Sayfa 231/548 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. 688653 adet açığa satış olmuş liste var resim atamıyorum.pazartesi alttan alırlar yğkseltirler diye düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Hurgz toparladı bununla mıpaz daha toparlayamadı YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya arkadaş ilk yorumum bu ne var bunda hoca mısın nesin bunu yazarken sana mı soracağım otur da seni pohpohlayanlar dışında verdiğin kişilere verdiğin cevaba bak ayrıca ben sana soru sormadım neden cevap yazma gereksinimi duydun YTD

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sinek vızıltısı bak efendi ol...madem ustune alıp kendini öyle degerlendiriyorsun diyecek bisey yok...burası dgzte...işine gelir alır gelmez almazsin....buranın seviyesini
    dusurme benim yazilarimi alıntı yapma...seni muhatap almayan biri ile muhatap olma... sinek vızıltısı ...bir küfür değildir...sadece sinek vızıltısı....niye ustune alindinki...
    Sen yorum yazarken hocana danış da gel koçum YTD

4.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Ya arkadaş ilk yorumum bu ne var bunda hoca mısın nesin bunu yazarken sana mı soracağım otur da seni pohpohlayanlar dışında verdiğin kişilere verdiğin cevaba bak ayrıca ben sana soru sormadım neden cevap yazma gereksinimi duydun YTD

Size yazmayij diyen oldu mu uslup bozuk ve agresifsiniz ne yazarsaniz yazin.faydali bir seyler yazin biz de okuyalim neyse.arkadaslarin vaktini ve sayfasini bu tur seylerle isgal etmeyelim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Ne guzel 3 kisiydik su sayfada be neyse.zaten 15 gune kimse kalmaz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. http://m.haber7.com/ekonomi/haber/25...n-ilk-aciklama alman ortak hisselerini satacakmis bu satis nasil etkiler

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    http://m.haber7.com/ekonomi/haber/25...n-ilk-aciklama alman ortak hisselerini satacakmis bu satis nasil etkiler

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hani su 4 dolara aldiklarini mi
    @borsavizyon

8. Benim yazım arada kaynadı gitti gereksizin yüzünden.açıpa satış miktarı sizce çok değilmi ? Böyle sığ bi hisse de

Sayfa 231/548 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •