Hukuken çýkmak zorunda ,uðraþýrsanýz tüm zararýnýzý da tazmin edersiniz ama ne kadar zamanda)))) Ýþte o kýsmý rezillik.Ha adam batýktýr o tahsil konusuda sýkýntýlý olur o da baþka.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Hukuken çýkmak zorunda ,uðraþýrsanýz tüm zararýnýzý da tazmin edersiniz ama ne kadar zamanda)))) Ýþte o kýsmý rezillik.Ha adam batýktýr o tahsil konusuda sýkýntýlý olur o da baþka.
Konut Satýþ Ýstatistikleri (Bizim Menkul)
Konut Satýþ Ýstatistikleri
Türkiye Ýstatistik Kurumu'nun (TÜÝK) her ay yayýmladýðý Konut Ýstatistikleri verilerine göre Türkiye genelinde Nisan ayýnda, geçtiðimiz yýlýn ayný ayýna göre %55,5 düþüþle 42.783 adet konut satýldý.
Ýpotekli konut satýþlarý 2020 Nisan ayýnda 17.088 adet gerçekleþerek geçtiðimiz yýlýn ayný ayýna göre %23,9, diðer konut satýþlarý 25.695 adet gerçekleþerek geçtiðimiz yýlýn ayný ayýna göre %65,1 oranýnda azaldý.
Ýlk el satýþlarý 14.848, ikinci el konut satýþlarý ise 27.935 adet olarak gerçekleþti. Nisan ayýnda yabancýlara 790 adet konut satýldý.
Ýstanbul'da Ocak-Nisan döneminde 69.872 adet konut satýþý gerçekleþirken toplam satýþlar içindeki payý %18,2 oldu.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Þehirdýþýndaki mülkler için ödeme yöntemi bilen var mý .
Malum þehrdýþýna çýkmak yasakta .
Bazý ilçelere baktýmda altyapýsý yapamamýþlar mümkün deðil gözüküyor da
Bence de kiracýnýn çýkmasýný bekleyip öyle alýn. Ben kiracý deðil de mülk sahibini satýþtan sonra 2 ayda zor çýkarmýþtým, hem de hiç pazarlýk yapmadan dediði fiyattan almýþtým evi. 15 sene önce. Bir daha asla içinde halihazýrda oturulan ev almam, ne kiracý ne de mülk sahibi otursun farktmez...Boþ ev alýn derim...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Valla siz ticaretin içindesiniz,benden daha iyi bilirsiniz,bugün büfe iþleten bir arkadaþýmýn yanýna gittim,laf lafý açtý;geçici iþlerde çalýþan bir müþterisi gelmiþ ''abi x bankasýndan krediye baþvurdum 7 bin tl çýktý,babama da 25 bin tl vermiþler bir þeyler yapacaðým o parayla demiþ,bizim arkadaþ bunun durumunu bildiði için;kardeþ nasýl ödeyeceksin o parayý diye sormuþ? cevap:ödemeyeceðim abi deyip sýrýtmýþ eleman...
Sözün özü;bir tarafta küçücük borcu için uykusuz kalan insanlar öteki tarafta devlet bankasýndan kredi alýrken ödememeyi düþünen küçüklü büyüklü sahtekarlar,düþünün bu adam sizin alacaðýnýz evde kiracýtüm kanunlar yanýnýzda olsa ne olur,adamýn niyeti bozuksa....
Yer Ýmleri