Üstatlar mps ve gpa fon getirileriniz paylaşabilir misiniz?
Printable View
Üstatlar mps ve gpa fon getirileriniz paylaşabilir misiniz?
Sistemde hata olabilir
Gectimi hesaba
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca 0.060238 %-3.07
zpe 2.161525 %0.18
zpf 2.808817 %-0.8
zpc 2.04496 %-0.29
Mac % + 0,29
eıb % - 0,019
Mps ne durumda acaba
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşportföy neden MKK'ya fiyatları düzgün girmez ki? Salı işlem gününün Çarşamba açıklanan fiyatları ile görünüyor MKK'da. GMA'da aynı şekilde onunda saklama bankası İş.
Gpa ; -0.530
Borsa günü çok kritik bir seviyede tamamlamış 1126. Burası aynı zamanda bir direnç noktası diyebiliriz. Eğer burasını geçerse 1159 - 1160 seviyelerine kadar gidebilir. Ama 1126 seviyesini geçemez ise ilk etapta 1110 ve daha aşağıda ikinci destek noktası olan 1078 seviyesine geriliyebilir.
parayı yurtiçine getirince o biçim vergi çıkıyor... ayrıca yurtdışı fazla vergi kesebilir TC ile karşı ğlkenin çifte vergide indirim anlaşması vardır yabancı aracı kurum kaale almaz şakkk diye kendi elindeki bilgi ne ise ona göre kırpar kazancından ... itiraz etmen gerekir ... itiraz etmen için resmi belgeyi talep edicen onu kuruma gönderecen falan o hoooo
Bugün para istatistiklerinde yurt dışı yerleşiklerin DİBS satış miktarı cok dikkat çekici.
İcerdeki düzenlemeler de esnetilirse orada sert hareketler olabilir.
ıpv -0.60
tdg - 0,79
tta -3,51
tte +0,62
Tüm yabancı hisse fonlarıda eksi olacak galiba
mesela
ıpj -1,5
tmg -1,55
Üretime 7 ila 10 yıl sonra başlıyabiliyormuşuz.
20 yıllık gaz varmış
Maliyeti 3 milyar dolarmış.
https://t24.com.tr/haber/reuters-kar...bulundu,898095
Yarın açıklanacak müjde ile borsanın güzel bir yükseliş yaşanacağını bazı arkadaşlar düşünüyordur. lakin bunu fırsat bilip de mal boşaltma durumu olmasın dikkatli olmakta fayda var 1126 üstünde kapatmak çok önemli aksi takdirde zor bir durum olur.
Arkadaşlar bu yabancı hisselere yatırım fonlarına yorum yapacak olan var mı? İçlerinde neler var? Mesela bugün eksi getirdiler neden?
Evet, yaklaşık bir - bir buçuk aydır ciddi bir düşüş var performansında. Ancak eylül-ekim sonuna kadar beklemekte yarar var. En azından ben bekleyeceğim. Çok çok uzun süredir, performansını kanıtlamış bir fon. Eğer eylül-ekim sonuna kadar yine en azından 3-4 puan endeksi geçemezse KPC, RBH ya da GMR ile değiştirilebilir.
Herkese Günaydın.
IPJ-İŞ PORTFÖY ELEKTRİKLİ ARAÇLAR KARMA FON'un portföy dağılım raporunda Türkiye'den Vestel, Turkcell, Zoren, Froto ve Aselsan bulunmakta.Buradan 4 firmayı anladık da Aselsan'ın elektrikli araç konusunda bir çalışması mı var?
Saygılar.
yanlış hatırlamıyorsam önceki aylarda tkf'de de bir performans düşüşü olmuştu ama şu ara güzel gidiyor. şu duruma göre tek hisse fon bulundurmanın mantıksız olduğunu en az iki veya üç adet fona hisse fon için ayırdığımız paramızı bölmenin en doğrusu olduğunu anlıyorum, teşekkürler ve bol kazançlar
TKF +%1,3998
Saygılar.
Hedef portföy NNF 'yi kendi bankasından alım ekranında bulabilen var mı acaba, bir bakabilir misiniz , ben ziraatten almaya çalışırken hedef portföy göremiyorum ?
Çok teşekkürler paravarhuzurvar ve onurbey. tefaşta işlem görüyor diyor ama muhtemelen genel bir sıkıntı var hala.
bu FNO ne yapmış böyle, o nasıl zarar öyle ya? 0,79 eksi. Elinde FNO tutan var mı acaba? Karın büyük bir kısmını bugün maalesef götürdü FNO
Kesinlikle rezalet bir performans sergilemiş. Az önce Fon yöneticisini arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü. Nasıl bu kadar öngörüsüz olabilirsiniz dedim? Bu zararı ne kadar sürede çıkartacaksınız çok merak ediyorum diye de fırça çektim [emoji4]
Bu hafta döviz, altın bulunduran fonlar ve bist 30 hissesine fazla yer vermeyen hisse fonlar üzecek gibi duruyor.
Tabi piyasaların saati saatini tutmuyor. Bekleyip göreceğiz.