Evet, yaklaşık bir - bir buçuk aydır ciddi bir düşüş var performansında. Ancak eylül-ekim sonuna kadar beklemekte yarar var. En azından ben bekleyeceğim. Çok çok uzun süredir, performansını kanıtlamış bir fon. Eğer eylül-ekim sonuna kadar yine en azından 3-4 puan endeksi geçemezse KPC, RBH ya da GMR ile değiştirilebilir.
Herkese Günaydın.
IPJ-İŞ PORTFÖY ELEKTRİKLİ ARAÇLAR KARMA FON'un portföy dağılım raporunda Türkiye'den Vestel, Turkcell, Zoren, Froto ve Aselsan bulunmakta.Buradan 4 firmayı anladık da Aselsan'ın elektrikli araç konusunda bir çalışması mı var?
Saygılar.
yanlış hatırlamıyorsam önceki aylarda tkf'de de bir performans düşüşü olmuştu ama şu ara güzel gidiyor. şu duruma göre tek hisse fon bulundurmanın mantıksız olduğunu en az iki veya üç adet fona hisse fon için ayırdığımız paramızı bölmenin en doğrusu olduğunu anlıyorum, teşekkürler ve bol kazançlar
TKF +%1,3998
Saygılar.
Hedef portföy NNF 'yi kendi bankasından alım ekranında bulabilen var mı acaba, bir bakabilir misiniz , ben ziraatten almaya çalışırken hedef portföy göremiyorum ?
Yer İmleri