Sayfa 227/237 İlkİlk ... 127177217225226227228229 ... SonSon
Arama sonucu : 1893 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Xu030 endeks

EGER.....

mutlak akil.....

yani....rabbimin sen uc aylikken ufledigi akil.....hala sendeyse....

sen.....egilmeyi....bukulmeyi....benzeri davranislari TANIMAZSIN....o duruma dusmezsin....

bilirsin ki....

DOGRU TEKTIR....

ve o DOGRUYU....

ancak.....

ancak.....

ancak....

mutlak akil gorur....CUNKI....o akilla direkt rabbime baglisin.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

bizim borsa ucun teknik analiz yazdim.....dedim ki....

BUNA CAN MI DAYANIR FORNASYONU.....icabi....en az 12 000 endeks....

bu teknik analiz....MUTLAK AKIL esaslidir.....tek dogru vardir....BORSADA 2 YILDIR PARA ERIMEKTEDIR....buna can dayanamaz....bu paranin sahaplari.....baska paralarini devreye sokup....BUNU DUZELTECEKLER....batik durumdalar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    eyyy ISLAM ALIMLERI.....

eyyy EVLIYAULLAHLAR....

eyyy SEYHLER......

gozleriniz niye kapali....kulaklariniz niye duymuyor....kalpleriniz niye tas....

sen hacca gidiyorsun.....

paralari suudiye veriyorsun....

suudi o paralari amrikiye veriyor.....

amriki o paralari israelle veriyor....

ISRAEL o bombalari korumasiz musluman filistinlilere yagdiriyor....

BU KATLIAMI SEN ODUYORSUN....sen ve muritlerin....YIKILSIN O CENNET....eger seni icine kabul ederse.....BEN GELMEM ORAYA.....SEN VARSAN ICINDE.
    ben daha hacca gitmedim, senin mantigina gore bu katliami finanse etmedim.

eee agabey sen ABD de yasioyorsun, oraya vergi oduyorsun. senin gunahin daha mi buyuk

sen aracisiz dogrudan Amrikiye veriyorsun mangirlari

4.  Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    ben daha hacca gitmedim, senin mantigina gore bu katliami finanse etmedim.

eee agabey sen ABD de yasioyorsun, oraya vergi oduyorsun. senin gunahin daha mi buyuk

sen aracisiz dogrudan Amrikiye veriyorsun mangirlari
    bu adamı dikkate alıp da yazmayın. amerikada olduğu bile şahibeli. daha önce babo onun için bir inşaatta bekçi derdi, o nedenle geceleri yazar diyordu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Qatar, Saudi Arabia, Egypt **** calls for Hamas to disarm and exit Gaza to end war with Israel

Diyor New York post

Aynı toplantıya bizim dışişleri bakan yardımcısı Nuh yılmaz da katılıp destek vermiş.

Galiba Hamas ı artık direniş örgütü saymıyoruz.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bu adamı dikkate alıp da yazmayın. amerikada olduğu bile şahibeli. daha önce babo onun için bir inşaatta bekçi derdi, o nedenle geceleri yazar diyordu.
    guzeldi...eline saglik....gelip beni okuman....VAZGECILEMEZ BIRI oldugumu gosteriyor....

yuce rebbim ele yaratmis beni....VAZGECILEMEZIM.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Qatar, Saudi Arabia, Egypt **** calls for Hamas to disarm and exit Gaza to end war with Israel

Diyor New York post

Aynı toplantıya bizim dışişleri bakan yardımcısı Nuh yılmaz da katılıp destek vermiş.

Galiba Hamas ı artık direniş örgütü saymıyoruz.
    HICBIRSEY.....filistin devletinin kurulmasina engel olamaz...HELE SATILMISLAR....onlari ciddiye alma guzel kardesim...onlarin AKILLARI KENDILERINE AIT DEGIL.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bizim borsa ucun teknik analiz yazdim.....dedim ki....

BUNA CAN MI DAYANIR FORNASYONU.....icabi....en az 12 000 endeks....

bu teknik analiz....MUTLAK AKIL esaslidir.....tek dogru vardir....BORSADA 2 YILDIR PARA ERIMEKTEDIR....buna can dayanamaz....bu paranin sahaplari.....baska paralarini devreye sokup....BUNU DUZELTECEKLER....batik durumdalar....
    BAK....

cikiyor....

niye....

cunki....

BUNA CAN MI DAYANIR FORNASYONU devrede....

Sayfa 227/237 İlkİlk ... 127177217225226227228229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •