Bence bu OTV KDV indirimleri secimden sonra da devam eder.
Bu indirimlere ragmen Otomobil satislari gecen yilin ocak ayina oranla yaklasik yuzde 60 dustu
Printable View
Bence bu OTV KDV indirimleri secimden sonra da devam eder.
Bu indirimlere ragmen Otomobil satislari gecen yilin ocak ayina oranla yaklasik yuzde 60 dustu
Eder ve etmelidir de..
Konuþtuðum analistlere ve sektör uzmanlarýna göre ÖTV ve KDV teþviklerinin tüm yýl sürmesi halinde bile 2019’da pazarýn en iyimser tahminle 350 bin adetlerde gerçekleþebileceði öngörülüyor. 3 ay sonunda teþviklerinin sona ermesi halinde ise pazarýn 300 bin adetlerle kadar inebileceði uyarýsý yapýlýyor. Bu da pazarýn 16 yýl öncesine dönmesi anlamýna geliyor.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...istir-41104342
Benim akraba da satamadi aracini aylardir..
215K dan cikti su an 175K ya kadar dustu...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8207249/detay/
Makam arabasi gibi araba..
Kacirmayin derim.. :)
Syg,
350 bin iyimser bir hedef bence. Bu ay 15 bin arac satilmis
Yilin geri kalaninda ortalama her ay 30 bin arac satilmasi gerekir
Muhtemel secime kadar yine bu kotu tablo devam eder.
Diyelim onumuzde ki 2 ay daha ayni tablo cikti ortaya ve toplamda 45 - 50 bin arac satildi
Yilin geri kalaninda yaklasik 35 bin arac satilmasi gerekir her ay.
TL oran alan var mý son zamanlarda 23 küsürlerden daha da düþtü oranlar sanýrým .
Kaça kadar zorlamak lazým hiç oran paylaþan yok ama bir sorayým dedim
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
arkadaslar neden viopa girmiyorlar banka araci kurumundan gecelik faiz veriyor? dezavantajlari ne?
usd vadeli baðlamak için iki vade seçeneði var gözümde.. biri seçimin öncesindeki bir ya da ikinci hafta, diðeri seçim sonrasý ikinci hafta.. hangisine oynamak lazým bilemedim ama seçim sonrasý ikinci hafta daha aðýr basýyor nedense.
Hocam hanim cok kiskanc. Birak kizilcahamami kizilaya tek yollamaz.
Lakin sifreyi verme konusu mantikli :)
Hocam hanim bosadiktan sonra serveti ne yapayim. Kanadi koparilmis sinek gibi ziplar dururum. Kucukken sinekleri yakalar kanadini koparirdik :( kesinlikle ytd
Bugun bistten cikislar oldu. Hic anlamam ama dolar yukselmedi. Bunun dolara etkisi +2 gundur yani carsamba olur diyorlar. Boyle birsey var mi?
Alakasý yok, yabancý hisse satar tahvile girer, günlük tl faizine girer, illa dolar alýp kaçmasý gerekmiyor. Ekstrem bir durum fiyatlanmdýðý sürece güney Afrika ve brezilya ile birlikte hareket ediyoruz. Ayný sepette olduðumuz ülkeler en çok etkileyen unsur.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
Takasbank aylýk baðlanmasý için teklif mi almak lazým o nasýl oluyor Bilgi verebilir misiniz .
23.25 var takasbank matraf komisyon tek sefer vermek için
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yapikredi mobil'i yukledim NFC chipi actim ve mobil odemelere basladim telefonu pos cihazina yaklastirarak gayet guzel oduyorum.
Buraya kadar sorun yok.
Odeme yaptiktan sonra SMS de geliyor.
SMS'de sunu odediniz su kadar kere daha 25 TL ve uzeri yap diyor, yapiyorum kazandiniz 10 TL diyor ama bunu goremiyorum.
Worldcard'in puan bilgilerinde yok yazmiyor..
Beni mi kandiriyollar? :)
Syg,
abi o puanlar hemen yansýmýyor, belirli tarihleri var her ay deðiþiyor kampanya detaylarýndan takip et,
bide geçen aylarca 25 tl ve üzeri birbirinden farklý günde toplam 5 alýþveriþe 25 tl veriyordu, þimdi birbirinden farklý günlerde ilk 5 alýþveriþden sonra 15, birbirinden farklý günlerde sonraki 5 alýþveriþden sonra 10 tl olmak üzere toplam 25 tl kazanýyorsun.
Biraz önce TV'de gördüm N kolay bono reklama baþlamýþ.
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=hMh6vNr1eFg
simdi oldu.cunku mil vs veren kartlarda o programlarla anlasma geregi aliyor cogu lakin burada haklisiniz .aidat pesin aliniyor .kapattirdiysaniz almamalari gerekir ..ama derdinizi marko pasaya anlatacaksiniz..cunku ulkemizde maalesef bankalarin kendi hukuku var .