Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Valla siz ticaretin içindesiniz,benden daha iyi bilirsiniz,bugün büfe işleten bir arkadaşımın yanına gittim,laf lafı açtı;geçici işlerde çalışan bir müşterisi gelmiş ''abi x bankasından krediye başvurdum 7 bin tl çıktı,babama da 25 bin tl vermişler bir şeyler yapacağım o parayla demiş,bizim arkadaş bunun durumunu bildiği için;kardeş nasıl ödeyeceksin o parayı diye sormuş? cevap:ödemeyeceğim abi deyip sırıtmış eleman...
Sözün özü;bir tarafta küçücük borcu için uykusuz kalan insanlar öteki tarafta devlet bankasından kredi alırken ödememeyi düşünen küçüklü büyüklü sahtekarlar,düşünün bu adam sizin alacağınız evde kiracıtüm kanunlar yanınızda olsa ne olur,adamın niyeti bozuksa....
Bahsettiğim kişiye bir kere kredi verilmesi abes,zaten oda bir kere yapıp kaçma peşinde
siz herkesi kendiniz ve çevrenizdekiler gibi düşünmeyin bence,değil 7+25 bin tl,700 tl için bu cambazlığın çok daha fazlasını yapacak insanlar dolu yaşadığım yerde,ayrıca,adamın sabit geliri yok,üzerine kayıtlı bırakın taşınmazı dikiş iğnesi bile yok,ne alacaklar bundan? emin olun 10 sene sonrada aynı durumda olacak bir sicil affıyla yine dürüst vatandaşların vergilerine konacak...![]()
Benim kayınbirader 9-10 yıl kadar önce birkaç kredi kartından çekebildiği kadar nakit çekti, o tarihlerde borcu o zamanın 50 milyarına kadar çıkmış diye söyledi. Kendisi asgari ücretle çalışıyordu. Maaşına konan dörtte bir hacizle kapanması mümkün değildi. Üzerinde de bir mal varlığı yok. Bankalar iki üç yıl sonra borçlarını varlık yönetim şirketine satmışlar. Arada bi arama geliyormuş varlık şirketinden, getirin üç beş milyar borcunuzu kapatalım diye. Kayınbirader onu bile yatırmadı. Zaten varlık şirketi de artık aramıyormuş. Kredi kartı lazım olunca ise kardeşinin ve anne babasınınkileri kullanıyor.
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saglikli eve talep patladi
http://www.patronlardunyasi.com/habe...patladi/236629
Millete yuksek katları bir guzel iteleyip aidat adi altinda kendi evinde kirada oturtuyolar, sirada doğada yatay mimari adi ile sincapli iteleme var demekki.
Yemide iyi hazirlamislar ama)
200bin mkare alanin %10 u insaat olacakmis, gerisi ceylanlarla spor yapmak icin ayrilmiş)
200k mk alan, bakimi zor olur başkan aidatlari iyi ayarla)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri