Sayfa 225/230 İlkİlk ... 125175215223224225226227 ... SonSon
Arama sonucu : 1835 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    eyyy ISLAM ALIMLERI.....

eyyy EVLIYAULLAHLAR....

eyyy SEYHLER......

gozleriniz niye kapali....kulaklariniz niye duymuyor....kalpleriniz niye tas....

sen hacca gidiyorsun.....

paralari suudiye veriyorsun....

suudi o paralari amrikiye veriyor.....

amriki o paralari israelle veriyor....

ISRAEL o bombalari korumasiz musluman filistinlilere yagdiriyor....

BU KATLIAMI SEN ODUYORSUN....sen ve muritlerin....YIKILSIN O CENNET....eger seni icine kabul ederse.....BEN GELMEM ORAYA.....SEN VARSAN ICINDE.
    Sayın Kuzu sana hiç yakıştıramadım, neden hepimiz aynı yere çalışıyoruz bakalım istersen , bankalar sendikasyon kredileri , diğer bankalar , yurt içinde bulunan bbva gibi bankalar hepsinin eninde sonunda bağlı olduğu aldıkları paralardan pay ödedikleri yer aynı yer .

Temizlik malzemeleri deterjanlar , gazlı içecekler belli başlı fast food hepsi parayı aynı yere gönderir Domates tohumunu onlardan alırsın.ilac vermezler ise ölürsün..
    .
    Bugün Türkiye'de üretilen otomobil markaları kesinlikle onların ortaklıkları dir. Otomotiv Sanayii nin kurulması onların işidir .Başındaki kişiyle ..

Finansı kontrol eden herşeyi kontrol eder , Türkiye'nin uluslararası camiadan bulduğu kredileri onlar verir ve sen çalışıp faizi onlara aktarirsin sadece bu yeter diğerleri çerez zaten.

Şimdi gelelim Hacc meselesine ne zaman Hacc dan söz edilse , fakir doyursan daha iyi değil mi bak boşa gidiyor paralar vb konuşan adamlar ortaya zıplar , kimse onlara sen de Bodrum da tatil yapma 1000 liraya lahmacun yeme ucuz bir yere git de farkı ile fakir millete yardım et demez.

Ya da herhangi bir restoranda minimum 10k hesap ödeme evinde o farkı fakirlere yardim için kullan demez.

Veya daha ucuza oto al farkı bak insanlar çok fakir onlara yardım et demez.

Hatta o lüks arabanla bazen birkaç kişiyi de otomobiline al da gittiğin tarafa götür , hem de sevap kazanirsin falan , tek başına binme demez.

Ne zaman hac mevzusu aklına gelir o para verilir mi ? Bak ne fakir insanlar var ? Vayy hain bu de Müslüman olacan, cart-curt .Nasıl senin parana millet karisamiyorsa sen de milletin parasına karışma.Adam isterse hacca gider isterse elden direk verir İsrail'e zaten .

Cennete de gelme zaten niyetin de yok nereye istersen de git özgürsün .Bu hesapta Müslüman lık beni çok güldürüyor herkes bilhassa rakı masasında bunları çok konuşur günün sonunda kendini iyice ikna eder. En iyi insandır , doğruyu da bulmuştur ama kahretsin insanlar anlamamakta ne kadar da israrcidir

Bir orangutan dan türemiş evrimleşmiş TV kadını bu konuyu çok irdelemis aynı minvalde keşke bunları duysa idi O da.Nokta.

Yahudi olup İsrail'in yaptıklarını kınayan arkadaşınızı kutlarım , sağlık ve iyi günler dilerim kendisine .

Size de selamlar..Problem yok bence , sizce de yoksa..

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TEKNIK ANALIZCI USAGLAR....

10 900 ILA 11 200 BANDI....YUKARI KIRILDI MI.....

gelip MAL ALACAKLAR....11 400 DE ONLARA MALI CAKACAGIZ...tek hedefimiz vardi....MALI ALIRKEN.....

oda.....

TEKNIK ANALIZCI USAGLARI TOKATLAMAK....

elede edecegiz....

benim isim bu.....TALAN.
    Kuzu agabey mal aldik 5 sene oturucaz diyorsun, sonra aradan 3 hafta geciyor, satiyoruz diyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    Kuzu agabey mal aldik 5 sene oturucaz diyorsun, sonra aradan 3 hafta geciyor, satiyoruz diyorsun.
    destur getir grafları o çizer
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    burası borsa 5 dakkada değişir işler

ben hiç bi zaman 5 yıl 3 yıl mal taşımadım, yıllar sonra eski ekstreleri bulup bakınca, o anki portföyü tutup taşımış olsaymışım 5 kat daha iyi perform olurmuş.. ama 2020-2021 sonrası yeni piyasada işler farklı yürüyor, artık bofa algosu var, herkese karşı tek başına pozisyon alıyor, sen ne alırsan onu aşağı ne sattıysan onu yukarı sürüyor.. tahtalarda short yapmak yasak güya ama bofa yabancı takasının tamamını kullanıyor, istediği malı istediği kadar satabiliyor, çok haksız bi rekabet

kuzu böyledir.. akpleri pohpohlar önce. gaza getirir.

sonra gazap ve el küffar bombaları salar üstlerine.

bunlar..

meeeeeeeeeeeee

diyebilir..

6. bofa satıcı değil bugün, ayarları mı bozuldu nedir ??

saçma sapan bi alış var, zorla short açtırdılar

Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    doğru söylüyor

bir trendin sağlıklı olması için bolingerin geçmişe göre iyice daralması lazım... ne kadar çok daralırsa trend o kadar büyük ve sağlıklı olur

burada çizdim

kırmızılar... bolingerdeki maksimum açılmayı
    maviler... devamında gelen daralmayı gösteriyor

bu kırmızı ve mavi çizgi arasındaki göreceliliği iyi bakın

şimdi en sağdakine bakın

kırmızı ne kadar açık... mavi ne kadar dar... ? kırmızının uzunluğuna göre mavi bir tık uzun kalıyor.... mavi biraz daha kısalması lazım

onun içinde yatay-aşağı ile biraz zaman geçirip... biraz daraltmayı beklememiz lazım

(mavi dikdörtgene bakarsanız, alt ve üst kırmızı arası bir türlü daralmadı...) bu neden oldu ?

lönkçülerin durup durup endeksi yukarı çevirmeye kalkışmalarından oldu...

kasım 2024 ve 2025 başında tahtaya saldırmasalar endeks biraz daha aşağıya gidip bir müddet beklese çizgiler daralacaktı

emmi onun hesabını yapıyor

bir süre daha sağlı sollu trade edecek... daralma bittiğinde yığacak lönkü palanın üstüne
    Son düzenleme : çıtak; 30-07-2025 saat: 12:16.

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    doğru söylüyor

lönkçülerin durup durup endeksi yukarı çevirmeye kalkışmalarından oldu...

:
    durup durup yukarı mı kaldırıyorlar, yoksa durup durup short mu sıkıştırıyolar

ben çıktım pozisyondan, zaten girmiycektim vadeli işlerine öyle karar almıştım
    küçük fiyatlı kağıtlar gidecekmiş, yani 2 liraya hisse senedi mi olur lan- para üstü bile vermiyolar' diye bi furya olacakmış

Sayfa 225/230 İlkİlk ... 125175215223224225226227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •