Sayın Kuzu sana hiç yakıştıramadım, neden hepimiz aynı yere çalışıyoruz bakalım istersen , bankalar sendikasyon kredileri , diğer bankalar , yurt içinde bulunan bbva gibi bankalar hepsinin eninde sonunda bağlı olduğu aldıkları paralardan pay ödedikleri yer aynı yer .
Temizlik malzemeleri deterjanlar , gazlı içecekler belli başlı fast food hepsi parayı aynı yere gönderir Domates tohumunu onlardan alırsın.ilac vermezler ise ölürsün..
.
Bugün Türkiye'de üretilen otomobil markaları kesinlikle onların ortaklıkları dir. Otomotiv Sanayii nin kurulması onların işidir .Başındaki kişiyle ..
Finansı kontrol eden herşeyi kontrol eder , Türkiye'nin uluslararası camiadan bulduğu kredileri onlar verir ve sen çalışıp faizi onlara aktarirsin sadece bu yeter diğerleri çerez zaten.
Şimdi gelelim Hacc meselesine ne zaman Hacc dan söz edilse , fakir doyursan daha iyi değil mi bak boşa gidiyor paralar vb konuşan adamlar ortaya zıplar , kimse onlara sen de Bodrum da tatil yapma 1000 liraya lahmacun yeme ucuz bir yere git de farkı ile fakir millete yardım et demez.
Ya da herhangi bir restoranda minimum 10k hesap ödeme evinde o farkı fakirlere yardim için kullan demez.
Veya daha ucuza oto al farkı bak insanlar çok fakir onlara yardım et demez.
Hatta o lüks arabanla bazen birkaç kişiyi de otomobiline al da gittiğin tarafa götür , hem de sevap kazanirsin falan , tek başına binme demez.
Ne zaman hac mevzusu aklına gelir o para verilir mi ? Bak ne fakir insanlar var ? Vayy hain bu de Müslüman olacan, cart-curt .Nasıl senin parana millet karisamiyorsa sen de milletin parasına karışma.Adam isterse hacca gider isterse elden direk verir İsrail'e zaten .
Cennete de gelme zaten niyetin de yok nereye istersen de git özgürsün .Bu hesapta Müslüman lık beni çok güldürüyor herkes bilhassa rakı masasında bunları çok konuşur günün sonunda kendini iyice ikna eder. En iyi insandır , doğruyu da bulmuştur ama kahretsin insanlar anlamamakta ne kadar da israrcidir![]()
Bir orangutan dan türemiş evrimleşmiş TV kadını bu konuyu çok irdelemis aynı minvalde keşke bunları duysa idi O da.Nokta.
Yahudi olup İsrail'in yaptıklarını kınayan arkadaşınızı kutlarım , sağlık ve iyi günler dilerim kendisine .
Size de selamlar..Problem yok bence , sizce de yoksa..
Yer İmleri