Originally Posted by raportör19 bu kapı yorumlayabilecek olan var mı? diyor ki.. bana simdi yeni hicbir şey sormayın. sessiz döneme girdim. cevap vermem. eski bilgilerle idare edin. tam 1 ay sonra her şeyi açıklayacağım.
Originally Posted by akresta diyor ki.. bana simdi yeni hicbir şey sormayın. sessiz döneme girdim. cevap vermem. eski bilgilerle idare edin. tam 1 ay sonra her şeyi açıklayacağım. tabi örtülü anladığım mal kaptırdım tahtayı sallayacam.. iyi tutunun .. ytd. 1 ay çabuk geçer...
Originally Posted by akresta tabi örtülü anladığım mal kaptırdım tahtayı sallayacam.. iyi tutunun .. ytd. 1 ay çabuk geçer... kap ta 4.8 milyon tl pozitif değerden bahsediliyor. Espri bir yana bu miktar hisse için önemli mi?
Originally Posted by raportör19 kap ta 4.8 milyon tl pozitif değerden bahsediliyor. Espri bir yana bu miktar hisse için önemli mi? özsermaye 715 milyon. üzerine eklese 5 milyon daha gelir. 720 olur.
Originally Posted by akresta tabi örtülü anladığım mal kaptırdım tahtayı sallayacam.. iyi tutunun .. ytd. 1 ay çabuk geçer... Nasil ama... çok klasik hareketler. mal kaptırınca toplamak için kap gönderdi. o zaman iki şey çıkar... patron yakın takipte ve hedef büyük. ytd.
Forum Rules
Yer İmleri