Valla aramýzdq 23.10 la tek kurþun atan var. Yükselcek 23.10 u geçicek de adam kâr edicek. Hikâye valla bu hisse
Valla aramýzdq 23.10 la tek kurþun atan var. Yükselcek 23.10 u geçicek de adam kâr edicek. Hikâye valla bu hisse
þu anki davranýþlarý ile bize 23,10 geçilmez gibi görünüyor...ama vakti geldiðinde o rakamlarýn çok komik kaldýðýna þahit olacaksýnýzdýr...yeterki bir ky olarak aylarca sabýr etmeyi öðrenelim...özelden bir dostumuz ile görüþtük sermayesi kuþa dönmüþ...her girdiði hisseden zarar yapmýþ..bu tür zararlara uðramamak için ky seçici olmalý...kaliteli hisselerde sabýr etmeyi öðrenmeli..
illaki sýkýldýnýz ve hisse deðiþtirmek istediniz o vakit alacaðýnýz hisse yine kaliteli olmalý...spek hisselerine hiç bulaþýlmamalý...bunlarý nereden biliyorum ?? elbette kendimden dostlar...öyle davranarak iki adet sermayemi kayýp etmiþtim...son sermayemde artýk kazanmayý öðrendik...iþin sýrrý sabýrdýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
2 senede çok iyi borç ödemiþ ve karlýlýðý böyle devam ederse kýsa sürede borçsuz bir sirket bile görebiliriz.
Sn keko 10 Þubat bilançolarýn gelme zamanýna kadar bizim banvit kaça gider
Sence
28-30 larý tekrardan test eder diye düþünüyorum...eðer gelecek çeyrek karlarý tekrardan 100 ve üzeri karlar olursa o vakit de artýk 32-35 lerde yeni bir zirve yapar ama asýl fiyatlamayý (tabi birinci çeyrekte yine 100 ve üzeri kar açýklarsa ??? ) temuz aylarýnda 40-50 aralýklarýna kadar giderek yapacak diye düþünüyorum...
bunlar benim kendi düþüncelerimdir ve bu düþüncelerim de on yýllýk borsa tecrübesinden süzülmüþtür...artýk karar da risk de size aittir...umarým sabýr eden herkes kazanýr....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tik in bu gün tavuk sektörü ihracat rakamlarý gelecekti..büyük bir ihtimalle iyi gelecek...döviz kurunun yüksek olmasý karlarý da çok artýracak görünüyor....döviz esasýnda yýlýn ilk 2-3 ayýna kadar da yüksek seyreder..2018 birinci çeyrekte dövizin yüksek olmasýnýn avantajýný görür sonraki çeyrekte ise baharýn getirdiði piknik gezilerinin getireceði yüksek tüketimin olumlu etkisi altýna girecek...hatta geçmiþ verilerden baktýðýmýzda üçüncü çeyreklerde de bu olumlu hava devam eder....
kýsacasý banvitte çok umutluyum...her ne kadar 2 lerden buralara çýkmýþ olsada yaptýðý kar bu hissenin daha yukarýlarda olmasýný gerektiriyor....buda 7-8 ayda %100 prim yapma potansiyeli sunuyor...bu potansiyel de bana göre güzeldir...
Teþekkürler sn keko
Bir arkadaþým da keskinoglu cp piliç
gibi banvit in satýn alma durumu var
dedi sizce böyle bi durumda banvit
nasýl olur acaba
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri