamı para kurulunun ilk toplantısının gündeminde olmayacak, çünkü toplantı eylülde ve en son data olarak ağustos enflasyonuna bakılacak
hadise sudur.....adamlar afra tavra atip EHLI SUNNETIM diyor....ama...KURAN-i KERIMI hic okumuyor....
okusa.....sunu gorur....incil ve tevrat gibi....KURANI KERIMDE yahudilerin ustun ve secilmis halk oldugunu AYETLERI ile soyluyor....
bi kacini yazayim....TEMBELLIKTEN KURANI OKUMUYAN MUSLUMANLAR AYDINLANSIN....
1....CASIYE SURESI 16 AYET
"....israelogullarini tum halklara ustun kilmistik....'
2....DUHAN SURESI 32 AYET
".....biz israelogullarini bilerekbutun diger halklardan ustun kildik...."
3.....BAKARA 47
"......sizi diger halklardan ustun tuttugumuzu unutmayin....."
4....BAKARA 122
"......ey israilogullari size verdigim nimetlerimi ve diger halklardan daha cok size bagista bulundugumu unutmayin....."
iyi bir muslumanin ilk isi....namaz kilmak....oruc tutmak....zekat vermek....hacca gitmek degildir.....
nedir.....
HERSEYIN....DININ TEMELI OLAN....KURANI KERIMI....OKUYUP.....IRDELEYIP.....IYICE ANLAMAKTIR....
iyi bir musluman.....
her yil....
RAMAZN AYI BOYUNCA....KURANI KERIMI BASTAN SONA OKUMALI....O YIL DUNYADA OLAN OLAYLARLA ILISKI KURACAK AYETLERIN ALTINI CIZMALIDIR....ben oruc tutmam ramazanda....yerine bunu yaparim.
Sevgili kuzu üstadım daha sonra yaptıkları ile bu nimet geri alındı onlardan.
MAİDE 64
Yahudiler: "Allah'ın eli bağlı ve sıkıdır" dediler. Elleri bağlansın onu söyleyenlerin, lânet olsun onlara! Hiç de öyle değil, aksine Allah'ın iki eli de açıktır, nasıl dilerse o şekilde ihsân ve ikram eder. Rabbinden sana indirilen âyetler, elbette onların pek çoğunun azgınlığını ve küfrünü daha da artıracaktır. Biz de onların arasına kıyâmet gününe kadar sürüp gidecek düşmanlık, kin ve nefret saldık. Ne zaman savaş için bir fitne ateşi körükledilerse, Allah onu söndürdü. Yine de onlar dünyanın her tarafında sırf bozgunculuk çıkarmak için koşuşturup dururlar. Allah, bozgunculuk yapanları sevmez.
MAİDE 82
İnsanlar içinde müminlere en şiddetli düşmanlık besleyenlerin yahudiler ve Allah'a şirk koşanların olduğunu görürsün.
biliyorsunuz.....
BEN BIR GECE BEKCISIYIM....
bu mesleyin iyi tarafi....
tum gece senin....
BILGIYLE DONANABILIRSIN.....ustunlugum burada....GECE BEKCILIGINDE....
KURANI KERIMDE.....yahudilerle ilgili....pozitif ve negatif ayetler vardir....
BU BIR CELISKI MI dir....
hayir degildir....ben onuda inceledim....
yahudileri iki guruba ayirir....IYI YAHUDILER....KOTU YAHUDILER....
BUGUN....
gazzede ki katlima....canlariyla mallariyla karsi cikanlar....IYI YAHUDILERDIR....bu yahudi nufusunun yuzde 50 si civaridir...
TUM DUNYADA....en onde KATLIAMA direnen bunlardir....kardesim MOSHE gibi.
Sevgili kuzu ve Moshe'ye selamlar.
ISLAM ULKELERI....BILGIYI....1058 YILINDA TERKETTI....
imam GAZALI.....selcuklu veziri....nizamulmulkun emri ile....MUTLAK AKLA BETON DOKTU....
AKIL YOKTUR DEDI....tarikatlar ve cemaatlar vardir....AKIL....MURSIT NE DERSE ODUR....
yani....cubbeli ehemmed....mahmud efendi....gullu dursun efendi....ne derse...o AKILDIR.....
%50 oranı aşırı iyimser, o kadar yoktur.. bugün israildeki yahudilerin %90+ kısmı soykırımı destekliyor, sadece tek tek mi öldürmek iyi, ekmek sırasına çağırıp orda havaya uçurmak mı yoksa zehiri gazlara haşerat öldürür gibi öldürsek gibi detaylarda anlaşamıyorlar.. avrupa ve abd yaşayan yahudilerin demokratların önemli bi kısmı dediğin gibi karşı çıkıyor ama bunun sebebi yüzbinlerce insanın canlı yayında bombalarla ve aç bırakarak öldürülmelerindeki insani trajedi değil, onların derdi yahudi dokunulmazlığına halel gelmemesi, holocaust mitinin sürebilmesi, anti-siyonist bakışların çoğalmasını engeleyememek falan gibi fake dertler