Sayfa 229/1002 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    bunların bir iki basamak altında kalıyor.
    hocam mps'nin son günlerdeki saçma sapan performansına ne diyorsunuz? güya katılım fonu ama kat50 endeksinden çok daha berbat bir halde. iyice düşmeye meyilli bir fon haline geldi gibi. çıkışlarda kaşık, düşüşlerde ise kepçeyle düşüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam mps'nin son günlerdeki saçma sapan performansına ne diyorsunuz? güya katılım fonu ama kat50 endeksinden çok daha berbat bir halde. iyice düşmeye meyilli bir fon haline geldi gibi. çıkışlarda kaşık, düşüşlerde ise kepçeyle düşüyor.
    Evet, yaklaşık bir - bir buçuk aydır ciddi bir düşüş var performansında. Ancak eylül-ekim sonuna kadar beklemekte yarar var. En azından ben bekleyeceğim. Çok çok uzun süredir, performansını kanıtlamış bir fon. Eğer eylül-ekim sonuna kadar yine en azından 3-4 puan endeksi geçemezse KPC, RBH ya da GMR ile değiştirilebilir.

3. Herkese Günaydın.
    IPJ-İŞ PORTFÖY ELEKTRİKLİ ARAÇLAR KARMA FON'un portföy dağılım raporunda Türkiye'den Vestel, Turkcell, Zoren, Froto ve Aselsan bulunmakta.Buradan 4 firmayı anladık da Aselsan'ın elektrikli araç konusunda bir çalışması mı var?
    Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet, yaklaşık bir - bir buçuk aydır ciddi bir düşüş var performansında. Ancak eylül-ekim sonuna kadar beklemekte yarar var. En azından ben bekleyeceğim. Çok çok uzun süredir, performansını kanıtlamış bir fon. Eğer eylül-ekim sonuna kadar yine en azından 3-4 puan endeksi geçemezse KPC, RBH ya da GMR ile değiştirilebilir.
    yanlış hatırlamıyorsam önceki aylarda tkf'de de bir performans düşüşü olmuştu ama şu ara güzel gidiyor. şu duruma göre tek hisse fon bulundurmanın mantıksız olduğunu en az iki veya üç adet fona hisse fon için ayırdığımız paramızı bölmenin en doğrusu olduğunu anlıyorum, teşekkürler ve bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yanlış hatırlamıyorsam önceki aylarda tkf'de de bir performans düşüşü olmuştu ama şu ara güzel gidiyor. şu duruma göre tek hisse fon bulundurmanın mantıksız olduğunu en az iki veya üç adet fona hisse fon için ayırdığımız paramızı bölmenin en doğrusu olduğunu anlıyorum, teşekkürler ve bol kazançlar
    Evet hocam. Ben hep aynı anda 3 farklı hisse fonu taşıyorum. Çok nadiren içlerinden birini değiştiriyorum ama 3 sayısı değişmiyor.

6. TKF +%1,3998
    Saygılar.

7. Hedef portföy NNF 'yi kendi bankasından alım ekranında bulabilen var mı acaba, bir bakabilir misiniz , ben ziraatten almaya çalışırken hedef portföy göremiyorum ?

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hedef portföy NNF 'yi kendi bankasından alım ekranında bulabilen var mı acaba, bir bakabilir misiniz , ben ziraatten almaya çalışırken hedef portföy göremiyorum ?
    YKB ve ING de yok

Sayfa 229/1002 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •