KaraKemal gayet başarılı biri bence piyasayı çok iyi okuyor
Printable View
KaraKemal gayet başarılı biri bence piyasayı çok iyi okuyor
Her yerde oyakc reklamı yapılıyor ne iş.:)
BBHT'de Ali Ağaoğlu BBVA'nın GARAN'ı borsadan çekme dedikodusu var dedi.
Yarın KAP açıklama gelmesi lazım, vatandaş etkilenebilir.
Karakemal in başarılı veya başarısız olduğunu söylemedik zaten , uyardım dediğinde zaten tahta ivme yakalamış bu bir , tahtada alım var mı var.O ne anlatmak istediğimi anlamıştır şuanda topiktekiler bugun burada yazılanları okuduysa onlarda ne anlatmak istediğimi anlamıştır.Ha unutmadan Ak kıza giren para 230 milyon leblebi değil yani.:)
3000 3001 aralıgı önemlı bu aralıkta guzel hacım olacaktır....yabancı gırısı pek gercekcı degıl neden dersenız yabancı normalde doları bozdurıup gırmesı lazzım dolar mılım kımıldamadı ...dıkkat etmek lazım...5.10 gun...
Tekniğini tartışmam, işini güzel yapıyorsun, zaten seans içi nokta atışlarını okuyoruz.
Kavgaya lüzum yok, bu masada kazanan haklıdır
Teknik ,teknik diyenler , aha burası direnç ,şurası destek
benim sistem al verdi , benim ki sat verdi , fincanın kulpu tamamlandı diyenleri
BU ADAM BİLİMSEL OLARAK ÇÜRÜTÜYOR , LÜTFEN İZLEYİN ,İZLETTİRİN
KISA BİR VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=vzfXj9_DzTw
https://i.hizliresim.com/d9zga5l.png
Daha önce paylaştığım TL pıst 100 gün içi grafımdaki son durum sorulmuştu.Stoploslarınızı kendiniz belirleyin bana sormuşunuz
dolar bazlı grafta 1.67 benim için önemli bant üzerinde kalıp kalmayacağı takip edilmeli.
kalabilirse 1.76 yeni hedefi olacak.
kolay gelsin.
sıfıra sıfır gibi bi şey, 2-3 binler kaale alınmaz.. değişiklik yok, apd bi şey söylemiyor
bugün vurmadı beyzbol sopasını, ben de öyle varsaymıştım, kapanışı da alıcılı yaptı, yani alacağını daha alamamış, tavan kitleyince satıcı kalmadı isctr-garan tahtalarında, onun için alacağı kalmış.. bunlar yarın yüzde 5 daha zam görür kafadan, vardır bi şey herkes alıyo ki tavan olmuş, yarın hemen alayım ben de diye- düşünür ali beyler falan da
yarın öbürgün up-up yüzde 5-6 bi gün görebiliriz, satıcı kalmadı ortalıkta.. 2021 aralık bu yana son 9 ay yabancı takasından satış 4.7 milyar dolar.. geçen 3-5 günde 200 milyon doalrlık bi alış geldi, piyasanın çehresi değişti.. 4.7 milyar nire, 0.2 milyar nire, ama gör etkiyi.. inanılmaz..
Reis çok kral adamsın vesselam.
Sindomaya laf atan taş olur, Twitter'da olsa en az 50k takipçisi olurdu
SPK dan tescilli Meşe var , gazinodan sabaha karşı çıkıp , sabah ezanının sözlerini yazar twiterde o derece yani
çarpmadığı adama adam demez onun bile 50 binden fazla takipçisi var
Ayni poz tasimak durumunda kaldim seansta olsam belki stoplardim... Maliyet iyilestirme falan yapacak bir analizim de yok hevesimde yok . ekranada bakamadim zaten.. Kazanan haklidir.. Kaybeden ben oldum bugun ve sapkayi onume koymam gerekir.. Umidin biitigi yerde yukselis baslarmis ayni sey short icinde gecerliyse ben umitsizim pozisyonumdan.. kismet. Shortta cekilen cile kutsaldir size iyi aksamlar.
Merak edip pandaya baktım 65 bin takipçisi var ,
hakkını yemeyelim panda borsa olayını şurada yazanların alayından daha iyi bilir
ama iyi bilme ile para ilişkileri karışık bir durumdur
o kısmı zayıf :)
türk pandası mı bu ?
fintwit aleminde panda patlaması varda.. :he:
Bir de ağa dedikleri zibidi var , o tam bir şizofrenik , kendisini hayal dünyasındaki olarak sunmaya çalışır
tokatçının önde gidenidir
bu tiplerden uzak durun ey borsaya yeni başlayan ahali
Bunlar bayrak , asker ,din iman ne varsa kullandılar SPK seri olarak ceza verince şimdi kullanmıyorlar
inşALLAH çı derinci var bir de o da takipçisini tokatlamaktan epey ceza aldı
kahramanın cezası 10 milyon dan fazla , şimdi beygircilik yapıyor
bir de ramazanda yardım edelim kampanyası düzenleyelim diyen tatlı su kurnazı var , hisseyi alır takipçisine söyle 2 kademe giderse satar , hesabı kapatmış
daha çok da neyse..
iç karartıcı olmasın olumluluru da yazalım
Çin de her yönüyle ne olup bitiyor gerçeğini öğrenmek istiyorsan takip edeceğin kişi Sadi Kaymaz amma
hesabını kilitlemiş
507 bilinen birisidir , bu kadar bilgiye sahip olup , neden kendi ismini kullanmaz o da muamma
diyelim ki 1 f/k banka oldu, iyi de isctr öyle bi iştirak portföyü var ki, sadece sise hisse payı kendi piyasa değerine yakın, milli re dışında diğer halka açık finansal iştirakleri hesaba katarsak isctr market cap üstünde bi rakam var, yani hani o 1x f/k çarpanla işlem gören bankacılık operasyonu hiç hesaba katılmamış halde tamamen kayıp .. 1 f/k deyip geçme, onu da bulamayan var
diğerleri sadece bankacılık sadece finansal operasyonlar, isctr defter değeri olarak hala diğer üçünden iskontolu işlem görüyor ve bunun içine sise- isgyo- isfin- ansgr- milli re vs diye devam eden portföy dahil değil.. böyle bi fiyatlama asla ve asla kabul edilemez, spk gereğini yapmalı.. isctr ortakları daha fazla mağdur edilmemeli
Yabancı almış, kimliği belli değil. Ülkede kumarhane yok, iddialaşma borsada oluyor.
Yabancı sitelerde fonların içindeki hisselere bakıp hangi hisseyi hangi yatırımcı almış gösteriyorlar.
Nuri Sevgen kim alıyor bilmiyoruz dedi shortçu sıkıştırma operasyonuymuş.
ABD ADR'ler bir referans olabilir.
https://i.hizliresim.com/1z6qj3b.jpg
Bankalar HALKB üzerindeki riske göre fazla iskontolu. Son artışlar olmasa HALKB'den daha iskontolu olacaklardı.
https://i.hizliresim.com/czy1jik.jpg
BIST100 bakınca da aynı
https://i.hizliresim.com/pwmdwse.jpg
Yabancı oranı en çok artan BIST30
https://i.hizliresim.com/6vn8ev6.jpg
Yerli piyasacı borsacılar geçen hafta havlu attı en babası 2880 e kadar tutabildi malı.
Ağırlıklı takip ettiğim herkes 2750 civarı nakite geçti, mal gelecek mal alacaklar.
Bütün ülke erken boşaldı, malsız kaldı.
Şimdi düşse bi türlü, yeni gelinin şeye sarıldığı gibi sarılsalar, iyice düşürse.
Çıksa bi türlü, eller gitmez malı kucaklamaya, kucaklamadığın sürece de alan sürer yüklü aldı çünkü.
Trendlerde ve düşüşlerde, ilk kırılımı kaçırmayacaksın. Kaçırdın mı borsa pişmanlıktır malesef.
Buna istinaden, borsa portföyüm her zaman %100 maldadır, maldan çıkmak yasak bana.
Karşı bacağı ile oynarım long short ki portföy dengeye gelsin vs diye.
Ama short tan zarar yazmamayı başardım bu rallide, kendi adıma süper bi durum (batma huyum var)
Başka bir olay , bizim fonların portföyleri yabancı fon ve hisse olanları inceleyin batmış şirketleri bile görürsünüz
bu olayı fon yöneticisine yazmıştım , niye bu tür şirketlerin hissesini alıyorsunuz diye gelen cevapta , o şirketin hisselerinin karşılığını müşterilerimize yansıtmıyoruz şeklindeydi
oldu canım cebimden ödedim deseydin bari
şu anda bile en baba fonların birinde hepsi burada hissesi var ,ama bunların yerli hisselerine baktığımız da hiç gözaltı pazarı veya alt pazar hissesi göremezsiniz , vatandaş yerli hisseyi bilirde yabancının ne olduğunu araştırmaz
Komplo teorilerime göre bence her ülkenin yurt dışında ne olur ne olmaz parası vardır onunla işlem yapıyordur. Zaman zaman diğer ülkelerin piyasalarında da garip işlemler oluyor araştırıyorlar bulamıyorlar.
Eskiden işlem girişinde müşteri numarası yoktu, karlı işlemler kasaya, zarardaki işlemler fona yapılıyordu, sonradan o değişti.
Öte yandan frontçuluk ve insider her zaman vardır.
Ben short ve açığa satış sevmiyorum para bir yerden bulunuyor ama hisse aradığın zaman bulunamama ihtimali var.
Genelde büyük hisseler tavan olmuyor açık onlar üstünden oluyor, çok birikme olunca görünmez el sıkıştırma yapıyor.
içerden bilgi de her zaman vardır , ama kimse hayrına içeriden bilgi vermez , bilanço öncesinde bazı hisselerin fiyat hareketleri a normalleşiyor bilanço açıklanınca normalleşiyor
ÜLKER bilançoya ben kötü demem.
Zarar etmiş, iyi de demem.
Satışlar artıyor.
Tüpraş 70 lira olduğu zamanlara benzetiyorum, bakın bu holding bu fiyata olamaz, eşyanın tabiatına aykırı, öyle eder böyle eder bi gider arkadan bakarsınız.
Yarın umarım sert satış ile karşılarlar. Bişey deneyeceğim.
Hisse bazlı şort çok riskli, bugün işc de çok açıkcı olduğunu yazmışlar sayfasında, tavan oldu akşama açığını kapatamadın, nerden bulucan da mal alıcan, endekis biraz daha güvenli, tavan olma ihtimali çok zayıf, haaa olur mu neden olmasın binde bir ihtimal varsa ihtimal ihtimaldir.
Memedabi geldi aklıma :he: vob yabmayın
THY 2016 da 4.30 civarındaydı , almaya kimse yanaşmıyordu , şimdi Tüpraş yorumlamak kolay ama 2016 da thy 4 milyar lira zarar açıkladı , tüpraş 60-70 lirayken yine 4 milyar lira civarında zarar açıkladı
psikolojiden bağımsız değil kimse , ucuz falan değil zamanına göre , en azından böyle algılıyorsun
işte. Basit düşüneceksin abi. Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?
Bu şirket yarın batar gider mi abi?
Batar diosan hiç bulaşma.
Batmaz diosan, bigün ah ulan şuradayken alacaktık dediğin yerde.
Ben buralarda artık çok rahat mal alıyorum. Ülker özelinde yüklenmeyi de düşünüyorum. Tekniği de çok iyi bana göre temeli de.
Herkesin risk algısı farklı kimse arkamdan gelip ağlamasın :)