Sayfa 240/373 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 2984 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Bu şirketin başka güzellikleri var. lot az. enerji sirketi. hedefleri var... Borsaya göre ucuz. özsermayesi iyi... vs.. vs..
    ky nin tek silahı var: sabredecek.... onlar kendileri icin çırpınacaktır.

2. Maddi duran varlıkları yeniden değerlendirerek güncel değeri ile bilançolandırmaları, bilançolardan sonra şirket birleşimlerine hazırlık olabilir mi? Park holding bünyedindeki diğer elektrik ve enerji şirketlerinin tamamı veya bir kısmı ile birleşme gibi..

Büyük maliyeti olan ılgın santrali projesinin finasmanını destekleyecek şirkete nakit akışı sağlayacak bazı varlıkları prkme içine almaya ihtiyac duyulabilinir diye düşünüyorum.
    Ayrıca borsada oldukça nitelikli hacimli derin bir şirket haline gelir.

3.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    tabi örtülü anladığım mal kaptırdım tahtayı sallayacam.. iyi tutunun .. ytd. 1 ay çabuk geçer...
    Nasil ama... çok klasik hareketler. mal kaptırınca toplamak için kap gönderdi. o zaman iki şey çıkar... patron yakın takipte ve hedef büyük. ytd.

4. Tahtada cari işlemlerde bireysel yatırımcı izlenimi edinmedim. Araba pazarında bazı galericiler malları en uygun yere önceden koyar ve gelen temiz araçları önceden avcı gibi bekleyip alırlar. Vatandaşın rahatlıkla araç alıp satmasına fırsat vermezler... Bu tahta da aynen öyle yönetiliyor. Komik bir telaş var tahtada... Ytd.

Not: Şirket de 21. yüzyıl şirketi olmak için ne yapıyor acaba? Nerede endüstri 4.0 ; nerede şeffaflık? Ne demek 4 hafta sessiz kalma kararı... İş kanununda böyle bir karar mantığı mı var? Halka açık bir şirket ben 4 hafta sessizlik orucuna giriyorum, bana soru sormayın, cevap vermem diyebilir mi?

Hem durup dururken neden sessiz kalma kararı alıyorsun?

Ky nin tek silahı sabrıdır. Ona kimsenin gücü yetmez. Kendileri için birtakım şeyler yapacaklar sabreden de nemalanacak elbet ama mide bulandırmadan olsa keşke!

5. bakır fiyatları 2020 son üç ayında çok yuksekti dolar da yuksekti karın çok iyi geleceğini düşünerek aldım ama bakır ticaretinin ciroya oranı nedir bunu bilmiyorum, fikri olan var mı
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    bakır fiyatları 2020 son üç ayında çok yuksekti dolar da yuksekti karın çok iyi geleceğini düşünerek aldım ama bakır ticaretinin ciroya oranı nedir bunu bilmiyorum, fikri olan var mı
    Yanlış sayfa sanirim

7.  Alıntı Originally Posted by boombeach Yazıyı Oku
    Yanlış sayfa sanirim
    bakır faaliyetıne son vermış bilmiyordum
    .
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    bakır faaliyetıne son vermış bilmiyordum
    .
    Son vermek değilde satmıştı diyelim

Sayfa 240/373 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri