[emoji106]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji106]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1fd3b7bc54.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac2c0cdf41.jpg
Alan-satan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün seans bitiminde Merrill robotu -6.000 de girmişti.. Bugün de -11.000 de.. Şu anda Merrill robotu -17.000 açıkta.. Yanlış mıyım? Merill robotu bakalım açığını kapatacak mı bugün? Belki de spek Merill robotunu açıkta mı avlayacak?
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle oldu valla[emoji16]
Yazdığım mesajı tam oku bilader. Ben KY demedim. KY nın büyük bir kısmı dedim.
Aradan kellime çekersen anlam farklı olur. Burda bizde KY yız zaten. Benim demek istediğim hissenin eder fiyatı var ve bu günlük al satlar bir yerde sıkıntı olacaktı. Nitekim bu gün heleki ikinci seanstan itibaren buda belli oldu. artık bu hissenin al sat yapılmayacak ve açıkçıların rahat giremeyeceği bir hisse olacağıda kuvvetlenecek gibi görünüyor. Dahada yazacam ama forumlara insanların neden yazmadığını anlamış oldum. Bizde bir daha forumda yazmayacaz anlaşıldı. Kalın sağlıcakla. YTD
Haydaa noliy
Endeks çıkarken endeks hissesi değil.
Endeks düşerken endekse neden ayak uydurur anlamış değilim.. Ama anladığım şu var güzel bir dayak atmadan bize yükselmeyecek
Endeks 600 700 puan düşerken artmışlığı da var.. tam endeksle bağımsız diycez hop beraber düşüyor. Ama çıkarken artmıyor. Var bi şeylik
https://i.hizliresim.com/QpoLWA.png
Ben deki takas da Citi nin malı 269 bin
Yazıyor anlamadim.
Keko vardı daha yazmıyor mu acaba
arkadaşlar kısada banvite bir şey diyemem ama orta ve uzunda hisse hakkında söylediklerimin arkasındayım...kısada da baktığımızda düşük hacimler ile düştüğünü görüyoruz...bu tür düşüşlerden sonra hisse isterse tekrardan çıkış yapabilir...bilançolar satın alınma vakitlerinde ciddi vede kalıcı çıkışlar söz konusu olacağına inanıyorum...yanlız banvit istediği anda sığ yapısından dolayı hızlı çıkışlar yapabilir...
bu aralar banvitte çok yorum yapamıyordum , bir kaç hisseye yorum yetiştiremedim dostlar...hisse şu anda elimde var mı ?? üç beş gün önce satmıştım ve kronta geçmiştim...krontta %4 zarara geçmeme rağmen daha sonra kara geçtim...sevdiğim hisseler arasında zaman zaman gidip gelebiliyorum dostlar...bazen de çakılı kalıyorum....
ben hepimize başarılar diliyorum...
Takıldı kaldı burda vay arkadaş. Diğer hisseler şaha kalktı biz burda yağmur duasına çıkmış köylü gibi bekliyoruz
mipazdan sermayemin yarısı ile %18 kazanıp dinlenme sürecinin sonlarına yaklaşmış olan banviti 21,04 ten maliyet yaptım...umarım ayağım uğurlu gelir dostlar....
banvitte işlem hacmi ilk seans 3,6 milyon tl olmuş...bu şekliyle gün sonunda ancak 6-7 milyon tl işlem hacmi yapmış olacak...geçmişte bu hissede 8-10 milyon tl işlem hacmi aralıklarının alış eşiği olduğunu söylemiştik...işte bu gün hisse bu eşiktedir...bu eşikte olan her hisse gün içinde yukarı doğru bir atraksiyon yapma potansiyeli taşımaktadır...
bu sabah bu hisseden yaklaşık 4-5 gündür çıktığımı söylemiştim...işte gördüğünüz gibi dostlar %50 sermayem ile yine aranızdayım...
%50 banvit , %50 de kronttayım...ama horoz ölür gözü çöplükte kalır misali bir gözüm de hala gentaşta,ulusede ,aselsanda,mipazda,alkada,sasada,jantsda....:kahka h:
borsada kazanmak için çok gözünüzün olması şart dostlar...bir iki hisseye mahkum olmamak açısından....:)
ama dikkat ederseniz gözümün olduğu hisseler kaliteli hisselerdir...bir tek aralarında mipazda risk vardır...mipazda riskin büyüklüğü kadar kazanç ihtimali de vardır...onun dışındakiler uygun yerlerinden (düzeltmesini tamamlamış sonra da çıkma eğilimine girdiği vakitlerde ) girmekte bir behis yoktur...ha bu aralar sasa da çok çıktı ona da bir şey diyemem ama onda da orta ve uzunda çok umutvarım...
Çok gözlü olmak konusuna katılıyorum ama ben hayatımın hatasını yapıp tüm sermayemi buraya attım. 23.1 maliyetle bütün trenlerin kaçmasını izliyorum.
Petkim, pehasus, thy banvitte olduğum surece elimden kacan hisseler. Artik iki tavandan aşağısı kurtarmaz benim kar zararimmi
dostum banvit en yüksek fiyatını 2018 temuz ağustos aylarında görecek...bu karları yapmaya devam ettiği taktirde 7-8 ay tutarak %100 kazanma ihtimaliniz olur...şu anda bilançolar satın alınmaya başlanmamış o yüzden de ak ve kara hep karışık...yakın zamanda dördüncü çeyrekler satın alınmaya başlanacak..o vakit banvitimizin nasıl da kartallaşacağını hep birlikte göreceğiz...
Geçen gün bilançosunu yeniden degerlendirdim banvitin. İhracat gelirlerinde %100 lük büyüme var. Sanırım brezilyalı sirket avrupadaki bağlantıları sayesinde bu rakamlara ulasabiliyor. Kur şu an negatif etkiliyor ama ihracat kalemi bu tempoda büyümeye devam ederse banvitin önü çok açık olur.
Banvit ile ilgili yegane endisem ise halka açıklığının küçük olması dolayısıyla derinliğinin az olmasi ve spekülatörlerin yada fonların çok kolay oynatabilmesi.
Onun dışında sirkete güvenim zaten tam. Sadece borsada işlem gören paylarının fiyatlanmasi birkac kişinin elinde.
arkadaşlar bi şey diyim mi.. ben satınca bu hisse 23 ün yukarısına vuracak. nasıl oluyo bilmiyorum ama her satıştan sonra hisseler çıkıyor. bakın görün sattım diyim,2 gün sonra 25 olmazsa neyim
Satta bi görelim 😃😃
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satranç oyunu gibi oyun kitlendi :) https://i.hizliresim.com/QpoOZy.png
satış kademeleri çok dolu görünüyor...genelde böyle olunca hisse çıkacak diyorlar...işlem hacmi de çok düşmüşken acaba diyorum ????
Tecrübe, dolu satış kademesinin kağıt üzerinde baskı olduğu yönünde yorumlamama neden oluyor. Bu kadar yoğun satış varsa bugünden ümidi kesmek gerekir bence. Ancak yarın ne getirir bilmem.
Eğer tek bir kademede 5-6 haneli bir satış görseydim o zaman derdim spek baskiliyor patlama yakındır. Ancak şu an ben umut dolu bir şey göremiyorum. Yanılmayı çok isterim :)
Değerli dostlar bu gün şu ana kadar işlem hacmi sadece 6 milyon tl civarlarıdır...bu miktar neredeyse son ayların en düşük miktarlarıdır...ben bu tür düşen işlem hacimleri hissenin o seviyede bir dip yaptığı olarak algılarım...bu bağlamda yarın ilginç bir şekilde yukarı tepki vermesini bekliyorum...bu tepki agresif de olabilir...geçmişte hep bunları gördüm...yarın tekrardan görmeyi umut ediyorum...
20 gündür 1 gram artmaz mı bir hisse.. tamam kazanç iyi oluyor anladık ama 20 gün bekleyene kadar diğer hisselerde al sat yapsak zaten aynısını kazanırız.
evet sektörler farklı eyvallah da bi kımılda kardeşim yerinden. tam 21,80 oldu oley dedik düştü 20,xx lere yine.
bekleyelim bakalım yapcak bi şey yok. olmadı maliyetten satarız 3 kuruş da çorba ekmek parası kazanırız . sinirimizi boşaltcak yerimiz burası
https://i.hizliresim.com/8N7yQd.png
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
daha eski verilere baktım 6 ekimde de yine o civarlarda işlem hacmi yapmıştır...ekim ayında ayrıca bir iki defa daha o işlemi yapmıştır..zaten o vakitler endeksin sert düştüğü vakitler idi..o günleri bizzat hatırlıyorum...ona rağmen işlem hacmi o kadar yapmış...
banvite bir tavukmuş gibi bakmayın o gizli bir kartaldır...sadece biraz tüysüzdür o kadar...yeri ve vakti geldiğinde güzel öter...:kahkah: