Sayfa 141/1000 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tarkank abi sence akşam pazarı olur mu
    normalde olması lazım reis şuan longçu tayfa çok gözüküyor ama burası borsa kim kime opel corsaöğleden sonra herkeş şortlarsa bu sefer olmaz gibi gelıor bana....

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    normalde olması lazım reis şuan longçu tayfa çok gözüküyor ama burası borsa kim kime opel corsaöğleden sonra herkeş şortlarsa bu sefer olmaz gibi gelıor bana....
    Eyvallah tarkank abi
    Abka abiyi biraz gergin gördüm, oysaki burda hergün para dağıtıyorlar, heralde şortta kaldı yada spotta malları palaya kaptırdı du bi fışkırttırayım da biraz gerginliği azalsın
    Hamdım Piştim Yandım

3. Benim gördüğüm son. 1 yıldır sayın tarkank dip oluşumlarını iyi buluyor ama long tan erken inip shorta geçiyor.

Eyvallah tarkank abi
    Abka abiyi biraz gergin gördüm, oysaki burda hergün para dağıtıyorlar, heralde şortta kaldı yada spotta malları palaya kaptırdı du bi fışkırttırayım da biraz gerginliği azalsın
    adam haklı dayu sildim bende son yazımı,kesin konuşmıycam artık politikacı olcamtifittir üstadları gibi akşam gelıp nasılda bildim emanuke vsrdicem saten kesin konusunca bişey oluyor gerçekten nazar mıdır nedir oyusden son yorumum alırlarsa piyasa iyi kapar satarlarsa düşer

5. Tüpte fiyatlamalar devam edebilir. Bilançonun neresine bakarsan bak şiir.

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    adam haklı dayu sildim bende son yazımı,kesin konuşmıycam artık politikacı olcamtifittir üstadları gibi akşam gelıp nasılda bildim emanuke vsrdicem saten kesin konusunca bişey oluyor gerçekten nazar mıdır nedir oyusden son yorumum alırlarsa piyasa iyi kapar satarlarsa düşer
    Tırsma hemen
    Abka nerden haklı oluy,
    Burda kazanan haklıdır
    Hamdım Piştim Yandım

7. Buradan bir sürse 2900 e kadar baya bir shortçu stoplatır. Ama mazot takviyesi lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tırsma hemen
    Abka nerden haklı oluy,
    Burda kazanan haklıdır
    Sen gelecek ptesi ve sonrasını düşün..Ekim vade 3.400-470 arası 2 kaldıraç poz.için beklerim...olmadı ptesiden itibaren bulduğum yerden bam bam...

Sayfa 141/1000 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •