Sayfa 234/872 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 6975 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by KFAT4 Yazıyı Oku
    Geçen gün bilançosunu yeniden degerlendirdim banvitin. İhracat gelirlerinde %100 lük büyüme var. Sanırım brezilyalı sirket avrupadaki bağlantıları sayesinde bu rakamlara ulasabiliyor. Kur şu an negatif etkiliyor ama ihracat kalemi bu tempoda büyümeye devam ederse banvitin önü çok açık olur.

Banvit ile ilgili yegane endisem ise halka açıklığının küçük olması dolayısıyla derinliğinin az olmasi ve spekülatörlerin yada fonların çok kolay oynatabilmesi.

Onun dışında sirkete güvenim zaten tam. Sadece borsada işlem gören paylarının fiyatlanmasi birkac kişinin elinde.
    Banvitle ilgili benim tek endişem; şeytan kulağına kurşun malum kış mevsimi kuşların grip olması. Benim açımdan en büyük risk [emoji854]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Banvitle ilgili benim tek endişem; şeytan kulağına kurşun malum kış mevsimi kuşların grip olması. Benim açımdan en büyük risk [emoji854]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    artık bizim tavuklar da kuş gribine bağışıklık kazandılar:kahkah: hiç bir şey olmuyor dostlar...ilk görülen yerde karantina uygulanıyor iş bitiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. arkadaşlar bi şey diyim mi.. ben satınca bu hisse 23 ün yukarısına vuracak. nasıl oluyo bilmiyorum ama her satıştan sonra hisseler çıkıyor. bakın görün sattım diyim,2 gün sonra 25 olmazsa neyim

4. Satta bi görelim 😃😃

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by notron Yazıyı Oku
    Satta bi görelim 😃😃

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ölmez sağ kalır da 22 ve üzerini görürsek satabilirim. he o zaman da çıkış trendine girer 25 e çıkar

6. Satranç oyunu gibi oyun kitlendi :)

7. satış kademeleri çok dolu görünüyor...genelde böyle olunca hisse çıkacak diyorlar...işlem hacmi de çok düşmüşken acaba diyorum ????
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satış kademeleri çok dolu görünüyor...genelde böyle olunca hisse çıkacak diyorlar...işlem hacmi de çok düşmüşken acaba diyorum ????
    şirketin sahibi bile bu kadar umut dolu konuşmuyordur. bal damlıyor vallahi

Sayfa 234/872 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •