Abi sence temettü dağıtır mı bu sene
Printable View
Abi sence temettü dağıtır mı bu sene
bi maden işine el atmadığımız kaldıydı.. yalnız bu maden işleri biraz zaman alıyor, orta uzun vade işi sanki..
https://i.hizliresim.com/vR1goi.jpg
usd ay..
düşenden çıkmış ama halen yeterli tepki gelmemiş..
https://i.hizliresim.com/6Y1bHp.jpg
aslında gönül şöyle bir çanak istiyor ama.. isteyenin bir yüzü, yapmayanın iki yüzü..
hayal ürünü olup dikkate almaya değmez..:) bol kazançlar..
https://i.hizliresim.com/1CIuU2.jpg
................................
Haydi ciner hemşehrim
99/2000 deki gibi muhteşem bir çıkış yap namın yürüsün.
çok yattın çok pasif kaldın.
5.89 GAP bıraktı
Kapatmalı mı
Kapatır mı😀😃
çemts 5500 cimsa 9500 _12 küsürler var kapatırmı :28: yt.değil
güncel..
https://i.hizliresim.com/bPrCm1.jpg
O boşluğa gap dendiği gibi kaçış boşluğuda denir, hisseye gelen talep üzerine oluşur
hem tüm gaplar kapatılacak diye bir kuralda yoktur, bistte bir dünya örneği var.
ancak
yükselişin devamı için onay'a gelme/onay alma diye bir teknik söylem var
ben onu son silkeleme diye yorumluyorum.
sn. koçari açıklamış..
ama bir silkeleme yapacağını tahmin ediyorum.. gel git olacaktır kısa vadede..
bol kazançlar..
estağfurulla sn. koçari.. gayet güzel açıklamışsınız..
yarın ne olacağını kim %100 bilebilir ki.. ben de tahminimi belirttim zaten..
ilk aldığım gün belirttiğim gibi orta uzun vade için giriş yaptım(alımlarımı parçalı yapıyorum).. kısadaki hareketlerini çok ta takılmıyorum..
5,93 gördü
5,89 ne kaldı
hadi
Abiler bu alacak kaleminin şişkin olmasını ben mi çok abartıyorum? Bloombeach abim açıklamalarda bulundu ama ben olayı aklımda netleştiremedim? Eğer önemli ise kağıt niye gitmiyor? Önemsiz ise neden?
Hissenin, diğer hisselere göre ucuz kaldığını gördüm ve bu gün 6,02 den biraz aldım
Hayırlısı bakalım.
817 Milyon kaynakları var , bunun içinde 102 Milyonu borç.
Yani , varlıklarının yanında , borçları , devede kulak kalıyor.
Bu yönden bakıldığında , riski düşük bir şirket olduğu görülüyor.
yarın olası kırmızı bar beni peş şaşırtmaz.. ama palayı şaşırtabilirim..
pala kırmızı barını yaptın.. şimdi kavga zamanı..kavganın sonunda ikimizden biri gidecek..:halay:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uyumlu olarak hazırlanan konsolide finansal tablolarımızda "Maddi Duran Varlıklar" grubu içerisinde yer alan; varsa arsalar, binalar ile tesis makine ve cihazlar için uygulanan "maliyet modeli" yerine 31 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Muhasebe Standardı 16 Maddi Duran Varlıklar'a ("TMS 16") uygun olarak ilgili varlıklarda yapılacak değerleme çalışmaları sonucu tespit edilen gerçeğe uygun değerlerin esas alındığı "yeniden değerleme modeli"nin uygulanmasına karar verildiği daha önce kamuya açıklanmıştı.
Hem Şirketimiz hem de bağlı ortaklığımız Konya Ilgın Elektik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin "Maddi Duran Varlıklar" grubu altında 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle sadece "Tesis, Makine ve Cihazlar" mevcut olduğundan bu varlıkların gerçeğe uygun değerlerinin tespiti amacıyla, SPK mevzuatı uyarınca değerlemeye yetkili şirketlerce yapılan değerleme çalışmaları neticesinde, konsolide finansal tablolarımızda raporlanacak "Tesis, Makine ve Cihazlar"ın gerçeğe uygun değeri 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle 12,3 milyon TL olarak takdir edilmiştir. İlgili "Tesis, Makine ve Cihazlar"ın 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle maliyet modeli uygulanmış TFRS net defter değerleri dikkate alındığında ertelenmiş vergi öncesi yaklaşık 4,8 milyon TL tutarında pozitif bir gerçeğe uygun değer farkı oluşmakta olup, TFRS hükümleri doğrultusunda 2020 yılsonu finansal tablolarımızda ilgili tutar ve vergi etkisi özkaynaklarımız altında raporlanacaktır.
Şirketimizin konsolide finansal tablolarında "Yatırım Amaçlı Gayrimenkul" grubu altında yer alan arsa ve binalar ise TFRS hükümleri doğrultusunda geçmişte olduğu gibi her yıl düzenli olarak değerlemeye tabi tutulmakta olup, yatırım amaçlı gayrimenkullerimizin 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle tespit edilen gerçeğe uygun değerleri de 2020 yıllık finansal tablolarımızla birlikte kamuya açıklanacaktır.
Saygılarımızla.
PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Finansal Takvim
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Finansal Takvim
Bigpara Haber10 Şubat 2021 - 19:14:24
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Finansal Takvim )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Finansal Takvim
Bildirim İçeriği
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklama
Şirketimiz ve bağlı ortaklığının 01.01.2020-31.12.2020 hesap dönemine ait yıllık konsolide finansal tablolarının, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporunun ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun 10 Mart 2021 Çarşamba günü kamuya duyurulması planlanmaktadır. Bu çerçevede, Şirketimizin Bilgilendirme Politikası doğrultusunda, Şirketimizin 2020 yıllık finansal sonuçları/durumu hakkında sadece Şirketimizce geçmişte kamuya açıklanmış bilgilerle kısıtlı olarak görüş bildirilen ve yılsonu finansal raporlarının kamuya açıklanmasından dört hafta önce uygulanmaya başlayan "sessiz dönem" uygulaması başlamıştır. Kamuoyuna duyurulur.
Dönem Başlangıç Tarihi Dönem Bitiş Tarihi Planlanan KAP'ta İlan Tarihi
Finansal Tablo Dönemler
1. Çeyrek
2. Çeyrek
3. Çeyrek
Yıllık
01/01/2020 31/12/2020 10/03/2021
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/908948
Bu şirketin başka güzellikleri var. lot az. enerji sirketi. hedefleri var... Borsaya göre ucuz. özsermayesi iyi... vs.. vs..
ky nin tek silahı var: sabredecek.... onlar kendileri icin çırpınacaktır.
Maddi duran varlıkları yeniden değerlendirerek güncel değeri ile bilançolandırmaları, bilançolardan sonra şirket birleşimlerine hazırlık olabilir mi? Park holding bünyedindeki diğer elektrik ve enerji şirketlerinin tamamı veya bir kısmı ile birleşme gibi..
Büyük maliyeti olan ılgın santrali projesinin finasmanını destekleyecek şirkete nakit akışı sağlayacak bazı varlıkları prkme içine almaya ihtiyac duyulabilinir diye düşünüyorum.
Ayrıca borsada oldukça nitelikli hacimli derin bir şirket haline gelir.
Tahtada cari işlemlerde bireysel yatırımcı izlenimi edinmedim. Araba pazarında bazı galericiler malları en uygun yere önceden koyar ve gelen temiz araçları önceden avcı gibi bekleyip alırlar. Vatandaşın rahatlıkla araç alıp satmasına fırsat vermezler... Bu tahta da aynen öyle yönetiliyor. Komik bir telaş var tahtada... Ytd.
Not: Şirket de 21. yüzyıl şirketi olmak için ne yapıyor acaba? Nerede endüstri 4.0 ; nerede şeffaflık? Ne demek 4 hafta sessiz kalma kararı... İş kanununda böyle bir karar mantığı mı var? Halka açık bir şirket ben 4 hafta sessizlik orucuna giriyorum, bana soru sormayın, cevap vermem diyebilir mi?
Hem durup dururken neden sessiz kalma kararı alıyorsun?
Ky nin tek silahı sabrıdır. Ona kimsenin gücü yetmez. Kendileri için birtakım şeyler yapacaklar sabreden de nemalanacak elbet ama mide bulandırmadan olsa keşke!
bakır fiyatları 2020 son üç ayında çok yuksekti dolar da yuksekti karın çok iyi geleceğini düşünerek aldım ama bakır ticaretinin ciroya oranı nedir bunu bilmiyorum, fikri olan var mı