Sayfa 233/425 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Yarın bigün düzeltme gelirse 4 lere inmese bari

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Piyasa %100 karı beğenmedi,
    2021 6 aylik 73 mio
    2022 6 aylik 145 mio

Bu VUK’a göre hazırlanan geçici gelir tablosu içinde denizcilik tarafının karı yok. 6 aylıkta net kar 500 milyon TL civarı gelecek. (Bence 500’ü biraz geçer.) Her çeyrek aynı algıyla keriz silkeliyorlar. 4.70 ikili dip ve flama hedefini görünce zaten bahanesiz de düşürebilirlerdi ama en azından bu başlıkta Gsdho özelinde geçici gelir tablosunun konuşmaya değer bir şey olmadığı bilinsin.

3. Dur Sen Daha Gselman Kardesim.
    Temettuden once haftaya ne numaralar yapacak daha fragman bu. +6 temuttuyu yedirir mi bunlar
     Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Tahminimce en az 400 milyon gelecek karın ucu ucu.Oğlum güccük durgut bu numaraların bir bitmedi gitti.Bak kardeşin ve yeğenin yiyemeden gitti karları.Ölüm var hepimize,adam ol adam.Öbür tarafta da lazım adamlık.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Bu VUK’a göre hazırlanan geçici gelir tablosu içinde denizcilik tarafının karı yok. 6 aylıkta net kar 500 milyon TL civarı gelecek. (Bence 500’ü biraz geçer.) Her çeyrek aynı algıyla keriz silkeliyorlar. 4.70 ikili dip ve flama hedefini görünce zaten bahanesiz de düşürebilirlerdi ama en azından bu başlıkta Gsdho özelinde geçici gelir tablosunun konuşmaya değer bir şey olmadığı bilinsin.
    Bu olacakları en başta defalarca yazdığım için tepki çekmiştim sonra da uzun süre yazmadım ben demiştim yazmamak için, kaybeden veya en başta dediğim gibi bu tip abudik gubudik senetlere takılıp büyük fırsatları kaçıran arkadaşları daha fazla rahatsız etmemek için.

Ancak, gerçekten anlayamıyorum hala Sn. Meteor.

Gsd denizcilik de vergi dairesine 35 kar verdi. Biliyorum SPK bilançosu ile vergi dairesi bilanço farkını ama hala nasıl 500 üstü gelecek yazabiliyorsunuz bu rakamlarla??

Lütfen detay yazar mısınız? Yazık oldu yatırımcılarına zaten, daha doğru yönlendirmek gerekmez mi gerçekten. İnsaf biraz!

5. Kimsenin satmayacagini bilsen naparsin??
    Bilanco var satmaz
    Temettu var satmaz
    Bedelsiz var satmaz..
    Spek taş mı yesin?.. Alan zengin olsunda..
    Yarinda basarsa (mesela yani)
    Cumada Basarsa asagi (mesela yani)
    4.4xx larda bilanco geldi cok iyi (mesela). Tavan yapsa 4.7xxler..
    Ee dun bugun ztn 4.70 gorduk..
    Para kazandik dicez yani bilancoyla..
    Peki gelelim temettuye..
    Aldi goturdu temettu haftasi 5lere dayandi kagit (mesela yani)..
    Herkes aliyor şuursuzca elinde olan asla satmaZ temettu var deli misin..
    Bizimki 5lerden yine basti asagi.. temettu yuzde 6 verecek derken yuzde 12 dustu (mesela yani).. 4.60ta temettuyu verdiii diyelimmm.
    Eeee bilanco geldi.. Temettu geldi kagit 4.60 daha gecen hafta 4.70di ztn (mesela yani)
    Burasi Borsa.. hele bir dostumun dedigi gibi guccuk turgut işkencecinin gobek adı(mesela yani)..
    Her koşula her duruma her yone plan yapilmali..
    Spek herzaman kazanir..
    Planin varsa Ve Rıskın nasiplenebilirsin nasiplenebilirsen..
    Gorecegiz neler olacak..
    Tere yagindan kıl çeker gibi olsa keşke herkesin bekledigi gibi..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    Bu olacakları en başta defalarca yazdığım için tepki çekmiştim sonra da uzun süre yazmadım ben demiştim yazmamak için, kaybeden veya en başta dediğim gibi bu tip abudik gubudik senetlere takılıp büyük fırsatları kaçıran arkadaşları daha fazla rahatsız etmemek için.

Ancak, gerçekten anlayamıyorum hala Sn. Meteor.

Gsd denizcilik de vergi dairesine 35 kar verdi. Biliyorum SPK bilançosu ile vergi dairesi bilanço farkını ama hala nasıl 500 üstü gelecek yazabiliyorsunuz bu rakamlarla??

Lütfen detay yazar mısınız? Yazık oldu yatırımcılarına zaten, daha doğru yönlendirmek gerekmez mi gerçekten. İnsaf biraz!
    Vergi dairesine sunulanda denizcilik karı yok çünkü gemiler Malta bandıralı. 6 aylıkta 500 milyon TL civarı kar bilinen bir şey. Hesap kitap yapanlar zaten buna yakın rakamı çıkarır. Ben ihtiyatlı davrandım, düz 500 dedim. 500’ü az da olsa geçeceğine bahse girerim. Gerçi patron her an kazık atabilir ama olsun. Bu arada navlunlarda son bir kaç gündür hafif artışlar var. Eğer Navlunlar daha da düşmezse ve dolar buralarda takılırsa 3. çeyrekte 200-250 milyon TL net kar gelir gibi. Bu konuda bahse girmem sadece çeyreklik net kar 300 civarı gelince millet çok gaza gelmesin diye yazdım.

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...feSldo1x4bJ7Yw

Aslında hisse sıkıntılı ama Mndrs de sıkıntılı, Odas da sıkıntılı. Oralarda insanlar parayı katladı. Burada parayı katlayamamızın nedeni tahtacıların tarzı, planları ve hedefleri. Sıkıntılı hisselerde de çok güzel para yapılabiliyor. Ama bu riske değer mi bilmek zor.

7. DOHOL sat GSDHO al yaparak 2 çeyreğe yani yarıma çıkardık portföyümüzdeki Güccük Durgutu.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Ben de dun elimdeki son çeyrekte de gsd aldım, bir iki yil yada ne kadar dayanabilirsek gözünüzü kapatalım bakalım ,nolcak ?
     Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    DOHOL sat GSDHO al yaparak 2 çeyreğe yani yarıma çıkardık portföyümüzdeki Güccük Durgutu.

Sayfa 233/425 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •