Sayfa 235/425 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Gselmanım dohol once gittiginden sebep gsdhonun maliyeti 5 TL oldu sana.
    Senin uzuntun benim uzuntum.
    Acisini cikartacaz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .
    Sevgili memo,
    .
    Herşeyi hesaba katarak (4.78 Dohol sat 4.56 Gsdho al) aort umuz 4.32 ye çıkıyor.Dediğin gibi daha çok su kaldırır bu.Hayırlısıyla kazanalım ve yiyelim inş.
    .
    Güccük Durgut şimdi muhasebe departmanı ile konuşuyor ve 367.000 lot aldık 4.63 aortla diyor avanesi ona.Bir 500 yapın ben de kahvemi içiyim sonra operasyon bitince gönderirsiniz kapa bilançoyu diyor kankim.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

2. Hepiizm gözü aydın arkadaslar 492.7 milyon net kar geldi

3.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Vergi dairesine sunulanda denizcilik karı yok çünkü gemiler Malta bandıralı. 6 aylıkta 500 milyon TL civarı kar bilinen bir şey. Hesap kitap yapanlar zaten buna yakın rakamı çıkarır. Ben ihtiyatlı davrandım, düz 500 dedim. 500’ü az da olsa geçeceğine bahse girerim. Gerçi patron her an kazık atabilir ama olsun. Bu arada navlunlarda son bir kaç gündür hafif artışlar var. Eğer Navlunlar daha da düşmezse ve dolar buralarda takılırsa 3. çeyrekte 200-250 milyon TL net kar gelir gibi. Bu konuda bahse girmem sadece çeyreklik net kar 300 civarı gelince millet çok gaza gelmesin diye yazdım.

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...feSldo1x4bJ7Yw

Aslında hisse sıkıntılı ama Mndrs de sıkıntılı, Odas da sıkıntılı. Oralarda insanlar parayı katladı. Burada parayı katlayamamızın nedeni tahtacıların tarzı, planları ve hedefleri. Sıkıntılı hisselerde de çok güzel para yapılabiliyor. Ama bu riske değer mi bilmek zor.
    Bahsi kaybettim. 😅 Açıkçası 300 civarında çeyreklik net kar bekliyordum, 278 gelmiş.

https://twitter.com/fintables/status...VLnInXEHJsVIDA

Bilen varsa cevaplarsa güzel olur. Yanlış bilmiyorsam KKM’nin vadesi 3. çeyrekte dolacak. Şimdiye kadar bilanço dışı türev pozisyon olarak raporlanıyordu. 3. çeyrekte net kara etkisi olur mu? Olursa buradan ekstra kar gelecek demek.

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Sevgili meteor78,
    .
    Kaybedersen bahsi böyle kaybet.Şirketin ana karı 2.çeyrek 303 mio ve 6 aylıkta 533 mio.Fakat kontrol gücü olmayan paylara ait 26 mio 2.çeyrek ve 40 mio 6 aylıktaki paylar nedeniyle 277 ve 492 mio şeklinde oluşmuş.
    .
    Sabır ve hasretle güccük Durgut'un bu gece yatacağı istiare sonucu pztesi aksiyonlarını bekliyoruz.
    .
    Not:Şirket çalışanlarını da bu vesile ile tebrik ediyor,başarılarının yılsonu bilançosuna da yansımasını bekliyoruz.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

5. Özsermaye artışı 540 milyon üç aylık.Hadi 300 milyonu bilanço karı 250 milyonu ise gizli kar.Sanırım Silopi payının değer artışı.Bu kara değil özkaynağa ekleniyor.

6.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Sevgili meteor78,
    .
    Kaybedersen bahsi böyle kaybet.Şirketin ana karı 2.çeyrek 303 mio ve 6 aylıkta 533 mio.Fakat kontrol gücü olmayan paylara ait 26 mio 2.çeyrek ve 40 mio 6 aylıktaki paylar nedeniyle 277 ve 492 mio şeklinde oluşmuş.
    .
    Sabır ve hasretle güccük Durgut'un bu gece yatacağı istiare sonucu pztesi aksiyonlarını bekliyoruz.
    .
    Not:Şirket çalışanlarını da bu vesile ile tebrik ediyor,başarılarının yılsonu bilançosuna da yansımasını bekliyoruz.
    .
    Syg
    Evet haklısınız sayın gselman ana ortaklık payları olmasa 533 milyon kar geliyor çok güzel bir rakam ayrıca geçen sene 169 milyon olan hasilatimiz 478 milyona çıkmışki çok güzel muaazam bir rakam hasılat yüzde 282 artmış ki gecen sene 169 milyon hasılatı görüp gene 19 ağustosta 1.88 den girmiştim gsdhoya giridgimde hasilatini 1 senede yüzde 282 artırır deseler inanamazdim bakalım durgutcum neler düşünecek gerçekten bu fiyatlamalari haketmiyoruz 5.07 zirvesini geçip yeni zirveler görürüz ins

P.tesi için fiyat tahmini yapar misiniz arkadaşlar ? Ben +%5 diyorum

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    P.tesi için fiyat tahmini yapar misiniz arkadaşlar ? Ben +%5 diyorum

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Endeks izin verirse artı açmalı.Ancak yalnız pazartesi değil temettü ve bedelsiz döneminde hareketli günler bekleriz ve endekste realizasyon olmazsa 3 fk' Lara doğru yollanmamız isteğimizdir.Belki de biraz navlun desteği alırsak 4 fk da olur😊😊

Sayfa 235/425 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •