688653 adet açığa satış olmuş liste var resim atamıyorum.pazartesi alttan alırlar yğkseltirler diye düşünüyorum
Printable View
688653 adet açığa satış olmuş liste var resim atamıyorum.pazartesi alttan alırlar yğkseltirler diye düşünüyorum
Ya arkadaş ilk yorumum bu ne var bunda hoca mısın nesin bunu yazarken sana mı soracağım otur da seni pohpohlayanlar dışında verdiğin kişilere verdiğin cevaba bak ayrıca ben sana soru sormadım neden cevap yazma gereksinimi duydun YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen yorum yazarken hocana danış da gel koçum YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne guzel 3 kisiydik su sayfada be neyse.zaten 15 gune kimse kalmaz
http://m.haber7.com/ekonomi/haber/25...n-ilk-aciklama alman ortak hisselerini satacakmis bu satis nasil etkiler
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim yazım arada kaynadı gitti gereksizin yüzünden.açıpa satış miktarı sizce çok değilmi ? Böyle sığ bi hisse de
Herkese merhaba...
Şu kısır tartışmaları bir yana bırakalım arkadaşlar....
Eldeki verilere göre yorum yapalım...Kimse kehanet gösteremez...
Aydın doğan medya varlıklarını satıyorum diyor...Bu geniş bir cümle....
Dgzte kökten satılmıyor da fanatik ve posta mı satılıyor acaba?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle ise yine ederi bu fiyatlar değil...bu sefer ordan gelecek para dgzte nin kasasina girer...dgzte gyo dönüsebilir...
Yahu kavgayı bırakın arkadaşlar. Beğenen hissede kalır beğenmeyen satar kurtulur. Birbirimizi kırmayalım. Senin kazandığın veya kaybedeceğin hiç kimseye fayda sağlamaz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şunu da belirtmek isterim...hissemiz oldukca toplu...zaten halka acik kismi oldukca dusuk...ky nin elinde ancak %1 i vardir...onun icin hissenin kapanis fiyatinin bir önemi yok....t zamaninda x fiyatina gelecekse, su anki fiyatin bir manasi yoktur...saygilar...
Doğan, Deutsche'nin payını aldı
Doğan Yayın, Deutsche Bank'ın Doğan Gazetecilik'teki %22 hissesini 122.3 milyon dolara aldı.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-201721
Cok guzel puslu bir ortam var hersey musait kardesim.
Arastirmadan faaliyet raporlarini detayli okumadan atlayan bayagi kisi olmustur.
Simdi burdaki kardeslerime tek soru soracagim ben bunun ustune kurdum stratejimi ondan izlemiyorum diyorum ve gunici bayagi makara yaptim.
Sizce bu tahtayi yapan agir abi de kac lot var?2.80 4.80 2.80 hareketi niye yapildi?sizde halka acik kisminin tahmini yuzde 80 i olsa cagriya oynasaniz ortalama fiyati kaca cekersiz?bu sorunun cevabini tahmin edebilen benden Izmir'de Kelle Halil'de alkollu ayranli adanali cigerli yemege davetlidir.
Cok fazla yazmayalim kimseyi etkilemeyelim
Borsa zor istir rezil de eder vezir de.su ana kadar hep vezir olduk rezil olmamak dilegiyle herkese bol kazanclar
kibarca sorduk,üstüne bedava akıl aldık:p
Muhtemel isim hakkı ..fanatik ve posta için 10 m ve 30 m dolar eder diye düsunuyorum..gayrimenkuller 80 m dolar desek...kasada 30 m dolar desek...7-8 m dolarda istiraki girisim sermayesi olsun...toplamda 150_160 m dolar asgari beklentim var...6 tl den düsuk cağri beklemiyorum...üst marjim ise 250 m dolar...o zaman da 10 tl cağri beklerim....ortalama 8 tl ye fit olurum....8 tlye cagrilan hissenin borsa fiyati 10 tl olur zannimca...tabi şirket tum varliklari ile satilirsa...
Daha bugün açıklama yapmışlar yüzde 7 lik kısmı devretmeknicin h3sapladim arkadaşlar 5.2 dolara aldığı hisseyi sizce ne kadara devreder almanlar zarar eder kesin...
Yatırım tavsiyesi değildir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satacaklari hisseler doğan tv hissesi...dohol u ilgilendirir...ve sanirim satistan ziyade geri iade gibi birşey olacak...çok net olmamakla beraber dohol icin pek olumlu olduğunu sanmiyorum...
Takas lara baktığım da info 50 bin lot satmış başkasının malı.ayrıca genel olarak baktığımda hisse de eski kimse kalmamış 3 5 ay önce şaklamak için bile alanlar ellerindekini çıkmış.tek birisi hariç türkish hep sabit kalmış lotu 105 bin bir yıldan fazladır dokunmuyor.iş bankası 2 milyon lota ulaştı ardından yapı, ak, garanti geliyor.umut bey daha iyi biliyor onlar sa zaten bunnların yan hesapları.ky baya azalmış gördüğüm bu iyi birşey pazartesi finansmanın el atacağını düşünüyorum bakalım olacak mı?
burası kimsenin özel mekanı değil. varsa hissede olan gelişmeler paylaşılır ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulur.geçen yıl veriler rumuzlar sıfırlandıktan sonra açıkca soğudum istemeden forumdan.o yüzden pek yazmıyorum.belki tanıyan arkadaşlar vardır. bir hissede inanmayı gerektiren temel veriler varsa kim ne derse desin hisse hakettiği değerlere ve beklentiye doğru harekete geçer...hele bu hissede satış işide varsa şirket iştirak satıyorsa kasaya girene bakın ilerde arsalarla ilgili düşünülenler illaki vardır gyo tipi bir gelişme proje v.s. olursa bu un çok su kaldırır. burda amacı farklı olduğuna inandığınız kişiler olursa engelleyin veya hem hisseyi kötüleyim hem bendede var diyene güvenmeyin,maksadı kafa karıştırmak ve küçük yatırımcı bizleri hisseden uzaklaştırmaktır... en son gerel de çıkmıştı karşıma bu tipler geçmişte afyonda- banvitte-dgklb-klgyo v.s .. örnek çok. ama geçmişle birlikte herşey sıfırlandı.gerel hariç.ben aylardır alıp beklemedim haber güvenilir kaynaklara fazladan düşünce bir memur maaşı kadar aldım.günlük takip ekranı olan varsa beklentili hisseleri takip etsin.haber destekli hareket başladıysa ve şirket boş deyilse kararını versin!kimseye maddi zarar verecek yorum yapmamak lazım.var olan doğrular üzerinden gitmek en doğrusudur. 20 yıldır bu piyasayı takip ederim.ne yazdığından ne niyette olduğunu anlamak kolay!bişeyler almadan sormadan önce haberleri araştırılmalı neticede gofret gazete alınmıyor.saygı ve selamlar.yazım şahsi kimseyi hedef almıyor...
Axel Springer’in yaptığı açıklamada “Şirketin şu anda Doğan TV Holding’de yüzde 7’lik bir payı var ancak bütünüyle çekilme konusunda kesin bir niyet ve buna uygun anlaşmalar bulunmaktadır” denildi.
Muhtemelen borsa dışında satış olur. Anlaşma varmış aralarında haber doğruysa dogan holding için halka açıklık orani düşer. Bizi etkileyen bir durum yok. Bizim için tek kriter satış fiyatımız. Sonrasında bunun uzerinden aciklanacak çağrı fiyatı. Orda dusunmeye başlayacağız. Şuan kendimizi yormaya gerek yok 100 yılın haberini yakalamışım yıllardır takip ettiğim dgzte de. Bu haberin önemini anlayanlar ekranı kapattı kibris programı yapıyor zaten. Küçük düşünenlere ne söylesek boş. Acaba bir faydamız olurmu diye yillardir okumak icin takip ettigim bu foruma yeni üye oldum. Dusunduklerimi yazarak bu fırsatın ne kadar büyük olduğunu anlatmak istedim. Şuan tüm borsada bundan daha büyük bir beklenti yok. Diğer dogan kağıtları içinde super haber. Ama daha önceki yorumlarımda yazdım pd/dd hepsinde 3 ün üzerinde. Onlar zaten değerini bulmuş. Ama.dgzte yıllardır çok iyi malı verileri olmasına rağmen baskılandi. Ilk 3.09 tavan oldugunu takip edenler bilir. Sonra aynı gün 2.70 e geri gelmişti. Yatırım finansmandan bir uyanik çarptı sazanları diye düşündüm. 2 gün sonra aynı hareketi tekrar yaptı yatırım finans ama bu sefer farklı oldu gelen tüm satışları karşıladı tabakada milyon lot alis yazıp alnus ün tüm malını aldı. Ertesi gün verecegini tahmin etmiyordum ama alis firsati verdi tüm paramla girdim. Takip eden icin Halk yatırımın cilgin alışları benimdi. Hızla 4 e gitti ama ortada haber yoktu kazanılan para büyük.olunca hepsini akyatirimda hareketi sürdüren spek e 3.90 ortalama ile verdim çünkü ertesi gün brüt takasa girecekti yaptığı hareket ile. Biraz mevzuat bilen brüt takasa gireceğini o gunj tekrar tavan olunca biliyor. Sonra 4.80 e gitti tabi o ayrı. Patron satışı gelince kagit kendini 2.80 de buldu. Yanı inanılmaz bir hayal kırıklığı. Neyse temettü almaya devam edelim dedim tekrar 2.80 de yüklendim zaten ben almaya başlayınca 2.98 e kadar çıkardı mal kaptırmamak için. Dedim var bunda yine bir iş. 2.86 ortalama ile bu sefer ilk çıkısin karınıda ekleyince daha güçlü girdim. Haber gelince anladim zaten yapilan taklalari dedigim gibi 100 yilin hareketi. 20.000 lotu gün içi al sata ayirdim ordanda cok sukur hic zarar ettirmedi. Arada onu ceviriyorum onun haricinde kalan ana maldan 1 lot bile satmadan çağrıyı bekleyeceğim. Herkes kendi kararini veriyor sonuçta ama oyun çok büyük burada ve daha film yeni başlıyor.
Gayrimenkulleri en son ne zaman değerlemeye tabi tutulmuş bilen var mi...bu hissede sır burada bence....
Önceki yorumumda bunun dogan holding hissesi olduğunu düşünerek cevap yazdım. Ancak dogan tv holdingmis. Yanı satılan iştirakler içinde yer alıyor. Dogan holdingin 2017 faaliyet raporundada yer alıyor. Opsiyon sözleşmesi düzenlenmiş.
"Doğan Holding'in yukarıdaki Opsiyon Kullanım Tablosu’nda bahsi geçen koşulsuz "satın alma
taahhüdü" ile ilgili kalan yükümlülüğü, 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla konsolide finansal tablolarda,
gelecekte gerçekleşecek nakit çıkışlarının iskonto edilmiş değeri üzerinden toplam 666.291 TL tutarında
uzun vadeli “diğer finansal yükümlülük” olarak kayıtlara alınmıştır (31 Aralık 2016: 519.829 TL). "
% 7 lık pay için 666.000.000 TL oldukça yüksek. Ancak bu yükümlülük dogan holdingin üzerinde.
muhtemelen kaynak sağlamak için veya para aktarmak için yapılan bir opsiyon anlaşması. Dogan TV holding için belirlenen fiyat bu rakama göre çok düşük olacağı için Axel opsiyon hakkını kullanarak 2022 yılına kadar elindeki paylari belirlenen fiyattan dogan holdinge satacak.
Tartışma yaratacak iddia: Demirören krediyi bulamayacak
GÜNDEM - 24 Mart 2018, 09:10
Davutoğlu döneminde Başbakan danışmanlığı yapan Atılgan Bayar, Demirören Grubu'nun Doğan Medya'yı almak için gerekli krediyi bulamayacağını, devlet bankalarının bu krediyi vermeyeceğini iddia etti
Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde ‘strateji danışmanlığı’nı yapan Atılgan Bayar, Doğan Medya Grubu’nu satın aldığı açıklanan Demirören Grubu’nun gerekli krediyi bulamayacağını iddia etti.
Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlar yapan Bayar, “Demirören, Doğan Grubu için taahhüt ettiği parayı ödeyemeyecek. Gerekli krediyi bulamayacak. Bu twit de burada dursun” diye yazdı.
Bayar, “‘bu twit burada dursun’ demeyle geçiştirme ,parayı bulursa eşşşşek gibi anırırım falan diye de bi iddian olsun..” diyen bir takipçisine ise, “:))) Anırırım. Karşılığında parayı bulamazlarsa kim anıracak? Seni istemem. Daha ciddi biri olsun” yanıtını verdi. Atılgan Bayar ayrıca şunları yazdı, “Ben hiç bir kamu bankasının Demirören’e Doğan Grubu için kredi vereceğini sanmıyorum. Tayyip beye gidecektir. Oradan da olumlu cevap alacağını sanmam. Tayyip beyin Doğan Grubu’nun şimdiki haliyle ve seçim öncesi el değiştirmesine ihtiyacı falan yoktur. Meseleye böyle bakanlar yanılır. Demirören’in de öz kaynağıyla Doğan Grubu’nu alacak likidi falan yok. Devlet bankalarının bu krediyi vereceğini sanmıyorum.
Borsa gündem den alıntıdır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozaman ayvayu yedik...he be aptal demezlermi adama sen birmilyar doların üzerinde alım yapacaksın ...eee biz pazarlik yapalım sonra parayı buluruzmu diyeceksin...nasıl iş anlamadım... sanırım yazan şahıs soldan bir vatandaş secim öncesi satılmasını istemiyor....aydın doğan bodrum tatili planını yapmış bile ....sanırım biri bizi kandırıyor ....bakkala bile giderken cepte para varmı diye yoklarken ....böyle bir durumun olması muaazzam bir yanlış olur ,zaten bunu yapanlarda adalet önüne cikar muhtemelen...ozaman sen manipülasyon yaptın derler adama ....ayrıca suna kesinlikle katılmıyorum böyle bir durumda devlet bankaları koşa koşa kredi musluklarini açar bu medya grubunun secim öncesi aydın doğanın mi elinde olunması istenir yoksa demirorenin mi cevap burada gizli aslında...!!!!!
Para bulunmamis olsa kap a bildirim olmazdı...aydin doğan 40 yillik arkadasim dediği sahsi tanimiyor mu...neyi var neyi yok nasil alacak biliyordur....takilmaniza gerek yok....hisselerini satan pisman birine benziyor...manuple edecek güya...satis olmayada bilir ama kredi sorunundan olmaz....spk onay vermeyebilir...saygilar...
Can ataklı nin sozcudeki yazısını okumanızı tavsiye ederim...Aydın Doğan sesini yükseltmiş o gece ama iş işten geçmiş artık
Aydın Doğan sesini yükseltmiş o gece ama iş işten geçmiş artık
02:56 | 24 Mart 2018
DEDİKODU
Aydın Doğan sesini yükseltmiş o gece ama iş işten geçmiş artık
Ocak ayının ilk yarısında Ankara'da saray çevrelerinden duyulan bir haber medya dünyasında heyecan yaratmıştı.
Habere göre Aydın Doğan AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı sarayında ziyaret etmişti.
Bu ziyareti CNN Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın organize ettiği hatta saraya Aydın Doğan'la birlikte gittiği ileri sürülüyordu. Fırat'ın görüşmeye katılıp katılmadığı ise öğrenilememişti.
Odatv saray kulisi olarak bu görüşmede nelerin konuşulduğu yazdı o tarihlerde.
