Sayfa 239/999 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bugun bistten cikislar oldu. Hic anlamam ama dolar yukselmedi. Bunun dolara etkisi +2 gundur yani carsamba olur diyorlar. Boyle birsey var mi?
    Alakası yok, yabancı hisse satar tahvile girer, günlük tl faizine girer, illa dolar alıp kaçması gerekmiyor. Ekstrem bir durum fiyatlanmdığı sürece güney Afrika ve brezilya ile birlikte hareket ediyoruz. Aynı sepette olduğumuz ülkeler en çok etkileyen unsur.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    usd vadeli bağlamak için iki vade seçeneği var gözümde.. biri seçimin öncesindeki bir ya da ikinci hafta, diğeri seçim sonrası ikinci hafta.. hangisine oynamak lazım bilemedim ama seçim sonrası ikinci hafta daha ağır basıyor nedense.
    Hocam, Seçimi ve Fed'i düşünerek 22 Nisan'a kadar bağladım. Odeabank'tan taşırım derseniz, Şeker'e sormanızda yarar var. Şeker'de 7 Ocak'taki oran 5%'di.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

3. Takasbank aylık bağlanması için teklif mi almak lazım o nasıl oluyor Bilgi verebilir misiniz .

23.25 var takasbank matraf komisyon tek sefer vermek için

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yapikredi mobil'i yukledim NFC chipi actim ve mobil odemelere basladim telefonu pos cihazina yaklastirarak gayet guzel oduyorum.
    Buraya kadar sorun yok.
    Odeme yaptiktan sonra SMS de geliyor.
    SMS'de sunu odediniz su kadar kere daha 25 TL ve uzeri yap diyor, yapiyorum kazandiniz 10 TL diyor ama bunu goremiyorum.
    Worldcard'in puan bilgilerinde yok yazmiyor..
    Beni mi kandiriyollar?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yapikredi mobil'i yukledim NFC chipi actim ve mobil odemelere basladim telefonu pos cihazina yaklastirarak gayet guzel oduyorum.
    Buraya kadar sorun yok.
    Odeme yaptiktan sonra SMS de geliyor.
    SMS'de sunu odediniz su kadar kere daha 25 TL ve uzeri yap diyor, yapiyorum kazandiniz 10 TL diyor ama bunu goremiyorum.
    Worldcard'in puan bilgilerinde yok yazmiyor..
    Beni mi kandiriyollar?

Syg,
    abi o puanlar hemen yansımıyor, belirli tarihleri var her ay değişiyor kampanya detaylarından takip et,

bide geçen aylarca 25 tl ve üzeri birbirinden farklı günde toplam 5 alışverişe 25 tl veriyordu, şimdi birbirinden farklı günlerde ilk 5 alışverişden sonra 15, birbirinden farklı günlerde sonraki 5 alışverişden sonra 10 tl olmak üzere toplam 25 tl kazanıyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Etmemeli. 1 nisani bekliyoruz arabayi satmak icin hocam...
    Hocam riske girme ev alacaksin malum uzun vadede kafana en yakin miktara satarsin son dk acil durumda ölü fiyata gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bunlar tezgah üstü oranlar birde hoşgeldini anladımda normal oran nedir abi ya temdit oranı vardır ya da hoşgeldin
    Sıkıntı o değil. Yarın dolar dönüşüm var, ben böyle oranlar alamıyorum hiçbir yerden. Ya bankalar benimle kafa buluyor yada zinnur bütün siteyle kafa buluyor

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Dolar düşerken bu neyin zammı?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Brent petrol dengi varil fiyat zammi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 239/999 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz