Aynı durumu ben de farkettim memo kardeşim.Bugün sağlam duruşuyla da iyi günlerin ayak seslerini duyabiliyorum.
.
Syg
Printable View
Kuru yuk navlun vadelilerinde toparlanma basladi.
Spot fiyatlar kisa zamanda 20 bin USD uzerine atacaktir diye tahmin ediyorum.
2q finansallarda bankacilik tarafindan ne gelecegi merak konusu.
Sektor cok iyi bir donemden geciyor. GSD Bank da sektore paralel olarak karliligini artirabildiyse, bu yeni bir katalizor olur hisse icin.
faktoring şirketlerinden bile daha az kar etmeyi başarmış cici patronun bankası. enflasyon kadar artırmış karı , yani büyütememiş bankayı. kankası cinere versin havadan 50 milyon usd yine de o bizim cici patronumuz. kalleş, aşağılık, vampir, alçak, kaka spek bunu da satış baskısı olarak kullanıp cici patronumuzu mağdur etmeye çalışacaktır. yazzzık cici patrona..
GSD BANK DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI
55.768 (2022/6)
35.316 (2021/6)
İnfo Yatırım Beğendiği Hisseler : En başta Gsdho söylemişler...:yes:
https://youtu.be/xSVWBfAmMAA
SOĞAN 8 tl
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sağlam durdu ,aferin.
Yarın ve yarından sonra +%5---%12 arası bilanço fiyatlamasi yaparsa harika olur .
Sağlam hisseymis, bugun biraz daha beğendim
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa %100 karı beğenmedi,
2021 6 aylik 73 mio
2022 6 aylik 145 mio
Neyin karı bu
Acilen fona yada kur korumalı mevduata gecmeni tavsiye ediyorumSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rencide için değil zarar görmemeniz için yazdım, 1984 den beri borsada olduğunuzu nereden bilebilirdim. Zira 26 Aralık 1985'te İMKB kuruldu .pardon. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bigün düzeltme gelirse 4 lere inmese bari
Bu VUK’a göre hazırlanan geçici gelir tablosu içinde denizcilik tarafının karı yok. 6 aylıkta net kar 500 milyon TL civarı gelecek. (Bence 500’ü biraz geçer.) Her çeyrek aynı algıyla keriz silkeliyorlar. 4.70 ikili dip ve flama hedefini görünce zaten bahanesiz de düşürebilirlerdi ama en azından bu başlıkta Gsdho özelinde geçici gelir tablosunun konuşmaya değer bir şey olmadığı bilinsin.
Dur Sen Daha Gselman Kardesim.
Temettuden once haftaya ne numaralar yapacak daha fragman bu. +6 temuttuyu yedirir mi bunlarSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu olacakları en başta defalarca yazdığım için tepki çekmiştim sonra da uzun süre yazmadım ben demiştim yazmamak için, kaybeden veya en başta dediğim gibi bu tip abudik gubudik senetlere takılıp büyük fırsatları kaçıran arkadaşları daha fazla rahatsız etmemek için.
Ancak, gerçekten anlayamıyorum hala Sn. Meteor.
Gsd denizcilik de vergi dairesine 35 kar verdi. Biliyorum SPK bilançosu ile vergi dairesi bilanço farkını ama hala nasıl 500 üstü gelecek yazabiliyorsunuz bu rakamlarla??
Lütfen detay yazar mısınız? Yazık oldu yatırımcılarına zaten, daha doğru yönlendirmek gerekmez mi gerçekten. İnsaf biraz!
Kimsenin satmayacagini bilsen naparsin??
Bilanco var satmaz
Temettu var satmaz
Bedelsiz var satmaz..
Spek taş mı yesin?.. Alan zengin olsunda..
Yarinda basarsa (mesela yani)
Cumada Basarsa asagi (mesela yani)
4.4xx larda bilanco geldi cok iyi (mesela). Tavan yapsa 4.7xxler..
Ee dun bugun ztn 4.70 gorduk..
Para kazandik dicez yani bilancoyla..
Peki gelelim temettuye..
Aldi goturdu temettu haftasi 5lere dayandi kagit (mesela yani)..
Herkes aliyor şuursuzca elinde olan asla satmaZ temettu var deli misin..
Bizimki 5lerden yine basti asagi.. temettu yuzde 6 verecek derken yuzde 12 dustu (mesela yani).. 4.60ta temettuyu verdiii diyelimmm.
Eeee bilanco geldi.. Temettu geldi kagit 4.60 daha gecen hafta 4.70di ztn (mesela yani)
Burasi Borsa.. hele bir dostumun dedigi gibi guccuk turgut işkencecinin gobek adı(mesela yani)..
Her koşula her duruma her yone plan yapilmali..
Spek herzaman kazanir..
Planin varsa Ve Rıskın nasiplenebilirsin nasiplenebilirsen..
Gorecegiz neler olacak..
Tere yagindan kıl çeker gibi olsa keşke herkesin bekledigi gibi..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi dairesine sunulanda denizcilik karı yok çünkü gemiler Malta bandıralı. 6 aylıkta 500 milyon TL civarı kar bilinen bir şey. Hesap kitap yapanlar zaten buna yakın rakamı çıkarır. Ben ihtiyatlı davrandım, düz 500 dedim. 500’ü az da olsa geçeceğine bahse girerim. Gerçi patron her an kazık atabilir ama olsun. Bu arada navlunlarda son bir kaç gündür hafif artışlar var. Eğer Navlunlar daha da düşmezse ve dolar buralarda takılırsa 3. çeyrekte 200-250 milyon TL net kar gelir gibi. Bu konuda bahse girmem sadece çeyreklik net kar 300 civarı gelince millet çok gaza gelmesin diye yazdım.
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...feSldo1x4bJ7Yw
Aslında hisse sıkıntılı ama Mndrs de sıkıntılı, Odas da sıkıntılı. Oralarda insanlar parayı katladı. Burada parayı katlayamamızın nedeni tahtacıların tarzı, planları ve hedefleri. Sıkıntılı hisselerde de çok güzel para yapılabiliyor. Ama bu riske değer mi bilmek zor.
DOHOL sat GSDHO al yaparak 2 çeyreğe yani yarıma çıkardık portföyümüzdeki Güccük Durgutu.
Ben de dun elimdeki son çeyrekte de gsd aldım, bir iki yil yada ne kadar dayanabilirsek gözünüzü kapatalım bakalım ,nolcak ?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
P.resinden bu yana citibank yabancı elindeki malı 5.600 bin küsür lot alarak %36 arttırmış.
Hayırdır ?
Citibank takasında son 1 haftadaki değişim +8.1 milyon lot.
Bugünkü süpriz faiz indiriminden sonra çoğu kişi/kurum 3. çeyrek kar tahminini gözden geçirir diye tahmin ediyorum.
Navlun fiyatlarının nispeten zayıf olduğu bir çeyrekte usd/try kurundan güzel bir destek gelecek.
Citiban yabancı alanlarda gorunmuyor,yerine alan hangi aracı kurum bilen var mi ?
Sevgili ortağım,
.
Eskiden citibank takasına giden işlemler için citi/istanbul ofisini kullanırdı.Şimdi BOFA-Bank of Amerika Merrill LYNCH ya da Türkiye'deki tüm büyük aracı kurumlara ordino dediğimiz alış-satış emirlerini gönderiyorlar ve T+2 gün sonunda citibank takasında topluyor.
.
Bu arada güccük Durgut son 12:30 saatin kaldı kanka fazla sıkma şu bilançoyu basur olursun da kapı kapı bezir ararsın.Sıkma gevşek bırak.
.
Syg
Teşekkürler
Bu arada 4.69 ile 4.70 e toplamda yaklaşık 1.200 mio lot satış var.
600 bine indirldilerSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gselmanım dohol once gittiginden sebep gsdhonun maliyeti 5 TL oldu sana.
Senin uzuntun benim uzuntum.
Acisini cikartacaz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
Sevgili memo,
.
Herşeyi hesaba katarak (4.78 Dohol sat 4.56 Gsdho al) aort umuz 4.32 ye çıkıyor.Dediğin gibi daha çok su kaldırır bu.Hayırlısıyla kazanalım ve yiyelim inş.
.
Güccük Durgut şimdi muhasebe departmanı ile konuşuyor ve 367.000 lot aldık 4.63 aortla diyor avanesi ona.Bir 500 yapın ben de kahvemi içiyim sonra operasyon bitince gönderirsiniz kapa bilançoyu diyor kankim.
Hepiizm gözü aydın arkadaslar 492.7 milyon net kar geldi
Bahsi kaybettim. 😅 Açıkçası 300 civarında çeyreklik net kar bekliyordum, 278 gelmiş.
https://twitter.com/fintables/status...VLnInXEHJsVIDA
Bilen varsa cevaplarsa güzel olur. Yanlış bilmiyorsam KKM’nin vadesi 3. çeyrekte dolacak. Şimdiye kadar bilanço dışı türev pozisyon olarak raporlanıyordu. 3. çeyrekte net kara etkisi olur mu? Olursa buradan ekstra kar gelecek demek.
Sevgili meteor78,
.
Kaybedersen bahsi böyle kaybet.Şirketin ana karı 2.çeyrek 303 mio ve 6 aylıkta 533 mio.Fakat kontrol gücü olmayan paylara ait 26 mio 2.çeyrek ve 40 mio 6 aylıktaki paylar nedeniyle 277 ve 492 mio şeklinde oluşmuş.
.
Sabır ve hasretle güccük Durgut'un bu gece yatacağı istiare sonucu pztesi aksiyonlarını bekliyoruz.:wave::wave:
.
Not:Şirket çalışanlarını da bu vesile ile tebrik ediyor,başarılarının yılsonu bilançosuna da yansımasını bekliyoruz.:bravo::bravo:
.
Syg
Özsermaye artışı 540 milyon üç aylık.Hadi 300 milyonu bilanço karı 250 milyonu ise gizli kar.Sanırım Silopi payının değer artışı.Bu kara değil özkaynağa ekleniyor.
Evet haklısınız sayın gselman ana ortaklık payları olmasa 533 milyon kar geliyor çok güzel bir rakam ayrıca geçen sene 169 milyon olan hasilatimiz 478 milyona çıkmışki çok güzel muaazam bir rakam hasılat yüzde 282 artmış ki gecen sene 169 milyon hasılatı görüp gene 19 ağustosta 1.88 den girmiştim gsdhoya giridgimde hasilatini 1 senede yüzde 282 artırır deseler inanamazdim bakalım durgutcum neler düşünecek gerçekten bu fiyatlamalari haketmiyoruz 5.07 zirvesini geçip yeni zirveler görürüz ins
P.tesi için fiyat tahmini yapar misiniz arkadaşlar ? Ben +%5 diyorum