Habere göre görüşmede şunlar konuşulmuş ve karara bağlanmış;
– Aydın Doğan, Tayyip Erdoğan'a Abdullah Gül bağlamında teminat vermiş.
– Doğan Gurubu'nun Gül ile alakasının olmadığını ve olmayacağını söylemiş.
– Abdullah Gül ve siyasi projesine hiçbir şekilde destek verilmeyeceğini taahhüt etmiş.
– FETÖ ve PKK'ya karşı mücadelede hükümetin yüzde yüz yanında olunacağını yinelemiş.
– Aydın Bey enerjide yatırım için Erdoğan'dan destek istemiş.
Bu haber doğal olarak bir süre sonra unutuldu gitti.
Ne zamanki Doğan Grubu'nun Demirören'e satıldığı ortaya çıktı, “o gece” ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı.
Ankara'da saraya yakın bir kaynağım “Aydın Bey için de Tayyip Bey için de ilginç bir geceydi” diye anlattı.
Söylediğine göre Aydın Doğan o gece Tayyip Erdoğan'a karşı sesini yükseltmiş. Üzerindeki baskıların kendisini yok etmeye yönelik olduğunu artık buna daha fazla tahammül etmek istemediğini söylemiş.
Saraydaki kaynağım “sesini yükselterek bunları söylemesine söyledi ama iş işten geçti artık, bir fayda sağlamadı” dedi.
Aydın Doğan'ın medyadan artık kesinlikle çekilme kararı bir anlamda o gece verilmiş.
O görüşmeden sonra artık iflah olmayacağını gören Aydın Doğan, satış konusunda teslim bayrağını çekmiş ve gelen teklifi üzerinde fazla düşünmeden kabul etmiş.
Bu nedenle iki gündür “Hürriyet satıldı” diyenlere “yanlış, satılmadı, sattırıldı” diyorum.
KOMİK
Dünyanın en etkili 50 kadınından biri bir gecede değişti
Henüz bir ay önce Doğan Grubu'nun yayınlarında şöyle bir haber vardı; “Dünyanın küresel eğlence sektöründeki en etkili 50 kadını belirlendi. 50 kadın arasında Türkiye'den sadece Begümhan Doğan Faralyalı var.”
Haberin kaynağı Amerikan Variety Dergisi'ydi. Dergi 2 trilyon dolarlık küresel eğlence sektörünün en etkili 50 kadınını belirlemişti. Türkiye'den bu listeye giren tek kadın Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı olmuştu.
Aydın Doğan'ın kızı Doğan Holding'in yönetim kurulu başkanı olarak aynı zamanda bütün medya kuruluşlarının da başıydı. Medya şirketlerinin cirolarıyla dünya sıralamasına girmesi kendisini “en etkili kadın” yapmaya yetiyordu.
Oysa şimdi Doğan Grubu satıldı. Begümhan Doğan da bu unvanını kaybetti.
Yerine ise muhtemelen Erdoğan Demirören'in kızı Meltem Demirören oturacak. Meltem Demirören Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi. Vatan ve Milliyet gazetelerinin başında oturuyor.
Yeni dönemde bütün grubun başında gözükecektir.
Sözün özü şu; dünyanın etkili isimleri arasına girmek işte bu kadar kolay, çıkmak da bu kadar kolay.
DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEYLER
Her 80 yaşını geçen işini mi terk edecek?
Aydın Doğan'ın yaptığı yazılı açıklama gerçekten çok hazin.
39 yıllık bir medya patronunun finali böyle yapması ister istemez üzücü geliyor bana. Meslek kıdemi benden iki yıl daha az olan Aydın Doğan “sade suya tirit” bir açıklama ile veda etmiş oldu.
Aydın Doğan 80 yaşına geldiğini, bu nedenle artık medyadan kendi arzusuyla çekilmek istediğini yazmış.
Rahmi Koç da 80 yaşını aştı ama örneğin “tamam artık otomotiv sektöründen çekiliyorum” diyor mu, der mi?
Ayrıca her 80 yaşına gelen şirketlerini satıp kendi başına kalacaksa yetiştirdikleri evlatları ne olacak?
Aydın Doğan'ın kızlarının holdingin başka şirketleriyle bağlantısı yoktu. Hepsi de medyanın içindeydi. Baba Doğan bir anda kızlarını da “işsiz” bırakıverdi aslında.
Aydın Doğan'ın “yaşım 80 kendi arzumla gidiyorum” demesi bile nasıl bir baskı altında kaldığının ve ailesini kurtarmak için son hamle olarak şirketlerini sattığının bir kanıtıdır.
MERAK ETTİĞİM ŞEYLER
Rekabet Kurulu'nun görüşü alınacak mı?
Türkiye'deki büyük satışlar mutlaka Rekabet Kurulu'nun onayından geçer.
Rekabet Kurulu “anti tekel” yasalarını uygulamak, haksız rekabete yol açacak şirket büyümelerinin önüne geçmek için kuruldu.
Bu kurul bugüne kadar satın almalarla büyümeye çalışan birçok şirketin önüne çıktı ve haksız büyümeleri, dolayısıyla haksız rekabeti önlemeyi başardı.
Rekabet Kurulu medya sektöründe de çok etkili oldu bugüne kadar.
Örneğin Aydın Doğan Star TV'yi satın aldığında Rekabet Kurulu müdahale etti ve “Bu grup TV yayıncılığında tekel niteliğinde bir yapılanmaya ulaştı, sahibi olduğu TV kanallarından en az birini satmak zorunda” dedi.
Aydın Doğan Star TV'yi Doğuş Grubuna sattı.
Aynı şekilde Vatan Gazetesi'ni aldığında da Rekabet Kurulu kapıya dayandı. “Bu kadar çok sayıda gazete aynı bünyede yer alamaz” dedi. Aydın Doğan da iki gazetesini, Vatan ve Milliyet'i elden çıkarmak zorunda kaldı.
Rekabet Kurulu kararıyla iki gazetesini satmak zorunda kalan Aydın Doğan, Erdoğan Demirören'le anlaşmıştı.
Şimdi aynı durum tersine döndü. Birkaç yıl öncesinde Vatan ve Milliyet Aydın Doğan'ın elindeydi.
Şimdi aynı yayınlar Erdoğan Demirören'in elinde.
Yani Rekabet Kurulu'nun Demirören'e “Aynı anda bu kadar çok yayını içinde bulunduramazsın” demesi gerekiyor.
Herkes “Doğan Grubu satıldı” diyor demesine de bakalım Rekabet Kurulu buna onay verecek mi?
Bu soruyu Twitter üzerinden sordum üç gün önce. Pek çok kişi “Ne rekabet Kurulu, Erdoğan isteyecek de Rekabet Kurulu arıza mı çıkaracak, sen hangi ülkede yaşadığını sanıyorsun” dedi.
Dur bakalım ne olacak?
HOŞUMA GİDEN ŞEYLER
Bu saatten sonra satis olmayacaksa ancak Spk onay vermediğinden olur....demek istedim....spk onay vermez demedim....kredi sorunu olmasi daha dusuk bir ihtimal anlaminda....lafi anlamadan gülmeyin...espri yapmiyorum...
Biz yinede ülke vatan millet için hayırlısı neyse o olsun diyelim...şahsi çıkarlar bir yere kadar ...önemli olan devlet ve milletimizin cikarlaridir....
bunları kim ciddiye alıp okuyorsa bir sorunu vardır arkadaşlar iş bitti sadece formalite icabı takılıyorlar neredenmi meraklısı hürriyetin bilançosuna bakar satış işi bitmiş para hazır borumu bu1.1 milyar dolarlık şakamı olur dogangazetenin bilançosu belli ederi belli millet küçük yatırımcının malına göz koynuş ayıptır kardeşim ayıp
QUOTE=blindturk;1916973]http://m.gercekgundem.com/medya/6628...-bir-talip-var
Bizde bunu mu paylaşalım yani 😂
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Arkadaşın biride bunu paylaşmış...acaba şapkadan ne çıkacak...:)....