Hukuken çıkmak zorunda ,uğraşırsanız tüm zararınızı da tazmin edersiniz ama ne kadar zamanda:))))) İşte o kısmı rezillik.Ha adam batıktır o tahsil konusuda sıkıntılı olur o da başka.
Printable View
Hukuken çıkmak zorunda ,uğraşırsanız tüm zararınızı da tazmin edersiniz ama ne kadar zamanda:))))) İşte o kısmı rezillik.Ha adam batıktır o tahsil konusuda sıkıntılı olur o da başka.
Konut Satış İstatistikleri (Bizim Menkul)
Konut Satış İstatistikleri
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) her ay yayımladığı Konut İstatistikleri verilerine göre Türkiye genelinde Nisan ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %55,5 düşüşle 42.783 adet konut satıldı.
İpotekli konut satışları 2020 Nisan ayında 17.088 adet gerçekleşerek geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %23,9, diğer konut satışları 25.695 adet gerçekleşerek geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %65,1 oranında azaldı.
İlk el satışları 14.848, ikinci el konut satışları ise 27.935 adet olarak gerçekleşti. Nisan ayında yabancılara 790 adet konut satıldı.
İstanbul'da Ocak-Nisan döneminde 69.872 adet konut satışı gerçekleşirken toplam satışlar içindeki payı %18,2 oldu.
Şehirdışındaki mülkler için ödeme yöntemi bilen var mı .
Malum şehrdışına çıkmak yasakta .
Bazı ilçelere baktımda altyapısı yapamamışlar mümkün değil gözüküyor da
Bence de kiracının çıkmasını bekleyip öyle alın. Ben kiracı değil de mülk sahibini satıştan sonra 2 ayda zor çıkarmıştım, hem de hiç pazarlık yapmadan dediği fiyattan almıştım evi. 15 sene önce. Bir daha asla içinde halihazırda oturulan ev almam, ne kiracı ne de mülk sahibi otursun farktmez...Boş ev alın derim...
Valla siz ticaretin içindesiniz,benden daha iyi bilirsiniz,bugün büfe işleten bir arkadaşımın yanına gittim,laf lafı açtı;geçici işlerde çalışan bir müşterisi gelmiş ''abi x bankasından krediye başvurdum 7 bin tl çıktı,babama da 25 bin tl vermişler bir şeyler yapacağım o parayla demiş,bizim arkadaş bunun durumunu bildiği için;kardeş nasıl ödeyeceksin o parayı diye sormuş? cevap:ödemeyeceğim abi deyip sırıtmış eleman...
Sözün özü;bir tarafta küçücük borcu için uykusuz kalan insanlar öteki tarafta devlet bankasından kredi alırken ödememeyi düşünen küçüklü büyüklü sahtekarlar,düşünün bu adam sizin alacağınız evde kiracı:( tüm kanunlar yanınızda olsa ne olur,adamın niyeti bozuksa....