Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop XLIII

1. KaraKemal gayet başarılı biri bence piyasayı çok iyi okuyor
    Hamdım Piştim Yandım

2. Her yerde oyakc reklamı yapılıyor ne iş.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. BBHT'de Ali Ağaoğlu BBVA'nın GARAN'ı borsadan çekme dedikodusu var dedi.

Yarın KAP açıklama gelmesi lazım, vatandaş etkilenebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    KaraKemal gayet başarılı biri bence piyasayı çok iyi okuyor
    Karakemal in başarılı veya başarısız olduğunu söylemedik zaten , uyardım dediğinde zaten tahta ivme yakalamış bu bir , tahtada alım var mı var.O ne anlatmak istediğimi anlamıştır şuanda topiktekiler bugun burada yazılanları okuduysa onlarda ne anlatmak istediğimi anlamıştır.Ha unutmadan Ak kıza giren para 230 milyon leblebi değil yani.
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal in başarılı veya başarısız olduğunu söylemedik zaten , uyardım dediğinde zaten tahta ivme yakalamış bu bir , tahtada alım var mı var.O ne anlatmak istediğimi anlamıştır şuanda topiktekiler bugun burada yazılanları okuduysa onlarda ne anlatmak istediğimi anlamıştır.Ha unutmadan Ak kıza giren para 230 milyon leblebi değil yani.
    Seni agresif gördüm Sindoma abi, geçen gün abkaya dediğimi sana da diyim, malı elinden alınmış, şortta kalmış gibi gerginsin
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvallah tarkank abi
    Abka abiyi biraz gergin gördüm, oysaki burda hergün para dağıtıyorlar, heralde şortta kaldı yada spotta malları palaya kaptırdı du bi fışkırttırayım da biraz gerginliği azalsın
    Hamdım Piştim Yandım

6. 3000 3001 aralıgı önemlı bu aralıkta guzel hacım olacaktır....yabancı gırısı pek gercekcı degıl neden dersenız yabancı normalde doları bozdurıup gırmesı lazzım dolar mılım kımıldamadı ...dıkkat etmek lazım...5.10 gun...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seni agresif gördüm Sindoma abi, geçen gün abkaya dediğimi sana da diyim, malı elinden alınmış, şortta kalmış gibi gerginsin
    Graflarda yön olarak neyi belirtmişsem o yöndeyimdir.
    3 tahta ile geceye girdim , şort pozisyon dün yaptığım gibi sadece VUR-KAÇ olarak veya hedge olarak kullanırım.
    FORMASYON AVCISI 53

8. Tekniğini tartışmam, işini güzel yapıyorsun, zaten seans içi nokta atışlarını okuyoruz.
    Kavgaya lüzum yok, bu masada kazanan haklıdır
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 226/1000 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •